perjantai 21. joulukuuta 2018

Sankarillista

Meillä on juhlapäivä! Mimmi täyttää tänään 5 vuotta! Vietimme torstaina jo etukäteisjuhlat lähestyvän synttäripäivän kunniaksi.
5-vuotias <3

Päivänsankari vaikutti leikin tiimellyksessä pikemminkin kissanpennulta kuin keski-ikää lähestyvältä nuorelta rouvalta. (Tässä pitää asettaa sanansa korrektisti, koska olemme Mimmin kanssa nyt lähes samanikäisiä... ;) ) 
Mimmi sai päättää juhlien kulun ja tällä kertaa päädyimme perustamaan lelumeren juhlapaikalle. On aina yhtä hauskaa nähdä, haistella ja maistella kaikki lelut, mitä jemmalaatikosta löytyy!
Unholaan jääneitä helmiä (ja sikoja). Jemmoista löytyy lelu jos toinenkin, toinen toistaan parempia. Millähän sitä malttaisi leikkiä?!
Mimmi päätyi yllättävää kyllä isoimpaan mahdolliseen leluun: Thaimaasta tuotu kala tuoksui vastustamattoman hyvältä. Kalassa on joku sellainen erityinen aromi, mistä Suomen kamaralla ei ole ennen nautiskeltu. Ainakaan meillä.. Kala sai kyytiä jemmalaatikon kannen päällä kunnes oli vuoro siirtyä seuraavaan osioon.
"Missähän mun Juju viipyy..."
Eli siihen lootaan! Laatikosta käsin on hyvä käskyttää palvelijaa esittelemään leluja, joihin on iskenyt silmänsä.
(Kieli ei livenä ole noin vaalea.. :p)
Mimmi maiskutteli huulia kutittelevaa sulkahärpäkettä 
ja nuuskutteli puskien ihanaa kauan kadoksissa ollutta matatabitikkua.
Tällä välin juhlavieras sai kunnian leikkiä keltaisella hiirellä. Vieras oli hieman hämmentynyt tällaisista synttärikekkereistä, koska hänen omansa olivat hiukan villimmät. Pienimuotoiset juhlat sopivat kuitenkin ujommalle sankarille kuin nenä päähän, mihin lopputulokseen myös Alfred päätyi ja antoi Mimmin leikkiä omia leikkejään.
Lopulta tuli aika päättää bileet ja sulkea jemmalaatikon kansi. Ehkä palaamme laatikon ääreen pikemmin kuin Mimmi ja Alfred uskovatkaan..
Lähtövalmisteluihin kuului arvovieraiden kuvaus. Alfred oli mielissään tittelistään ja poseerasi komeasti kiitellessään päivänsankaria oivista juhlista. Juhlat olivat Mimminkin mielestä oikein sopivat lukuun ottamatta yhden tietyn vieraan puuttumista..
After partyjä vietettiin kameran sammumisen jälkeen alakerrassa. Vaihdoimme esillä olevat lelut "uusiin", joten taas kelpaa leikkiä hetken aikaa.

Oikeana synttäripäivänä jatketaan lahjojen ja herkkujen merkeissä, kameran kanssa tai ilman, kuinka nyt arvon madamelle sopii.

Paljon onnea meidän rakas kultamussukka, olet minulle tosi tärkeä! <3
(Tätä mieltä rusetista oikeasti oltiin.)

17 kommenttia:

 1. Onnea Mimmi! Lelumeri on tosi kiva synttäriohjelmanumero! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lelumeri oli just mun tyylinen ohjelmanumero. :) -Mimmi

   Poista
 2. Ihana päivitys. Hirmuisesti onnea! Siellä on nuori rouva saman ikäinen Ilonan kanssa. Hyvä ikä on se!

  VastaaPoista
 3. Niin ja piti sanoa että lelumeri on mainio idea. Sovellan ehkä heti muuttopäivänä uudessa paikassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 5 vee on hyvä ikä. :) Ja kannatetaan lelumerta, se tuo uuteen paikkaan heti ne tutut tuoksut!

   Poista
 4. On teilla ollu kyllä kivat juhlat!
  Oikein paljon Onnea!! 😸

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea Mimmi! <3 Ihanat poseeraukset sekä päivänsankarilla että juhlavieraalla!

  Todella hyvä idea tuollainen lelulaatikon kippaus ja sisällön ihastelu. :) Meilläkin on aina suosittu tilaisuus lelulaatikon kannen avaus, mutta ei olla tajuttu kaataa sisältöä... :D Pitää seuraavalla kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkään ei aina kipata tuota sisältöä, säilyy jännitys lelujen vaihtopäivissä, kun ei tiedä kipataanko vai ei. ;)

   Poista
 6. Oikein paljon onnea Mimmi ♥
  Hyvät pirskeet sulla! Me myös tykätään aina kun lelulaatikko kumotaan ja saadaan levittää lelut. Se on huiiiiisin kivaa.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kippaukset on ihan huippuja, kun saa ihan itse valita kaikesta mahdollisesta sen parhaimman lelun. ^.^ -Mimmi

   Poista
 7. Juitsi on nyt piilossa joululaatikossaan ja mököttää, kun emo on ollut ties missä liesussa eikä huolehtinut Jujun kuljetuksesta Mimmi-murun bileisiin!!! Juju odotti samettirusetti kaulassa, pinkki ruusu tassussa ja kanapalarasia kainalossa, mutta limusiini ei koskaan saapunut! Juju on silti ollut juhlissa hengessä mukana. Se olisi valkannut lelumerestä Mimmi-neitosen ja suikannut pusun viisivuotiaan pehmoiselle poskelle!♥ Myöhästyneet onnittelut Hupsujen koko klaanilta! Seuraavia bileitä me niin ei missata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höhlä minkä emo teki! Mutta niin romanttisesti Juju oli hengessä mukana, ettei Mimmi voi kuin virnistellä höntisti sille, että olisi Jujun lelumeren helmi. <3 Kiitos onnitteluista!

   Poista
 8. Myöhäiset onnittelut! Ja vau mikä valtava lelumeri! Ihanaa uutta vuotta myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lelumerta katsellessa kävi hyvin selväksi, että pukin ei tarvitse ehkä ikinä tuoda tänne uusia leluja. Kääritään aina muutama vanha paperiin jouluisin, koska lahjapaperihan se paketin paras osuus kuitenkin on. :)

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^