torstai 19. marraskuuta 2015

Piilomaan pikkumaja

"Saatiin taas vaihteeksi uusi maja! Kahen kerroksen juttu. Tää oli taas päivän parasta antia, riekuttiin sitte ilta Mimmin kans keittiön puolella. Meitä onkin harmittanu, kun se jumboloota vietiin meiltä jo pois. Pidettiin kuulemma liikaa ääntä sen kans, ku ihmiset olis halunnu nukkua. Höh.

Piilossa! Mulloli vauhti päällä!

Näin sen paperitolleron tuolla jossain!

Hah, käskin laittaa tämänki kuvan tänne! Peräpää vaan vilahtaa ku syöksyn paperitolleron kimppuun!

Ok, oli se Mimmiki tuolla. Seki oli ihan söpönä sen paperitolleron kans, jahtas sitä ympäriämpäri. Parhaat leikit meillä on aina sillon, ku kameraa ei oo näköpiirissä!

Mimmi piilossa
Majan alakerrassa leikittiin myös paperitollerolla, hauskinta oli napata se verhon takaa kiinni! Palvelija heitteli sitä meille vaikka kuinka kauan ja joka kerta sain sen sujahtamaan sohvan alle niin, että eukko joutu voimisteleen, että sai sen pois sieltä..


Ei kiinnostanu enää, tollero oli väärällä puolella majaa.

Tässä Mimmi vaani jo mua! Vähänkö oli sitte järkyttävä painimatsi meillä! Piti oikein tuimaa ilmettä näyttää Mimmille, siitä se vaan julmistu lisää ja pörhisti häntänsä mulle. En sitte enää halunnu leikkiä sen kaa.

Leikki päättyy aina siihen, että on pakko pötköttää vähän aikaa. Olihan se hauskaa!

Vähän kyllä harmittaa, ku läppäsin Mimmiä ohimoon sen verran kovaa, että tais hipasta vähän silmääki. Palvelija on huolissaan, ettei vaan viimekeväinen episoodi toistuis. Sillon Mimmillä tulehtu silmä meijän painin jälkeen ja se oli monta viikkoo tosi kipeenä. Lääkäritäti kyllä sillon väitti, ettei sieltä silmästä löytyny mitään haavaa, eikä sille laitettu laastaria. Se vilkkuluomi on kyllä ällöttävä! Ei ollu leikkikaveria sillon mullakaan, eikä se ollu kivaa. Mää pidän nyt huolen, ettei Mimmi raavi sitä silmäänsä vaikka kutittais, ni ehkä se sitte ei tulehu. Kyllä mää siitä tykkään, vaikka se ei ehkä aina tykkää musta ku oon ehkä vähän kovakouranen joskus.."

- Alfred 

P.s. Ja tasapuolisuuden vuoks halusin, että munki vauvakuvat esitellään täällä, ni ne on tuolla mun kasvattajan sivuilla. Ollaan kyllä veljekset ku ilvekset!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se oli! Nyt seki on jo purettu, kaikki meiltä viedään. -Alfred

   Poista
 2. Hei kaverit, asiallinen mökki teillä! Sitten tietty toivotaan, että silmään ei tullut vaivaa - tällä pelätään samaa aina, kun täällä asuu joku erittäin laiska kynsienleikkaajatäti ja päänäpäytyksiä kumminkin tapahtuu päivittäin.

  Teillä on muuten tosi kiva blogi, jäätiin heti lukijoiksi kun tänne vihdoinkin tajuttiin tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi ja tervetuloa seuraamaan meitä, kiva kun löysit tänne! :)
   Meki joka päivä läpsitään toisia, mutta nyt sattu vähän sivuosuma :/ -Alfred

   Silmä oli nyt päivällä ihan ok, mutta iltaa kohden taas vilkkuluomi alkaa näkyä. Niin toivon, että selvitään säikähdyksellä..

   Poista
 3. Hieno kaksikerrosmaja! Mut olkaa hei varovaisia, pehmotassullakin voi läpsiä ihan hyvin, testattu on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää pitää kynnet piilossa, vaikka se leikkiessä onki aika vaikee muistaa! -Alfred

   Poista
 4. Ja taas teillä on hieno maja! Höh, toivottavasti Mimmi selviää säikähdykseltä. Alfred tarvitsee lapaset! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki mietin Alfredille jotain jarrusukkia :D Ei kai tämmösille voi mitään, välillä sattuu ja tapahtuu. Mimmi on taas ihan reippaana, joskohan se olis ollu vaan ihan pieni raapasu..

   Poista
 5. Mikä valkoinen lumipallero noissa pentukuvissa! Aaaahhh! - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palleroiset oli ihania, oisin ottanu kaikki kolme laukkuun ja kotia jo 8-viikkosina, kun käytiin katsomassa pentuja ^_^

   Poista
 6. Leikkiville lapsille sattuu kaikenlaista! :-o Toivottavasti simmu ei kuitenkaan vaivaa, vaan voitte jatkaa hyvällä mielellä hutkimista ja majapaineja. :) Iih, miten söpö Alfred oli jo pentuna. Nyt tietysti päivä päivältä suloisempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nyt selvitään pienellä rähminnällä, niin oon onnellinen! Yleensä vaivoilla on kyllä ollut tapana eskaloitua aina viikonloppuisin ja päivystysaikoina..
   Alfred oli tosi sulonen, noista kuvista nro 37 on mun suosikki: ihan selkeesti meijän poika noilla simmuilla! <3 Alfredhan on siis "Anton", oikee Alfred ehdittiin varata ennen meitä, mutta päätettiin sitten kuitenkin varastaa tuo nimi, kun tuntui niin sopivalta nimeltä Mimmin seuralaiselle :)

   Poista
 7. Voi ei toivottavasti simmu ei tulehdu! Me huomattiin että te seuraatte meitä joten mekin seurataan teitä. Ootte kyllä söpöjä tyyppejä. Meidän naapurissa asuu kanssa brittiläisiä ollaan nähty niitä parvekkeella! Söpöt pyöreät nassut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei olla vielä teidän blogissa kommentoimaan kehdattu, kun ootte niin luttanoita! Kiva, kun seuraatte! :) Kiitos kehuista, meitä sanotaanki aina pallopäiks ^_^ -Mimmi ja Alfred

   Silmää pidetään vielä silmällä, mutta mustan rähmän lisäksi ei mitään outoa näkyvissä ja vilkkuluomi on onneksi pysynyt piilossa, jee!

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^