sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Ystäväkirja

Hupsut ja höpsöt muistivat meitä ystäväkirjahaasteella, ja vastailemme heidän keksimiinsä hassuihin kysymyksiin nyt parhaan taitomme mukaan. Kiitos haasteesta, höpsykät! :) Kuvina yksittäisiä otoksia parilta viime viikolta.

Tällaiset ovat haasteen ohjeet:
Kiitä haasteen antajaa
Vastaa sinulle annettuihin ystäväkirjakysymyksiin.
Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia.
Keksi uudet kysymykset blogiystävällesi tai käytä vanhoja.
Haasta mukaan ihania blogiystäviäsi.


1. Millainen olisi unelmiesi huvipuisto?
Mimmi: Siellä olis läjä puhtaita lakanoita ja joku riiputtamassa niitä, raapimapuita kiipeilyä ja hassuttelua varten, satakymmentä pahvilaatikkoa, vesiallas, johon voisin tuupata Alfredin.. Kaiken kruunaisi broileribuffetti, jossa sais ahmia kerranki mahan täyteen ja puklata kaiken ulos niin monta kertaa, ku haluais.
Alfred: Hiirikaruselli! Virmajuuripallomeri! Liukumäkejä! Jonkunäkönen ötökkälaatikko, josta välillä joku öttiäinen karkaa!
Palvelija: Siellä olisi ainakin possujuna ja hurjasti hattaraa, mutta ei ihmisvilinää..

2. Ketä kirjojen sankaria tai sankaritarta muistutat? Koska meillä ei oo ikinä luettu sankarikirjoja, yritämme keksiä sankareita muista piireistä ;)
M: No Neiti Etsivä: Työnnän nokkani joka paikkaan ja ratkon kaikki ongelmat, jotka kohtaan!

A: Kari Grandi - Kaikkien janoisten sankari! Koska mua ei ikinä oikeestaan paljoo janota..
P: Aku Ankka: Aika usein on päiviä, kun mikään ei vain tunnu onnistuvan ja kaikki menee pieleen :D
"Kuhan haistan. ;)"
3. Mikä saa sinut hihkaisemaan tai naukaisemaan ilosta?
M: Se, kun kylppärissä on lämmin sen jälkeen, ku ihmiset on käyny saunomassa! Viihdyn siellä kauan, varsinki ku palvelija jää aina rapsuttamaan mua sinne.
A: HIIRI! Ja joskus herkkutikut. Nojoo ja se, ku palvelija tulee kotiin.
P: Yllättävät hyvät uutiset, pienet yllätykset arjessa ja se, jos saa jonkun asian kerralla valmiiksi (yleensä esim. kauppareissuilta aina unohtuu jotain).
 
4. Millainen musiikki kuvastaa persoonallisuuttasi?
M: No en tiiä kuvastaako, mutta tykkäsin ihan simona siitä kissojen biisistä, joka oli jossain ylen uutisissa joskus sata vuotta sitten. Ois saanu olla pitempiki se kipale, tuota joutu kuunteleen montamonta kertaa putkeen... (toim. huom. kappaleita ei enää pysty kuuntelemaan ylen sivujen kautta :( )
A: Reggae ehkä. Ainaki kävelen regemaisesti, tai sillee letkeesti...
P: Peruspoppi, mitä kuuluu radiossa aamusta iltaan ;)
Hampaat huollettu.
5. Mistä luonteenpiirteestäsi ansaitsisit erikoismaininnan?
M: Kiltteydestä varmaanki. Oon kyllä ihan aina tosi kiltti, vaikka mieli tekis välillä oikeesti vähän hivauttaa jotakuta.
A: Eläinlääkäri oli ainaki vuosi sitte sitä mieltä, että mää olin tosi rohkea, ku tutkin kaikkee mitä siinä huoneessa oli. Peloton ja rohkea, niistä pitäis saaja joku mitali!
P: Lehmän hermoista :D

6. Mikä on hassuinta tai pöhköintä, mitä olet tehnyt?

M: Oli kuulemma huvittavaa, ku palvelija oli vaihtamassa meille hiekkoja ja mää päädyin käymään sitte muovipussissa pissalla. Sinne se ne hiekat oli kipannu, ja hätä oli suuri!!
A: Mä en pöhköile. Paitsi yhen kerran hyppäsin rappusissa kaiteelle, ja pyristelin siinä hetken aikaa hauisvoimalla. Kaide oli ihan vinossa enkä mä sit päässy muutako takas alaspäin. Musta se ei kyllä ollu yhtään hassua, mutta palvelijalla oli hauskaa...
P: En minäkään pöhköile. En ainakaan tunnusta.
"Tää ei oo pöhköilyä...."
7. Jos saisit matkustaa mihin tahansa sormia tai tassuja napsauttamalla, mitä kohdetta haluaisit päästä tutkimaan?
M: Sinne paikkaan haluaisin, missä palvelija käy ja ku se tulee kotia ni se haisee ihan kollilta.
A: Ihan mitä vaan ku pääsis jossain käymään!
P: Sormia napsauttamalla lähtisin samantien Australiaan tutustumaan erikoisiin eläimiin ja sen jälkeen napsauttaisin itseni takaisin kotiin. Pitkät lentomatkat eivät juuri houkuttele matkustamaan niin kauas..

8. Mikä on mielestäsi maailman kaunein ääni?

M: Imuri!
A: Se, ku lusikka kilahtaa meitsin ruokalautaselle. Se tietää sapuskaa!
P: Kissan kehräys ^_^


M: ..Ai mää luin että kauHein ääni... Kaunein on ehkä tuolla makkarissa se ääni mikä lähtee, ku kynsin liukuovia neljältä aamuyöllä.

9. Milloin sinulla kävi poikkeuksellisen hyvä tai huono tuuri?
M: Toissapäivänä vai millon se oli ni Alfred ei syöny aamupalaa ja mää kerkesin sitte syyä sen ennenku palvelija huomas! Oli kyllä hyvä tuuri, paitsi sitte en saanu päiväruokaa ollenkaan.
A: Palvelija putsas pölyjä vitriinistä ja ajattelin kerranki hypätä sinne vähä haisteleen. Huonoo tuuria oli se, että palvelija oliki kerenny laittaa oven kiinni ja hyppäsin suoraan päin lasia! Tömähys vaan kuulu ku en päässykään kaapin sisälle. Vähänkö noloo...
P: Oon oikeasti sellainen semi-tuurinen, että poikkeuksellisia tuuritilanteita ei vain tapahdu!

10. Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta ”aarre”?

M: Sohvan alta ne löytyy!
A: Se juttu minkä jemmasin takan taakse. Hups, sitä ei saanu kertoo palvelijalle...
P: Merirosvot ja aarrearkku täynnä kultakolikoita!
"Huh mikä haastattelu!"
En haasta tällä kertaa ketään, mutta näihin samoihin kysymyksiin saa vastata, jos haluaa. Mielelläni lukisin muidenkin vastauksia, parempia kysymyksiä en itse olisi osannut keksiäkään :)

1. Millainen olisi unelmiesi huvipuisto?
2. Ketä kirjojen sankaria tai sankaritarta muistutat?
3. Mikä saa sinut hihkaisemaan tai naukaisemaan ilosta?
4. Millainen musiikki kuvastaa persoonallisuuttasi?
5. Mistä luonteenpiirteestäsi ansaitsisit erikoismaininnan?
6. Mikä on hassuinta tai pöhköintä, mitä olet tehnyt?
7. Jos saisit matkustaa mihin tahansa sormia tai tassuja napsauttamalla, mitä kohdetta haluaisit päästä tutkimaan?
8. Mikä on mielestäsi maailman kaunein ääni?
9. Milloin sinulla kävi poikkeuksellisen hyvä tai huono tuuri?
10. Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta ”aarre”?

12 kommenttia:

 1. Hauskoihin kysymyksiin hauskat vastaukset. Etenkin huvipuistot kuulosti siltä, että meidänkin pojat voisi siellä vierailla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Huvipuistosta unohtu sellanen "lentävä matto". Meillä on kotona aina välillä sellanen. Siinä voi vaan istua kyytillä ja kattoa vaihtuvia maisemia, ku ihminen vetää mattoo perässään! Se on aika hauskaa.. -Mimmi

   Poista
 2. :-D Nauraa hihitin ainakin sen satakymmentä kertaa - ja luin Nupulle ja Jujulle (ja miehelle) vastauksia ääneen, koska ne olivat niin hauskoja! Mimmin ja Alfredin huvipuistoissa viihtyisivät varmaan kaikki vähänkään kissamaista ajattelua omaavat otukset, kun oli mietitty kaikkia ihania aspekteja broileribuffasta alkaen. :-D Aika hulvaton oli myös Neiti Etsivän pisuincident - ja Jujullekin on käynyt tuo kaideriipuntavirhearvio. Kiitokset hulvattomista vastauksista! Nyt ei enää harmita edes se, että huomenna on maanantai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, maanantaiharmituksen väistyminen mielestä on jo aika hyvä saavutus ja hihitystäkin vielä :)) Kiitos kiitos! Näitä oli hauska pyöritellä mielessä ja muistella kaikkea, mitä täällä onkaan tapahtunut parin vuoden sisään :) Kaideriipunta oli kyllä jotain unohtumatonta :D

   Poista
 3. Ihanat vastaukset! Minäkin valitsisin possujunan ;) Ja Australian matkalle lähtisin myös, jos ei tarvitsisi matkustaa niin pitkään; possujunassa puolen tunnin matka/suunta voisi olla hyvä vai mitä? - emäntä

  Minä jo järkytyin että voiko imurin äänestä pitää, mutta onneksi Mimmi kuulit vain kysymyksen väärin! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoli tuntia possujunassa kuulostaa peräti miellyttävältä, jos sen jälkeen näkee vielä koaloita (:D) ja vompatteja :)

   Onneks huomasin virheeni, ettei kukaan nyt luule että tykkään siitä melumasiinasta! -Mimmi

   Poista
 4. Hienot vastaukset! Toi huvipuisto on ihan paras! Me saatiin tää sama haaste, mut mami sanoi, että vastataan vasta loppuviikolla. Mikä on loppuviikolla???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ootellaan teijän vastauksia, oli aika hassu haaste! :) Loppuviikolla on kai se aika, ku ihmiset on jo monta päivää menny sinne töihin, luulisin? -Mimmi

   Poista
 5. Hiihih ihanat vastaukset oikein hihitytti :D

  VastaaPoista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^