keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Salainen Joulukissa 2018

Osallistuimme viime tingassa tämänvuotiseen Salaiseen Joulukissaan ja onneksi osallistuimme, sillä lahjan lähettäminen ja saaminen on aina yhtä jännittävää! Tänään saimmekin jo avata oman pakettimme.
"A: Uuuu, pakettinaruuuu!"
"Kortti ja kolme pakettia - jokaiselle oma! Mutta mihin sä sen parhaan osuuden eli narut laitoit??"
 "Nää oli yksinomaan minulle. MINULLE! Avataan heti jooko."
"Lammas oli namia ja joudun ehkä syömään kaikki heti, koska palvelija onnistu avaamaan pussin väärin ja loput kuivettuis muuten pilalle. ^.^" (toim.huom. ehkä loput herkut sullotaan kuitenkin tuplapussiin eikä Alfin suuhun..)
"Nää on varmaan palvelijalle. Se tykkää jostain syystä ihan kauheena kaikesta kissakamasta, joten sukat ja pyyhekoukku otetaan heti käyttöön ja suklaa tulee kyllä ihan varmana syödyksi. :)"

Myös Mimmi sai siis paketin, mutta koska neiti Näpsä ei juuri tänään halunnut tulla estradille, täytyi estradin siirtyä Mimmin luo.
 Kas tässä. Mimmin ikioma paketti!
 Vaikka ja mitä! Kyllä Mimmi on ollut kilttinä! Alfred auttaa, luonnollisesti.
Paketista paljastui muun muassa hyväntuoksuinen mittarimato. Tämä on juuri sellainen lelu, joka saa Mimmin innostumaan ja mato on varmasti huippukiva sujauttaa piiloon sohvan alle! Mistä joulukissa tiesikin, että tällaisia Mimmi rakastaa..
 Hurrrja vieterimadontappojahti alkaa!

Mimmi on otettu, että sai näin hienon lahjan! Ja lisäksi vielä herkkutikkuja ja vinkuvan pehmokissankin!
Tässä vielä Salaisen Joulukissapaketin sisältö kokonaisuudessaan. Korttia komistaa vinkki lahjan lähettäjästä, sehän on tietysti Max Tassulinnasta. Iso kiitos Tassulinnan Pepsille, Maxille ja emännälle yllätyslahjasta sekä jälleen koko Salaisen Joulukissan järjestämisestä! :)

Kaiken lahjavouhotuksen jälkeen joku päätti, että tontut eivät ilmeisesti enää kurkistele ikkunan takaa ja nyt saa taas olla tuhma...:
 Oi voi.

16 kommenttia:

 1. Kiva että tykkäsitte meidän lahjasta :) Kaikkia herkkuja ei kannata syödä kerralla, huom kaikki siellä :D Varuilta ehkä kannattaisi olla vielä kilttinä jouluun asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko, että tontut vaklii meitä vieläkin? Ehkä pitää sitte skarpata, jos joulu onkin vasta tulossa ja olis mahis saada lisää herkkuja... :-D -Alfred

   Poista
 2. Jokaiselle jotakin, hieno paketti! Onnistuuko teidän säästää jouluaattoon vielä jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne herkut ainakin katos ku tuhka tuuleen, ehkä me saadaan ne sitten jouluna taas uudestaan? Joulukalenteri on mukamas riittävä namikuuri tällä hetkellä... :p -Alfred

   Poista
 3. Hei,
  Mimmi ja Alfred . 😊
  Tänne meillekin tuli salaiselta Joulukissalta mukava paketti ja siitä kerromme tässä pikapuolin. Pena oli hetken täällä ihan töpinöissään. Tekin olette saaneet tosi mukavan paketin. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Oi, me odotellaan teidän kertomusta jännityksellä, täpinöinti kuulostaa ihan lupaavalta. :) Meidän joulukissapaketti oli ehkä tämän joulun paras lahja. ^.^

   Poista
 4. Hieno paketti ja kaikkee kivaa tulvillaan! Mekin saatiin meidän paketti, ja oliki vähän erilaisia tuoksuja mukana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me luettiinkin teidän pakettitarina ja hui miten jänniä tuoksuja teille ilmestyi kivojen lahjojen mukana. ^.^ Kivoja nämä yllätyspaketit!

   Poista
 5. Oi miten kivat lahjat (ja komea korttikin)! Mimmin matotappoinnostus on hienoa katsottavaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi oli ihan raivona tuon vieterin kanssa :D Huippulelu siis!

   Poista
 6. Olettepa saaneet ihanan paketin täynnä yllätyksiä!

  VastaaPoista
 7. Ihania lahjoja kilteille kisuille! Ja toi Mimmin mato näyttää niiiiin hauskalta lelulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älyttömän kilttejä oltiinkin oltu lahjavuoresta päätellen. ^.^ Matoa on kiva täppäillä, kun se menee kaiken lisäksi liiskaankin!

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^