maanantai 16. marraskuuta 2015

Korttihässäkkä

"Voi kiesus mitä tuo palvelija nyt keksi! Se tuli eläinkaupasta mukamas jonku uuden lelun kans ja illalla sitte nähtiin ja koettiin mitä muuta se sieltä toi. Kyllä nyt oli pohjanoteeraus ja turhien ostosten top kakkoseen pääsi nämä jutut!!

Jotain joulukortteja se olis muka halunnu, niissä olis ollu meijän kuvia. Joo, hyvä idea noin sinällään, mutta mitä himputin punasia härveleitä meihin muka pitäs solmia?!!

Siinä sulle korttikuva, kyllä mää sanon että tää oli viimenen kerta ku yrität tuollasia turhakkeita mulle! Sitäpaitsi kravatit ja rusetit on kyllä pojille, mää oisin halunnu jonku prinsessaviitan!

 Siinä sulle rusettia! Äläkä luulekaan, että vielä kattosin suhun päin. Ei tuu onnistuun ja tiiät kyllä itekki sen.

Ota se poisss!!!!!!
Vasemman ylälaidan kuvassa näyttää, että mää kuristun tuohon. Mahtu sinne neljä palvelijan sormee helposti väliin, että siitä ei oo kysymys. Mulla on vaan tosi tuuhee tuo karvotus ni siks se näyttää hassulta..

Luojan kiitos tuota rääkkiä ei kestäny tuota kauempaa vaan remeli otettiin pois ja sain rauhottua. Tapahtuma kesti varmaan kaks minuuttia, mutta siinäki oli kaks minuuttia liikaa!

Alfred olis saanu kuulemma tollasen tonttulakin päähänsä.. HUOH! Olihan se sillä ehkä sadasosasekunnin ja se siitä...
Kerranki oltiin kolleron kans samaa mieltä: Tää ei ollut nyt ollenkaan hyväksyttävää missään mielessä. Vaadimme korvauksia henkisestä kärsimyksestä ja todistusaineisto tästä ilkeydestä on toimitettava sille joulupukille!

 Pidä tunkkis!"

- Mimmi (ja Alfred huutaa taustalta)

P.s. Palvelija päätti kyllä ostaa sitte ne kortit kaupasta ihan niinku tähänki asti. Lakki ja rusetti pääty jemmalaatikkoon. Meitä on hyvitelty jo kauan tämän tapahtuman johdosta ja ollaan jo lähes annettu anteeksi. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

12 kommenttia:

 1. Mutta jos on hyvä palkkio tiedossa, niin kai sitä hetken jaksaa (siis tosi tosi hyvä palkkio minuutin hommasta)? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Pitänee laittaa mietintämyssyyn! Saa kyllä olla tositositosi hyvä palkkio! -Mimmi

   Poista
 2. Oikein! Noin kunnon kissat suhtautuu ihmisten korttikuvaushömpötyksiin. Meillä on yritetty monena vuotena jotain tonttukukuvia, mutta ikinä ei oo onnistunut. Katotaan onko mami jo antanut periksi meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jestas, voiko tätä olla tiedossa vielä seuraavinaki vuosina?! En kyllä ala. -Mimmi

   Poista
 3. Teillä on just oikee asenne! Täällä on jahdattu mua jonku tonttupipon kanssa jo monta päivää, mutta en alistu.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän on ainoo mahdollinen asenne! Ei alistutakaan!
   Jotai tuo palvelija nyt höpisi että miten ihmeessä se meitä valjasteluttais tai jotain jos ei yhtä rusettia saa pysyyn päällä hetkeekään..? -Mimmi

   Poista
 4. Haha. Pitäsköhän munki kokeilla. Kiitti vinkistä. :D Kuulostaa hauskalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se hauskaa sen hetkisen, mutta katit hermostui sen verran, että seuraava yrityskerta saa olla viimenen. :D Ja kahtovat mua ku halpaa makkaraa session jälkeen..

   Poista
 5. Niin tuttua touhua, ei varmasti katsota kameraan päinkään täälläkään:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo tietää olla tekemättä sitä, mitä ite haluais niiden tekevän. Sitten, kun laittaa kameran pois, alkaa tapahtua! :P

   Poista
 6. Voi eiih, just noin meilläkin kävisi! :-D Näen sen jo sieluni silmin. Siitä syystä mäkin olen aina kortit ostanut. Mutta toinen vaihtoehtohan voisi olla, että ottaa ihan peruskuvat kisuleista ja sitten vain kehystää ne jouluisesti. Joo, niin mä taidan tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, saattaa olla ihan yleinen reaktio kisseillä :D Mulla on vielä plan B takataskussa, jos tää rusettihomma (nähtävästi) ei nyt oikein ota tuulta purjeisiin ;)

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^