Alfred

Chatamin "Anton" BRI BSH ns 11 (silver tipped - brittiläinen lyhytkarva)
s. 12.10.2014
Pentuna

*Pilke silmäkulmassa* 
Keskustelukumppani. Vastaa kysymyksiin maukumalla, piipittämällä, kehräämällä. Tyhmiin kysymyksiin vastataan tuhahtamalla. Keskustelun aloittajana Alfred on kovin vaativa, toisinaan pentumaisen reppana.

Kulinaristi. Ainoa kunnon ruoka on tonnikala. On harmillista, että välillä on pakko syödä muutakin. Raksuja voi syödä, kunhan sen jälkeen saa märkäruokaa. Raksuja ei luonnollisestikaan voi syödä keittiössä, vaan ne on tarjoiltava muualla, mielellään kourallinen kerrallaan. Kuivattujen namien eteen voi sen sijaan tehdä jopa temppuja.

Häntä. Seuraa ihmistä joka paikkaan. Oven ulkopuolelle jääminen ei ole vaihtoehto. Haluaa olla lähellä ja sylissä, kaipaa hellyyttä ja kosketusta.

Sohvaperuna. Mukavuudenhalu menee monesti leikin edelle. Sohvalle olisi niin paljon kivempi käpertyä kuin jahdata ”kuolleita” leluja. Omatoimisuus leikeissä on täysin tuntematon käsite Alfredille, eikä varta vasten ostetuilla leluilla ole juurikaan käyttöä. Onkilelut saavat Alfredin toisinaan riemastumaan ja sitä hyppelemistä on ilo olla seuraamassa.

Unilelu. Illalla on ihana nukahtaa, kun Alfred hurisee pään vieressä. Ajatus vieressä nukkuvasta kissasta on tosin illuusio, sillä veijari karkaa yön mittaan (tai heti lampun sammuttua) sängystä muihin puuhiin..

Spagetti. Raaka spagetti silloin, kun Alfredin tutkimusmatka pikkueteiseen keskeytetään nostamalla kolli syliin. Alfredin saakin kantaa levynä pois parhaiden hajujen luota. Kypsä spagetti muulloin. Alfred olisikin hauska viedä kissanäyttelyyn, kun kantoasento muistuttaa Dalin kelloja muitten kissojen ollessa niin ryhdikkäitä. :D

Stressinlievittäjä. Kuten sanottua, Alfred nauttii silityksistä ja rapsutuksista. Ihminen on tästä hyvillään, koska saa laskea verenpainettaan kissaansa halimalla. Alfred herrasmiehenä kelpuuttaa vieraampienkin rapsutukset (ainakin, jos hetki on oikea) ja voisi olla laajemmankin yleisön stressinlievittäjä, jos oma ihminen sen soisi.


Rakas. Ei kaipaa selityksiä.
Isompana