lauantai 13. lokakuuta 2018

Juhlapäivä

Sir Alfred täytti 12.10. 4 vuotta! 
Kollaasia etsiessäni huomasin kauhukseni, että kaikki kuvat Alfredin pentuajoilta jäivät siihen huono-onniseen hajonneeseen läppäriini!! :'( Olin ihan varma, että siirsin kaiken ulkoiselle kiintolevylle, mutta en sitten ilmeisesti. Arvatkaa harmittaako. :( Onneksi täällä blogissa on sentään joitain kuvia tallessa, vaikkakin pienennettyinä, ja osan kuvista olin teettänyt paperisiksi jo aiemmin. Ehkä opin tästäkin katastrofista jotain. Toivottavasti.

Mutta ne synttärit! Alfredista on joka vuosi huisin hauskaa olla hetken aikaa samanikäinen kuin Mimmi. Söör halusikin tänä vuonna pitää oikein kunnon kestit juhlapäivänään.
 Juhlakansaa vastaanotettiin täydessä tällingissä. 
Myös vieraita oli pyydetty noudattamaan pukukoodia. Solmio on aina varma valinta!
Ruoka tarjoiltiin pöytään a la Catti -tyylin mukaisesti. Kokki oli tehnyt parhaansa, mutta Kisselin-tähtiä ei tämän annoksen perusteella annettu. Raadin mukaan annoskoko oli liian suuri ja esteettisesti hieman arveluttava. Possunsydän olisi myös voinut olla helpommin suuhunsopivaksi pilkottu. Kokki pyyhki kyyneliä silmäkulmastaan ja lupasi ylittää ensi kerralla itsensä, jotta olisi edes yhden Kisselinin arvoinen. Juhlakalu lohdutti nuorta lupausta kehumalla sen verran, että maittavaa ruoka kuitenkin oli.
Syömisen jälkeen synttärisankaria pyydettiin astumaan estradille päivän ikuistamista varten. Alfred ihmetteli, miksei kuvausta voinut hoitaa ennen ruokaa, koska tietysti täyteen ahdettu kupu näkyy kuvissa!
"Emmä kehtaa, miltä mä oikein näytän!!?"
Kuvaaja onnistui rauhoittamaan jännittyneen juhlijan kehumalla tämän kroppaa oikein hyväksi ja sopivaksi. (Ja vaikkei kroppa olisikaan priimakunnossa, siitä ei ole sopivaa mainita juhlapäivänä ja pahoittaa sankarin mieltä.) Saimme kollaasiin jälleen tuoreen vuosikuvan ja juhlat käynnistyivät toden teolla.
Virallinen osuus oli ohi ja solmiot sai riuhtoa irti. Kuristavia kammotuksia moiset!
Seurapiirileikiksi Alfred valitsi laivan lastauksen. Laiva lastattiin koolla: kissoilla, karvoilla, kissoilla ja kivoilla kissoilla ja kissankarvoilla. ;)
Yllätysnumerona nähtiin aasinhännän kiinnitystä. Kukaan ei tosin ollut nähnyt itse aasia, joten häntä piilotettiin lopulta sohvatyynyn taakse. Ehkä aasi löytää sen sieltä?
Ilta alkoi jo pimetä, kun Alfred ehti vilkaisemaan lahjapöytäänsä. Aikamoista! Herkkuja on nyt ainakin vuodeksi eteenpäin ja mikähän tuo alareunan pyöreä hauskannäköinen vempele on!
"Siihen palaamme todennäköisesti myöhemmässä vaiheessa. Unohdit kuvata myös saamani vallan sopivat syntymäpäiväkortit ruuattomien lahjojen lisäksi. Sunnuntainako järjestetään sitten ne kakkoskekkerit rahvaalle siis ihmisille? Siinä olisi paikka korjata tilanne", totesi Herra Alfred, 4 vee, ja palasi illanviettoon.

16 kommenttia:

 1. Oi, mitkä juhlat!! Ja cosmaakin kaapissa, huippua! Onnee kamu! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta mitä ihmettä, ne cosmat vietiin palvelijan vaatekaappiin?!!! Eihän niitä sieltä kukaan tarjoile. :/ -Alfred

   Poista
 2. Onnea komealle pojalle ❤️
  Valtavasti lahjoja! Kyllä teillä on mahtavat juhlat, kun on noin hienot leikit, tarjoilut ja lahjapöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juhlat oli kerrankin sellaiset kissamaisen kelvolliset, lähes suorastaan kunnolliset! -Sir Alfred

   Poista
 3. Alfred olit pentuna söpö, mut nyt oot oikea komistusten komistus ♥♥♥♥
  Pusuja ♥ onnittelu pusuja ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Rokkimimmit <3 Välillä iskee ikäkriisi ja luulee, että ennen on ollut kaikki paremmin. Onneks se fiilis menee nopeasti ohi. ;) -Alfred

   Poista
 4. Onnea Alfred! <3 Komistut koko ajan!

  Selvästi hyvät on juhlat olleet, kravatit ja laatikko ja zoopluskamat ja vaikka mitä. Eikä haittaa mitään, ettei juhlaruoka kauniilta näyttänyt, kun makuhan se tärkein on. Ehkä kokki voi sitten ensi vuoteen panostaa? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! -Alfred

   Saattaa olla, että seuraaviin juhliin palkataan toinen kokki, tämä tämänkertainen löi hanskat tiskiin ja esiliinan naulaan kuultuaan murskatuomion. :D Onneksi kukaan ei sentään maininnut Alfredille, että lahjapöydän zoopluskama oli suurimmaksi osaksi normaalia ruokatilausta. Tai no, tässähän se nyt tuli, hups. ;)

   Poista
 5. Hyvin paljon onnitteluja, sössötystä ja rapsutusta komealle nelivuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, sössötykset ja rapsutukset on ihan parasta! <3 -Alfred

   Poista
 6. Mitkä kemut! :o) Kunpa oltaisiin saatu olla mukana! En ymmärrä, miten se aasi teki oharit, kun olisi päässyt oikein ohjelmanumeroksi. Mutta kun strobovalot sammuivat ja juhlaväki käpertyi nukkumaan, niin ihan taatusti aasi haki häntänsä sohvatyynyn takaa ja kopisteli uusiin seikkailuihin. Niin, ja Alfredin kroppahan on ihan priima - kyllä nelivuotiaalla herrasmiehellä pitää jo olla vähän pyöreä kupu.♥ (Laiva oli lastattu myös Kuvulla ja Komealla Kropalla!) Onnea vielä kerran ihanan suloiselle Alvleetille!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häntä oli aamun valjetessa kadonnut eli taisit olla oikeassa! ^.^ Meidänkin mielestä pieni vatsakumpu on ihan ok, mutta aina löytyy joku, jonka pitää päästä asiasta sanomaan kesken juhlien (tämä tapahtui facen puolella). :p Laivanlastaaja kiittää, paatista löytyy nyt myös komea kuvullinen kroppa karvojen ja kissojen lisäksi. <3

   Poista
 7. Hurraa Sir Alfred, monia vuosi lisää ja lisää ja lisää - Onnea ❤️

  Täällä kissakansalaiset ovat kovasti ihastuneita ajatukseen, että rahvas todellakin huomioisi kissaojen juhlapäivät ja näin tyylikkäästi kun teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos <3

   Kyseessä oleva rahvas huomioi kissojen juhlapäivät ylenpalttisesti: tänään sir Alfred sai nimipäivälahjan varapalvelijoilta! Pitäisi itsekin ottaa oppia noin mallikelpoisesta toiminnasta. :D <3

   Poista
 8. Myöhäiset onnittelut myös niemennokan väeltä!

  VastaaPoista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^