torstai 31. joulukuuta 2015

Yllätyskissa

"Oltiin niin täpinöissään sohvan onkaloista, että unohdettiin ihan täysin jouluna tapahtunut yllätysmomentti! Joulupäivän iltana oli naapuriin eksyny pieni tyttökissa, jolla oli vain puolikas häntä!

Se oli sitten saanut olla siellä yötä, kun ei se raukka enää osannu ite kotia eikä halunnu lähtee meijän pihasta mihinkään suuntaan ja oli kuulemma ulkona tosi kylmäki.. Tapaninpäivän aamuna se kisu sitte värjötteli meijän pihalla ja heti ku palvelija avas ulko-oven ni se tuli meijän eteiseen! Kuvitelkaa, yritti tulla meijän kotiin, luulikohan se että se vois muuttaa tänne?


Palvelija sitte anto sille meijän lounaan, broilerin filettä, ja me kuultiin ku se maiskutti koko annoksen pikkueteisessä. Ei me nähty sitä koko aikana mutta kuultiin kyllä tosi selkeesti ku se kehräs ja syönnin jälkeen maukuki vähäsen. Emäntä sano että se oli oikein kieriny selällään niinku koirat ja antanu tassua että pääsis sisälle, kummallinen kissa! Mää lopulta maukasin vähän sen merkiks, että emäntä tulis jo sieltä eteisestä leikkimään meijän kans ja se kissa sitte halus pois meiltä ku kuuli mut ja tajus ettei tää ookaan sen koti ku me ollaan jo täällä...

Emäntä lähti kuitenki sen kissan kans ulos ja nähtiin ikkunasta, ku se jutteli naapurin setän kans ja se kissa lähti taas niille sisälle, ku meille se ei oikein voinu tulla meijän takia. Ei kyllä ymmärretä että miksei, oltiin ihan nätisti eikä yhtään ees sähisty sille! Ootettiin ihan kiltisti oven takana, kauheesti olis kyllä kiinnostanu nähä minkänäkönen tyyppi siellä oli! Mimmi suojeli mua ja istu aina vähän lähempänä ovea.


Ne naapurin ihmiset oli sitte soittanu johonki löydettyjen eläinten kotiin ja se kisu haettiin sitten semmoseen. Naapurin täti oli laittanu sinne jonnekki internetsiin kuvan siitä kissasta ja me kaikki toivottiin, että sen näkis joku sen kissan tunteva. Meillä ei oo siitä ees kuvaa, ku kaikki tapahtu niin nopeesti.

Tänään sitte emäntä oli nähny siellä intternetsissä että se puolihäntänen oli päässy sieltä löytölästä ihan omaan kotiinsa!! Ja nyt me tiietään sen kissan nimiki. Se sen kotiinpääsy oli paras uutinen ehkä koko tälle talvelle! Emäntä vaan miettii, että toivottavasti Aune ei enää lähde jännittäviin seikkailuihin niin, ettei enää löydä omaan kotiinsa... Se oli kuulemma tosi luottavainen ja kiltti tyttö, mikä ei ehkä ihan aina oo hyvä asia jos maailmassa on jotain tuhmiaki ihmisiä. Ollaan tosi tosi ilosia, että kissi pääsi kotiinsa!
 
Nyt oli aihetta rusettijuhlaan!

Tämän iloisesti päättyvän tositarinan myötä me kaikki toivotetaan oikein riemullista ja tieltä eksymätöntä tulevaa vuotta ihan jokaiselle kissalle ja ihmiselle!"

-Alfred

16 kommenttia:

 1. Olittepa kilttejä, kun annoitte Aunelle oman aterian! <3 Onneksi toisesta pidettiin huolta ja tarinalla oli onnellinen loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti sen saada jotain syödä, ni arveltiin että meijän herkku kelpaa silleki :)-Alfred
   Toisinkin olisi tarinassa voinut käydä, mutta onneksi pihapiiri on pullollaan eläinrakkaita ihmisiä <3

   Poista
 2. Oi, teilläkin kävi löytyvieraita niinkuin Kattimaniassa! Ette ottaneet sitten kaveria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oltiin ihan ihmeissään kun Kattimaniassa oli käyny just samallalailla! Meille ei kuulemma mahdu enää yhtään enempää kissoja, ku mekään ei aina mahduta samaan tilaan.. Palvelija kyllä ihastu aivan täysin Auneen :) -Mimmi&Alfred

   Poista
 3. Oi, olipa ihanaa, että tarina päättyi hyvin!

  Hyvää alkanutta vuotta!
  -Pena, Punkku ja ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, ihan mahtava juttu tuollanen löytöeläinkoti! :)
   Olkoon tämä vuosi täynnä iloa ja onnea tasapuolisesti kaikille! -Mimmi&Alfred

   Poista
 4. No onpas jännä yhteensattuma! Selvästi kylmyys ajaa pieniä, kilttejä kissoja vääriin koteihin.

  P.S Jäätiin lukijoiksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :)
   Kylmyydellä on varmasti osuutensa kissojen eksymiseen. Aune taisi olla kyllä ihan jostain lähistöltä kotoisin, mutta ei jostain syystä enää osannutkaan palata oman palvelijansa luo..

   Poista
 5. Hui kun tätä tätiä jo kylmäsi sydämestä, ettei Aunen kotia olisi löytynyt mutta onneksi löytyi !
  Kissakaveria ei jätetä, to on just oikea asenne, kaverit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi löytyi :) Meijän pihalla on pyöriny vuoden mittaan nelisen eri kissaa, mutta Aune on ollut ainoo, joka oli ihan hukassa ja tottakai sitä piti sitte auttaa! <3 -Alfred

   Poista
 6. Hienoa kuulla onnellisesti päättynyt joulutarina :) Toivottavast Aune ei enää lähde omille teilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meki toivotaan, että Aune pysyy jatkossa ihan omassa kotona, vaikka kiva oliki että kävi kylässä! :) -Mimmi&Alfred

   Poista
 7. Onpa kiva, kun Aune pääsi lopulta kotiin :) hyvää uuttavuotta myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa vielä, että saatiin tietää, että Aune pääsi kotiin :) Kiitos toivotuksista!

   Poista
 8. Hyvä että kaveri löysi kotiin. Toivottavasti ei jatkossa joudu hukkaan. Onneksi huolehditte kaverin turvaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurithan kisun loppupelissä pelasti, me oltiin vaan vähän sivustaseuraajia tässä kuitenki, vaikka Aune meillä piipahtikin :) Toivotaan, että tyttö pysyy tästä lähtien tallessa ja turvassa.

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^