perjantai 18. joulukuuta 2015

Etukäteisjoulu

Alfred ja Mimmi saivat joululahjan jo näin hyvissä ajoin tänä vuonna. Päätin, että valtavaa pahvilaatikkoa ei minikuusen alle sullota, kissat saavat sitten aattona ehkä (jos ovat olleet kiltisti) jotain vähän pienempää...

"Mikä tää on, tää on varmasti meille! Me haistetaan, että täällä on jotain jännää ja just meille eikä kellekään muulle! Avaa se, avaa se!!"

M: "Vähän tylsä paketti mutta menettelee! Kuplamuovinen vessa! Mjooo-oh, vaikuttais ihan sopivalta, vain hiekka puuttuu."

A: "Jee nyt määki mahdun kunnolla pissalle! Onki ollu ärsyttävää ku hiekat on lennelly mun vauvavessasta heti, ku vähän yritän pissejä piilotella. Ei oo kyllä mun vika, enhän mää enää oo vauva vaan viiskilonen Mies ja vihdoin tuo palvelijaki sen tajus! Mutta mikä toi liila on täällä sekottamassa, aika typerä hiiri..."

M: "No oo sä siellä vessassa, mä keskityn syömään tän laatikon! Saattaa mennä joulun yliki, että saan tähän jotain rotia..."

Uudelle vessalle oli oikeasti tarve, kun vanha pikkukakkoslaatikko alkoi käydä liian pieneksi näille kahdelle. Nyt on korkeat reunat ja tilaa kuoputtaa!
(Hiiren sai tilauksessa kaupan päälle, mutta sehän ei tietenkään saavuttanut meillä suurta suosiota :D)

Ulkoinen salamakin on nyt saapunut, meille tulikin kaikille joulu etuajassa. Käytössä vehje ei vielä ole, pitäisi etsiä netistä edes jonkinnäköisiä käyttövinkkejä siihen.. Jospa jouluna ehtisi vähän tutustua asiaan ja opetella lisää kameran käyttöä. :)

18 kommenttia:

 1. Onkin mukavan korkeen näköset reunat tuossa hiekkalootassa. Ei ehkä niin kauheesti lennä hiekka yli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin mun toivomus, että josko nyt pysyis hiekat vähän paremmin laatikossa, koppamallista kun nuo ei hirveen mielellään käytä.. Saa nähdä kuinka käy :)

   Poista
 2. Ihana aikaistettu joulu! Onnea kaikille upeista lahjoista. Täällä vielä vasta haaveillaan ulkoisesta salamasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitämme! Salama joutuu kyllä odottelemaan käyttöönottoa hetken aikaa.. seuraavana pitäis hommata ladattavat patterit, yhdillä kun saa vain 200 räiskettä aikaiseksi, jos ohjelappuun on uskominen :D

   Poista
 3. Kyllä on komea vessa! Kunnolliset reunat niin ei kissat pääse niin paljon heittelemään hiekkoja ympäriinsä. :)

  Meidän eteisen vessan katto menee rikki aina noin kuukaudessa, eikä nyt ollakaan tilattu uutta kun tiedetään ettei se kestä. :D Se on kenkähyllyn ja lipaston välissä, niin katto siinä pitäisi mielellään olla, nyt jo löytyy omia hanskoja hiekkalaatikosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli saatava heti, kun löysin noin korkean laatikon :)
   Teidän pitää keksiä hiekkiksen päälle joku isompi pahvilaatikko suojaksi, helppo vaihtaa ;)

   Poista
 4. Jee uus vessa! Mä ostin kans pojille jonkun aikaa sitten kakkos vessaksi omasta mielestäni ihan valtavan suuren säilytys laatikon, jossa oli valtavan korkeet reunat. Kotona se ei enää näyttänytkään niin valtavalta, kun Paavo ei edes mahtunut kääntymään siellä kunnolla. Hmph. Kivan näkönen hiirulainen. Harmi että oli tylsä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin katoin noita ensin Mustissa ja Mirrissä ja mietin, että onpa valtava laatikko :D Sitten mittasin meidän toisen laatikon ni lähes samankokoisia ne on, nuo reunat vain suurentaa tuota.. :)
   Kaikki kivannäköset lelut on tylsiä :D

   Poista
 5. Kiva vessa teillä! Vielä kun saisi täytettä, niin sitä olisi kivempi ehkä käyttää.. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nopeesti saatiin hiekat sinne, ku kävin kuopimassa ja istumassa tyhjää laatikkoa näytiks että olis vähän hätä! -Mimmi

   Poista
 6. Kivoja lahjoja! :) Hiiri olisi voinut olla pirtsakampi, mutta ei voi syyttää näinä pimeinä aikoina, jos on vähän nuupea. Mulla on ollut salama kohta jo vuoden, mutta samat aikeet mulla on edelleen: ehkä tänä jouluna voisi opetella vähän käyttämään sitä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ehtinyt jo ostaa samanmoisen huopahiiren punavihreänä joululeluna, mutta eipä sekään väritys ihastuksen huokauksia aiheuttanut.. :p Jos nyt jouluna saisi sen salaman edes pois pakkauksestaan :D

   Poista
 7. Asiallisen näköinen ja kokoinen toiletti. Hyötylahjat on parhaita, mutta kai teille laitetaan vähän herkkulahjoja kans sitten aattona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiletti on toimiva, mutta kyllä me ootellaan siltä joulukissalta vähän enemmän ja jotain hauskempaa! Ihan muistelisin, että tässä on joku muuki kiva päivä tulossa joulun lisäks... -Mimmi

   Poista
 8. Kivan veskin saitte joulukollilta! Salaman kanssa on kyllä kiva näprätä ja eiköhän sen nopsaa opi että miten sitä käytetään ;--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin :) Josko saisi kuvista sitten vielä vähän tasalaatuisempia..

   Poista
 9. Heiiii, minkäs merkkisen/mallisen salaman se pukki toi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toi Nissin Di600sen Nikonille, oli siedettävän hintainen kääntöpäinen salama, muista toiminnoista en oo vielä kärryillä :)

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^