tiistai 29. joulukuuta 2015

Muuttunut sohva

Alfredin ja Mimmin joulu meni vähän pipariksi ihmisten sairastumisten vuoksi. Pipariksi ja pipariksi, mutta ihmisiä ei saanut aktivoitua sohvan pohjalta juurikaan muutoin kuin syömään, joten kissat saivat keksiä ihan omatoimista tekemistä..

Hemmetin paparatsi.
"Sen verran tuo palvelija on nostanut ahteriaan penkistä, että on saanut kiusattua meitä sen räiskintävehkeen uudella osiolla, jota se kutsuu salamaks. Ai-van kammottava valopallo iskee aina, kun kuuluu sellanen ihmeääni ensin. Me ei tykätä.

Onko pakko?!
Se jopa seuras meitä yläkertaan sen mötiskön kans, vaikka ennen se ei oo vissiin jaksanu raahata niin painavaa juttua meijän perässä.

No, näytetään nyt sitte, mitä me ollaan tässä viikon aikana värkkäilty. Ollaan viihdytty ylhäällä sen jälkeen, ku täällä levis tää sohva ihan ihmeelliseks!

Siis ihan oikeestiko??
Sohvalla on kiva hyppiä edestakasin ja välillä pötkähtää hetkeks levähtämään ja vähän mietiskelemään.

No okei, on meijän kaa ihan vähän leikitty kuten kuvasta näkyy...


Sitte välillä on toisen vuoro, tuossa reunalla on paras paikka!


Mutta kaikista hauskinta on ollu hitusen alempana, siellä on kaikkia kivoja koloja ja onkaloita, joissa voi tähystää ja vaania, kun kukaan ei tiiä missä me ollaan!


Tuolla on kiva viettää aikaa, varsinki maton päällä, ku siinä on kivan lämmin köllötellä. Vielä kun tuosta menee syvemmälle niin voi vaania ihmisten jalkoja, jotka saattaa vilahtaa sohvan alta. Ei me tietenkään niihin tarrata kiinni, kunhan kiusataan! Paras hetki raapia puuosia on sillon, ku ne makaa tuossa sohvalla ja kattoo telkkarista jotain tosi jännää.

Saatiin me joululahjojaki, monta uutta lelua ja herkkuja ja Mimmi sai vielä synttärilahjaks kissanminttupallon, josta se tykkää tosi paljon! Paras juttu oli kuitenki ihan oma lahjapaperi, joka me saatiin pitää joulun yli!


Tuon paperin sisällä oli kaks noita jalkapalloja ja se toinen, pinkki, on tainnu jo mennä sohvan alle piiloon. Paperin päällä tuli kyllä istuttua ja maattua tovi jos toinenki, ja välillä piti koeistua myös pahvinpalanen, joka täällä kans oli pari päivää.. 

Ihan tyhmää kyllä, että ku kerranki ihmiset oli kotona, ni sitte ne ei ees leikkiny koko aikaa yhtään paljoo meijän kans. Ehkä sitte seuraavana jouluna?"

- Mimmi & Alfred

12 kommenttia:

 1. Miten teidän sohvalle noin on käynyt, ihmeellistä. Meilläkin oli jouluna papereita lattialla! Niiden päällä oli tosi kiva makoilla ja niitä voi riepottaa ja rutata. Nyt ne on jo heitetty pois, kun menivät kuulemma muhjuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vois melkein aina olla lattialla jotain noita papereita, että sais rapisuttaa niitä! -Mimmi

   Poista
 2. Meidänki sohvalle kävi tolleen jouluna! Nyt se on kyl taas ihan tavallinen.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallisia sohvia! Meillä on vieläki onneks tuo piilopaikka, ku ihmiset vieläki vaan makaa... -Mimmi

   Poista
 3. Jänskä sohva kyllä, kun tuolla tavalla löysi uuden olemuksen jouluksi. Näyttää hyvältä vaanimispaikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kiva paikka! Määki oon ees vähän nyt tykänny olla yläkerrassa, ku sielä on kerranki jotain jännää! -Alfred

   Poista
 4. Voi ei, kun iski jouluflunssa! :-/ Toivottavasti se on jo nitistetty. Ihanaa, että sieditte sitä leimahtelevaa mötiskää, koska tuli niin söpöjä kuvia! <3 Mukavaa uuttavuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miespalvelija on jo kohta kolmatta viikkoa sairaana, akalla oli ensin jotain pieniä kipuja vaan ja nyt sitte silläki on se flunssa. Mutta nyt se jaksaa onneks jo vähän normaalimmin leikkiäkki! Onnekasta ensi vuotta teillekin! :)

   Poista
 5. No voihan flunssa. Toivottavasti olette nyt jo parantuneet! :) Ja on kyllä todella erikoinen sohva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran ollaan vielä tautisia, että sohva on edelleen levitettynä, mikä ei ainakaan kissoja haittaa :D

   Poista
 6. Ei meidän sohva käyttäydy ainakaan noin, outoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on joku erikoissohva varmaan, ku ei meilläkään nuo toiset sohvat muutu ikinä mikskään.. Nyt se ei enää oo niin kiinnostava, ku se on ollu jo niin kauan tuollanen iso. -Mimmi

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^