sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Hepuli vai ei-hepuli?

Aioin kuvata Mimmistä luisteluvideon, mutta tytölle taisi iskeä ramppikuume, eikä videoinnista tullut mitään Mimmin jähmettymisen vuoksi. Osansa luisteluinnon puutteeseen saattoi olla myös Alfredilla, joka juuri tällä kertaa sitten halusi tulla mukaan ja pyöri edessä sekoittaen Mimmin pasmat. :D Ehkä on ihan hyvä, että jotkut jutut jää vain meidän kahden välisiksi..

Tässä kuitenkin pätkä Mimmistä, joka miettii ryhtyisikö hepuloimaan vai ei. Pätkä on aika pitkä, mutta lopun yllättävä juonenkäänne nostaa niskakarvat pystyyn ;)Vastaus kysymykseen: ei kunnollista hepulia tällä kertaa.

(Ja sitten katsoin Youtubesta kissakuiskaaja Jackson Galaxya, jonka mukaan tuo hännän vispaaminen kertoo huonon energian keräämisestä ja kissan turhautumisesta.. :D)

10 kommenttia:

 1. Hyvät energiat Mimmistä tuli! =) Ja Alfredista myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mau, kiitos :) Kyllähän nyt joka kissa joskus vispaa häntää iltavillin (tai päivä-) merkiks, eikö vaan.. :)

   Poista
 2. Paavo vispaa häntäänsä oikeastaan melkeen aina kun se tekee jotain. Ja joskus kun se vaan on. Paavolla täytyy siis olla tosi paljon huonoa energiaa. :D Söpö Mimmi. Ehkä se vielä näyttää luistelu taitonsa joku toinen päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonoenergisiä kissoja mahtaa ollakin sitten tosi paljon :D Meillä hännät pyörii eniten, kun ikkunasta näkyy lintuja, se saattaakin vähän ärsyttää ;)

   Poista
 3. Oli jännä loppukohtaus! :D
  Täältä löytyy kans hännänvispaaja, Pena kun jotain puuhailee, niin häntä on aina liikkeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävä loppu :D Kuiskaaja ehkä sitte kuitenki meinas jotain tietynlaista hännänheilutusta, mikä meni mulla vähän ohi :)

   Poista
 4. Ruffekin aina heiluttelee häntää, onko sekin sitten tylsistynyt :D Hauska video, ihankuin meillä ikinä ei oikein mitään tapahdu vaikka kuinka kuvaisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten taas, kun jotain tapahtuu niin kameraa ei näy mailla halmeilla :D Paras olisi varmasti laittaa valvontakamera tallentamaan 24/7 niin saattaisi ehkä päätyä jotain jännää videollekin..

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^