keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Jemma

"Eilen päästiin taas näkemään meidän jemmalaatikko. Tutkittiin aikamme vaihtoleluja ja valikoitiin joitain, millä halutaan taas hetki leikkiä ja sitten Alfred häipy johonki. Mää kapusin sitten laatikon päälle pötköttään, on muuten menny jotenki huteraks tuo boksi..
 
Eihän sitä pötkötysrauhaa taas kauaa riittänyt, vaan tuo teini tuli heti takasin pyörimään ja nuuskuttamaan noita kamoja.

Katoin sitä pahalla silmällä, mutta ei se tajunnu ollenkaan, että oisin voinu ihan rauhassa olla yksinään hauskan laatikon päällä.

 Eikö teistäkin nyt oltu jo liian lähellä? En voinut vastustaa kiusausta!

Läps! Kunnolla en jaksanut alkaa nahistella, olis ollu vielä päikkäriaika. Palvelija vaan yritti saada meitä jotenkin "aktivoitua", kun edellisyönä oltiin taas muka oltu liian aikaisin seuraa vailla.. Lähti Alfred kuitenkin tuollakin huitasulla sentään vähän matkan päähän.

Huomatkaa muutama karva kynsissäni :D

Pyörin ja hyörin, mutta hyvä asento oli mennyttä! Voi tuota kakaraa! Jouduin sitten nousemaan ylös. Lelujen suuri, mutta kuitenkin liian pieni valikoima aiheutti pientä ahdistusta, kun en millään keksinyt, millä olisin halunnut leikkiä. Onneksi palvelija laittoi jemman pois ja leikitti meitä loppujen lopuksi vanhalla tutulla hyväksihavaitulla narunpätkällä..

Sellainen meidän jemmalaatikko on. Ne ihmisten kans tarvittavat lelut on vielä eri paikoissa, tässä jemmassa on myös meidän paperit ja tuo hyi-yäk-kauluri hätävarana, jos sitä joskus vielä tarvitaan. Eihän ole vielä edes ollenkaan tarpeeksi leluja meillä, laatikko ei ole edes puolillaan?!"

- Mimmi

14 kommenttia:

 1. Te tarvitsisitte kyllä Mimmi ehdottomasti lisää leluja! Tuota voisi pitää muotoiltuna patjana, mutta tylsää että Alfred sekoitti sun asennon. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, hyvä että saatiin vahvistusta! Ja sitäpaitsi nuo lelut on vanhoja ja jo tapettuja, eihän raadoilla voi loputtomiin leikkiä. Alfred on aina tollanen sekottaja! -Mimmi

   Poista
 2. Ehdottomasti pitää ostaa uusia leluja! Alfred on kyllä symppiksen näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiinkin jo muutama uusi juttu, mutta aina leluja sais olla vielä enemmän! :) -Mimmi
   Alfred on kyllä söpiksen näköinen varsinkin noitten surusilmiensä ansiosta <3

   Poista
 3. Kyllä, laatikko täyteen vaan. Ja sitte kun se laatikko on täynnä, leikitte silti edelleen vaan sillä narunpätkällä. Siitä ihmiset tykkää.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo ehdottomasti me tehään näin! Tuo miespalvelija vaan jotenki hannaa vastaan noitten lelujen lisäämisen kans, kummallinen tyyppi! -Mimmi

   Poista
 4. Joooooo, leluja! Höyhenleluja. Ja sitten moooooonta huiskaa, ne on parhaita.
  - Teye -
  Huoh, tossa toi meidän Sähikäinen vakuuttaa lelurakkauttaan, mutta arvaa vain millä se sitten leikkii?! Pajunoksilla ja sasliktikkujen pätkillä. Niitä se ajaa matonreunan alle, voi tunninkin leikkiä putkeen. Onko teillä semmoisia?
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onki varmaan seittemän eri huiskaa! Ja joihinki on vielä moonnta vaihtopäätäki! :) -Mimmi

   Piti googlettaa, mikä on sasliktikku :D Eli ei ole meillä sellaisia! Parhaat lelut on meidänkin kisuille jotain itelle roskiksi luettavia juttuja niinkuin esim. pillit! Ja ruohonkorsilla voi oikeasti leikkiä vaikka kuinka pitkään :)

   Poista
 5. Hyvin mahtuu vielä lelulaatikkoon lisää aarteita! :) Ihana pikku aarreaitan vartijatar. <3

  VastaaPoista
 6. Mimmi! Mä taisin nyt vähän ihastuu. T. Sulo Naukula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, onko mulla ihailija, suloinen Sulo! Tykkään kaikista rauhallisista kolleista ;) -Mimmi

   Poista
 7. PS. ! En tiedä huomasitko, mutta lisäsin teidät haastelistaan blogin tarinaan! Aluksi olin ihan varma, että olen lukenut teidän blogin tarinan, mutta pikaisella tonkimisella en ainakaan löytänyt. Lisäsin teidät kaiken varalta listaan, jos on niin hullusti käynyt ettet ole vielä vastannut haasteeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myös Pena kissa taisi meidät jo aiemmin haastaa tähän, mutta toteutus on vähän vaiheessa vielä. :)

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^