lauantai 13. helmikuuta 2016

Äly ja sen väläys

Olipa lähellä, ettei olisi lamppu syttynyt Alfredin pään päälle tämänpäiväisten tapahtumien johdosta. Herra hoksasi yhtäkkiä, että makuuhuoneessa on joku taianomainen seinä! Kun siihen katsoo, näkee ikäänkuin saman hiiren kuin mitä hetki sitten näki, kun katsoi vastakkaiseen suuntaan! :O Välillä piti käydä kaapin sisällä katsomassa, josko sieltä olisi päässyt tuonne taikamaailmaan itsekin...
"Siis hetkinen, ei mee mun tajuntaan"
"Miten se hiiri tonne hyppäs??"
"..ja nyt se on tossa? Voiko näiden kahden maailman välillä hyppiä ihan miten sattuu??"
"Nyt se on taas siellä!"
"WhaWhaWhaaaat???"
"Tuon on pakko olla se Narnia, mistä kaikki puhuu!! Miten sinne pääsee?! Miks hiiri tietää mutta minä en?!!"
"Siis nyt oon vähän sekasin. Kumpi nyt oli sitte se oikee maailma??? Oonko mää iteki koko ajan olemassa tuolla toisessaki maailmassa?"
 

Tähän asti Alfredia ei siis peilit ole sen kummoisemmin kiinnostaneet satunnaisia peilikuvalle sähisemisiä lukuunottamatta. En ehkä kuitenkaan olisi uskonut, ettei Alfred vielä ollut tajunnut peilin ideaa ja nyt alkoi kiinnostaa, ymmärtääköhän Mimmi tämänkään vertaa :D Mimmi ainakin välttelee katsomasta itseään peilistä.

Nähtäväksi jää, oliko tämä kurkkaus taikamaailmaan kertanäytelmä, vai jatkammeko harjoituksia... Ollaanko teillä niin fiksuja, että peilit on ihan selvä ja tylsä juttu?

Ensi viikolla on Alfredin rokotus- ja vuositarkastusaika, saa nähdä mitä lääkäri tuumaa pojun koosta. Mimmi ainakin oli samaisen lääkärin mielestä 10 kuukauden iässä ja 3,5 kiloa painavana pullea! :p Edellisen postauksen viimeistä kuvaa katsoessa huomasin kyllä, että ehkä tuo avoin raksubaari ei enää toimi. Alfred vetää kerralla lähes kaikki Canaganin kalanappulat naamaan, ja kieltämättä se alkaa näkyä jo jonkun vyötäröllä...

14 kommenttia:

 1. Pikkupoikana Alex sähisi ja pörhisteli peilikuvalleen, mutta nykyään ei peili kiinnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, meillä jatkettiin hommaa taas tänään, kun aivot oli yön ajan yrittänyt käsitellä tuota uuden tiedon määrää :)

   Poista
 2. Voi hassua <3 Meillä peilit on tuttuja ja tylsiä, mitä nyt Devi saattaa välillä "vakoilla" meitä kmuita peilien kautta. Heijastukset (esim. tauluista näkyvät) sen sijaan ovat superkiinnostavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heijastuksia pitää kyllä aina jahdata! :) Mustakin aina välillä tuntuu, että mua vakoillaan peilin kautta..

   Poista
 3. Oot hassu, Alfred! Meillä ei välitetä peileistä, vaikka niitä on tässä kodissa vähän joka puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaan tajuu tuota hommaa! Yritän kyllä tosi kovasti, ehkä se pian valkenee! -Alfred

   Poista
 4. Pena ei peilistä välitä, mutta Punkku toisinaan ohi mennessään pörhistää itsensä oikein isoksi ja sähähtää vähän, mutta sen enempää ei peiliin kiinnitetä huomiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tehtiin pentuna samaa kuin Punkku nyt :) Taitaa olla kissojen ensireaktio peileihin, huvittavan näköistä kun pitää niin isotella ^.^

   Poista
 5. Hihi voi pöljä <3 Meillä ei ole ikinä kumpikaan välittänyt peilistä mikä on musta ihan tylsä juttu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Peilihommat on kyllä tosi paljon aivotyötä vaativia juttuja, Alfred oli sitten illalla tosi väsynyt pohdintojen jälkeen :D

   Poista
 6. Voi miten lähellä oli peilin tajuaminen! :)) Mä luulen, että Juju ymmärtää peilin, vaikka väitetään, ettei kissa moiseen kykene. Mutta me ollaan monesti testailtu Jujua - se nimittäin on usein eteisen peilin edessä (kuono peiliin päin), kun me syödään keittiössä, ja kun sitä huutaa, se ei viitsi kääntyä katsomaan vaan katsoo meitä peilin kautta. :-D Voisi tietysti jalostaa tätä testausta niin, että piilottaa jonkin namin vaikka kenkään niin, että Juju näkee piilon peilin kautta, ja sitten katsoo, osaako se kääntyä ja hakea namin. Mutta tietty tätä on vaikea toteuttaa, koska Juju ei suostu katsomaan peiliin päin, jos nameja on lähistöllä.
  Mimmi tajuaa selvästi peilin. Noinhan me tytöt toimitaan, vaikka Mimmin kyllä kannattaisi vähän ihailla itseään! ♥ Tsemppiä vuositarkastukseen. Ihan sutjakalta Alfred näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kilisevä hiiri oli muuten aika hyvä tuossa. Alfred kuuli, mistä ääni tuli, mutta näki silti hiiren "väärässä" paikassa.. Tänään pää on kääntynyt nopeammin oikeaan suuntaan, mutta edelleen taitaa mieli tehdä tepposia, että tajuaisi asian kunnolla.
   Meitäkin kyllä tuijotetaan peilin kautta :) Jännä kyllä, että kumpikaan ei välitä katsoa suoraan itseensä, meneeköhän se ihan yli ymmärryksen: ei voi tajuta katsovansa itseään? Vaikea uskoa, etteikö peilin idea noin muuten menisi jossain vaiheessa kissan tajuntaan. Juju varmasti hoksaa heti oikean namipaikan, jos kokeilet tuota temppua ^.^

   Poista
 7. Ollapa itse yhtä söpön näköinen kumman ääressä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :D
   "Söpönä on hyvä olla, vaikka ei aina tajuiskaan kaikkee..." -Alfred

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^