perjantai 26. helmikuuta 2016

Projekti, osa 1/2

Mimmi: "Omg mitä täällä on tapahtunut, koko elämä on menny ihan uusiin puihin! Yhtenä päivänä saatiin ei yks, vaan kaks pakettia siltä pakettiautoäijältä!! Ja tiiettiin heti että ne oli taas just meille, ku ne vihreet narut paljasti sen samantien...
Pikkulaatikko oli täynnä tota mun suosikkia, ilmapatjamuovia! JEE!! Oli hauska hyppiä siinä ja laatikkoki oli tosi kiva! Ihan meijän lempparia nyt tää touhu.

Tollanen kassi sieltä laatikosta lopulta löyty, meille tietenki. Palvelija vähän pyöritteli silmiään ja meinas että olis jääny kassi tilaamatta, jos ois arvannu että sen takia menee kahteen laatikkoon nää kamat. Mitä enempi laatikkoja, sen hauskempi meille! Olishan tuonne toki jotain ruokaaki voinu mahtua noitten muovien lisäks, jos palvelija ois ajatellu yhtään mitään tilausvaiheessa..
Sitte tuli myös tää toinen laatikko, ihan valtava! Huudettiin että teipit auki ja sassiin, ku sieltä tuli niin mehevä haju. Ja oikeessa oltiin, aika superdupertuoksu!
 A: Tää on kyllä mun paikka!
M: No jos sää kerran nousit ylös, ni mää tukin sitte tassuni tänne sisälle ja jään tähän...
Tässä on hyvä...

...Ei vaan, välissä piti käydä kattomassa, osaako ihmiset tehä sitä jotain lihasoppaa, mitä ne rupes tekeen kesken laatikonpurun. Aikani kuovin typerän mallista ruokakippoo, mutta se oli ja pysy tyhjänä!
Kävin myös istumassa tuossa lautasella ja sen jälkeen se siirrettiin kylppäriin meille vesikipoks. Yritin kyllä istua toisenki lautasen, mutta se homma on kuulemma tästä lähin kiellettyä, möh...

Sillä aikaa, kun olin apuna ruuanlaitossa, oli se laatikko tyhjentynny ja Alfred tietenkin vallannu koko boksin.
Vallatkoot, päätin, ja lähdin tutkimaan, mitä sieltä oli tullut ulos että Alfred mahtui sisään...
Tutkimusmatka kannatti, löysin mukavan lämpimän muovipetin!
...jonka Alfred tuli sitten ottamaan multa! Voi että mulla menee hermo tuon kans joskus! Vaikka kuinka yritän kouluttaa sitä, ni se ei usko, että leikattu naaras on pomo eikä tuollanen nuori pojankloppi. Miten mä saan sen uskomaan?!!

Löysin sitten vielä viimeisen piilopaikan ja se olikin jännin kaikista, sinne mää jäin joksku aikaa. Ihan sai olla omassa rauhassa eikä näkökenttään ilmestyny mitään valkosta maukuvaa karvasta otusta... Mitähän täällä nyt oikeestaan tapahtuu? Mää en ehkä oikeestaan usko, että nää kamat jää tällain levälleen tänne??
 Kauhun hetket vai ilon päivät käsillä, hmmm..."

16 kommenttia:

 1. Mä veikkaan ilonpäiviä! Näyttää noi matopäällysteiset pötköt tosi lupaavilta!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pötköt näytti tosi isoilta ainaki aluks, vähän pelottaviltaki! -Mimmi

   Poista
 2. Teillä on aikamoinen projekti meneillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, meni monta päivää ennenku saatiin patistettua ihmiset hommiin eli kasaamaan tuota juttua meille.. -Mimmi

   Poista
 3. Kivat laatikot! Kyllä se niin on että leikattu naaras on kuningatar! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän minäki, että naaraat hallitsee maailmaa! Alfred-idiootti ei vaan suostu alistuun kohtaloonsa, vielä... -Mimmi

   Poista
 4. Ooh, mitähän kivaa sieltä lopulta sitten paljastuukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, onko kivaa vai kurjaa. Tässä kohtaa vähän vielä mietityttää.. -Mimmi

   Poista
 5. Oi samanlainen puu mitä meillä, varmasti ihan super kiva mimmin ja alfredin mielestä!! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin puuhun juuri blogikuvien perusteella, kun se vaikutti niin jykevältä, että ehkä kestää kovemmankin menon ja kauemmin kuin vuoden :)

   Poista
 6. Hih. Sama puu kuin meilläkin. :)Meillä ollut tosi tykätty. Nyt tosin hajosi ensimmäinen kangas pesä, mutta ehkä sen saa parsittua kasaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän blogissa onkin ollut hyviä kuvia puusta ja sen käytöstä :) Paksut puuosat ainakin tuntuu kestäviltä isompienkin kissojen käytössä, eikä ainakaan vielä oo huojunut yhtään :)

   Poista
 7. Ihanat kuvat ♥ Toi viimeinenkin.. Uuuh

  VastaaPoista
 8. Jokohan se puu on pystyssä! :)) En edes malta odottaa tutkijakaksikon testauksia. Ihana tuo viimeinen kuva Mimmistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaahan se ollakin pystyssä ;) Meillä taitaa olla täällä vähän kriittinen kaksikko :D

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^