lauantai 9. tammikuuta 2016

No Flash!!!

"Ollaan taisteltu palvelijan kanssa tuosta sen kameran käytöstä, ja oletettavasti me jäätiin voiton puolelle ainakin sen salaman suhteen. Se käskee meitä pitään silmät auki ku se valo räppää, mutta ei me vaan pystytä! Miten te muka voitte olla kuvissa silmät auki?? Ei auta kuin huokailla ja ootella valosempia aikoja, meinas emäntä. Tai sitten ryhtyä kuvaamaan leppäkerttuja, kuten veljensä oli ystävällisesti neuvonut, kun tuo oli sillekin tätä asiaa tuskaillut.
Näin ku tekee ni salama häipyy vähin äänin!

Mimmiki on oppinu saman tyylin!
Meillä on vietetty nyt vähän sellasta siesta-viikkoa, ei olla hirveenä jaksettu leikkiä mitään. Siis erikoista. Mulla on tietenki se mun hiiruli, jota höykkyytän joka päivä ja tää nykynen Hiiru Kakkonen on ollu tosi sitkee kaveri! Mun on lisäks pitäny huolehtia tuosta palvelijasta, ku se on yökaudet rykiny aivojaan pihalle ja aamusin nukkunu pitkään. Meinasin eka yönä säikähtää että mitä sille tapahtuu ja menin sen viereen nukkuun loppuyöks, onneks se heräs lopulta antaan meille ruokaa, ku Mimmi osas sen saada hereille!

Löysin kuitenki sen minttupallon, minkä Mimmi sai synttärilahjaks ja kokeilin vähän leikkiä sillä.
Olin ihan luvan kanssa liikkeellä, Mimmi näki että pallero oli mun hallussa ja anto mun vähän pyöritellä sitä. (Mimmi tykkää nykysin nukkua tuossa pahvilaatikossa, jota oltiin jo heittämässä johonki mäjelle.)
 
Sniffff...

Mikäs tuo haju oli?? Virmajuuri?
Snifff??
SE OLI KISSANMINTTUA!!1!

Kyllä mää sanon että tuo minttu on petollista!! Meni aivan jäseniin ja oli pakko vetää heti pikku tirsat pallottelun päätteeksi..."

- Alfred

12 kommenttia:

 1. Ihminen aina laittaa sen salaman sojottamaan suoraan kattoon, niin ei tunnu silmissä niin pahalta. Punkku kyllä siristää myös jos katon kautta välähtää...
  Noi minttupallot on kivoja, mut ihminen ei tykkää jos sen kanssa alkaa yöllä juosta ympäriinsä, pitää kuulemma liian kovaa meteliä.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sojottaa meilläki kattoon, mutta se on kuitenki meille liikaa. :/ Pitääki koklata tuota palloo ens yönä uudestaan, jos saisin sen pois matolta! -Alfred
   (Pitänee vielä kokeilla vastakkaisen seinän kautta väläyttää salamaa..)

   Poista
 2. Eikö siitä salamasta saa säädettyä tehoja pienemmäksi niin ei sokaise? Jos ottaa automaatin pois. No mutta hieno pallo teillä ainakin on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vielä palata ohjekirjojen pariin kameran käytön kans :D Pallo oli hyvä ostos! :)

   Poista
 3. Toi pallo on kiva, mutta meilläkään ei saa leikkiä sen kanssa kun joskus, kun se kuulemma pitää kovaa meteliä lattialla. Höh, ihmiset on niin herkkäkorvaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se menee aika nopeesti johonki huonekalun alle eikä me ite saada sitä pois sieltä, eikä herkkäkorvaset ihmiset aina auta! Höh. -Alfred

   Poista
 4. Voi harmi että salama häikäisee, meillä se tekee Ruffen silmistä aina punaset enkä ymmärrä miksi. Kenenkään muun kissaa kuvatessa tätä ei ole tullut ikinä vastaan, mut Ruffella ne aina muuttuu ihan sama minne salama sojottaa :( Sit pitää aina muokata niistä mustat! Tosi kiva minttispallo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffella on samanlaiset silmät kuin mullakin, kaikissa kuvissa punaisina :D Minttupallo on porkkanalelun ohella ihan paras itsekseen leikittävä lelu :)

   Poista
 5. Onpas kurjaa, että salama saa ihanat pyöryläsimmut siristymään! Ehkä tosiaan kannattaa säätää salamaa vähän pienemmälle. Meidän kateilla pysyy ihmeen hyvin simmulat yleensä auki. Mutta kaikki kamerat aiheuttavat Nupussa ahmailmeen, kun sen pitää naukaista paheksuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu taitaa olla vähän samanlainen kuin Alfred, sekin aina katsoo pahalla silmällä kun lähestyn kameran kanssa ;) Jätin tosiaan käyttöohjeiden luvun syssymmälle, mutta kai niitä on pakko vähän vilkaista, jos saisin jotain tolkkua tuohon räiskeeseen.. :D

   Poista
 6. Ei salamaa, kiitos. En siis hyväksy sitä! - Pepsi

  VastaaPoista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^