Mimmi

Aurantia´s "Theory Of Relativity"BRI BSH b 24 (suklaatäplikäs - brittiläinen lyhytkarva)
s.21.12.2013
Vähän isompana


*Pilke silmäkulmassa*
Hienohelma. Neitokainen tykkää pitää itsensä putipuhtaana, eikä yhtälöön sovi tahmaiset ihmisen räpylät. Paras hetki rapsutella on juuri suihkusta tulleena. Toki välillä muulloinkin, miten nyt Mimmille sopii. On ihmisen asia olla kartalla siitä, milloin Mimmi silityksiä haluaa.

Tomera täti. Mimmi tietää mitä haluaa, milloin haluaa ja missä haluaa. Koska Mimmi on Kissa. Naaraskissa. Ihminen seuraa ja tottelee. 

Spurttailija. Mimmi vetää joka päivä kuntopiirin, josta reippaampikin kuntoilija olisi kateellinen. Hippulat vinkuen rallitetaan ympäri huushollia samalla mieluusti pari paperitolleroa sohvan alle sinkauttaen.

Ikuinen lapsi. Mimmille kelpaa leluksi kaikki siihen tarkoitukseen sopivat asiat ja esineet. Paperitollero on kestosuosikki, muita hyviä härpäkkeitä ovat esim. einespakettien repäisynauhat, spagetti tiskikoneen ovessa, pahvilaatikko, raksut ja ylipäänsä kaikki, mitä voi liu’uttaa sohvan alle. Mimmille kelpaavat myös ostolelut ja myös kaikki, mitä tehdään ihmisen kanssa yhdessä.

Söpöilijä. Mimmi osaa olla ihanan keimaileva ja söpö niin halutessaan. Kukapa voisi vastustaa pää kenossa makaavaa hurisijaa, joka mahansakin paljastaa. Ei tämä ihminen ainakaan.

Rutiinien orja. Mimmi tietää kellon tarkkuudella, milloin tässä talossa tapahtuu mitäkin ja on aina ihmisiä askeleen edellä. Jos ruoka-aika meinaa mennä ohi, jopa Mimmin masu tietää sen ja luvassa on ruokapukli. Onneksi ihmiset tietävät tämän jo, ja ruoka tuleekin useimmiten ajallaan ja raksuja on vapaasti tarjolla pukleja ehkäisemässä. Mimmi osaa myös herätellä ihmisiä oikeaan aikaan. Ainakin useimmiten, kaikillehan välillä käy pieniä erehdyksiä. ;)

Yökyöpeli. Mimmi viihtyy hereillä öisin. Yöllä on paras aika tuijotella pihalle, leikkiä ääntä pitävillä leluilla ja rapistella kaikkea mahdollista.

Miss kiltteys. Mimmiä kiltimpää kissaa saa hakea. Tietystikään kaikki hoitotoimenpiteet eivät ole kivoja, mutta silti Mimmi antaa ne tehdä. En kylläkään tiedä, mitä kostosuunnitelmia pienessä päässä haudotaan.. Toivon hartaasti, että toimenpiteistä (kuten kynsien leikkaaminen) palkinnoksi saatava pitkäkestoinen harjaus korvaa edes osan ihmisen tuottamasta kärsimyksestä.

Tämän ihmisen ensimmäinen ikioma kissa. <3

Rakas. Ei kaipaa selityksiä.

Pienempänä