torstai 15. maaliskuuta 2018

Yllätys

Mimmi ja Alfred saivat todellista yllätyspostia! Kirje oli suuri mysteeri, koska en ollut tilannut mitään enkä odottanut mitään postia saapuvaksi. Pieni vihje kuoressa silti oli..
 Postia kruunumaasta!
 Onneksi saimme kaiken kertovan kissakortin, joka tuoksui nuorilta kolleilta.
Lähettäjiksi paljastuivat Pena ja Punkku, jotka tosiaan osasivat yllättää meidät iloisesti kivoilla jutuilla. Saimme matatabi-tikkuja ja sinkautusrinkuloita vastineeksi aiemmin antamastamme tonttulakista. Tikkuja oli kiva saada, koska en olisi itse tullut niitä hommanneeksi ja rinkulat viipottavat lattiaa pitkin nopeammin kuin yksikään tuohenpala. ;)
Tikut herättivät heti kissojen mielenkiinnon. Tuoksuivatkohan ne jopa kirjekuoren läpi, koska sitäkin piti niin kovasti nuuskutella.. Alfred oli innoissaan uudesta sallitusta purulelusta.
A: "Aika kova pala purtavaksi."
"Mutta periksi ei anneta!"

Mimmi halusi tuttuun tyyliinsä tutustua uusiin ihmeleluihin rauhassa ja kiihkoilematta. Ihmisnenään matatabi ei tuoksu oikein millekään, mutta kissat ilmeisesti haistoivat jotain muuta...
"Vad är det där niinku ne sieläpäin maailmaa kysyy"
Pienen haistelutuokion jälkeen tikku saikin jo kyytiä. Kynännäköisiä juttuja on aina ilo pudotella pöydältä. ^.^ 
 Ja tuolilta.
 
Rinkulat pyöriskelivät ensin pöydällä. Paras (ja ainoa mahdollinen) piilotuspaikka löytyi pöytäliinan alta ja sieltä rinkulaa on mahdottoman hauska kaivaa pois. Myöhemmin rinkulat päätyivät lopulta (yllättävää kyllä) sohvan alle.
Olihan ihan huippu posti- ja leikkipäivä, kiitos Pena ja Punkku! Yllätysposti piristi tätä ihmistäkin sen verran, että saatiin herätettyä blogi talviunilta. :) Mimmi ja Alfred olivat jo vähän hämmentyneitä, miksi heitä ei enää ikinä kuvata.

18 kommenttia:

 1. Hih, ihania kuvia ja todella kiva nähdä, että kirjeen sisältö on mieluinen!
  -Pena, Punkku ja ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mieluisaa postia ei olla saatu pitkiin aikoihin. Oli kyllä todellinen piristysruiske meille kaikille! :)

   Poista
 2. Kylläpäs oli kivaa postia! Melkein kuin jouluna 😺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän olikin muuten yhtä jännää kuin joulukissahärdellikin! ^.^

   Poista
 3. Te ootte saaneet ihan kuninkaallisilta postia! Ja kivaa postia ja hyviä hajuja! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saatiin, ollaan tosi otettuja tästä kruunupostista :) Hajut oli niin hyviä, ettei kuorta olisi tarvinnut samantien edes avata. :D

   Poista
 4. Onpa ollut mieluista postia! Erinomaisen hyvä talviunilta herääminen noin hienoilla pureskelu- ja leikkikuvilla . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin valkoisessa kirjekuoressa tuli jotain kivaa! :D Alffiksella on edelleen puruprojekti kesken, tikut on todella kestäviä.. Ja kiitos, ehkä me nyt oikeasti heräillään tähän kevääseen :)

   Poista
 5. Taas yksi talo missä tikut olleet arvossaan ☺ Me aletaan tulla ihan jo uteliaiksi noiden suhteen. Pitääkö meidän pyytää palvelijaa hommaamaan meille kans..?
  - Rokkimimmit & Rokkipentu Eppu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ainakin joku teistä tykkäisi noista :) Meillä matatabihiiri ei herättänyt mitään mielenkiintoa, niin siksi olin vähän skeptinen näitten tikkujenkin suhteen. Olinpa väärässä! :D

   Poista
 6. Oi ihana yllätys posti ja taas niin ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oli kyllä kivaa postia, näillä leluilla leikitään pitkään. :)

   Poista
 7. Olipa kiva kirje Penalta ja Punkulta <3

  VastaaPoista
 8. Miten kiva yllätys!!! Enpä ole tuollaisista kuullutkaan. Alfred oli niin söpö tikku suussaan - ja naurahdin ääneen putoavalle matatabille. Noin sitä pitää, Mimmi! <3 Meilläkin on ollut vähän aikahaasteita blogin suhteen, mutta jospa maaliskiireiden helpottaessa olisi taas virkeämpi tempo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassulinnassa näitä taisi olla ensimmäisten joukossa, mutta meillä ollaan niin skeptisiä kaikkien nettitilausten kanssa, että tikut olisi jääneet saamatta ilman Penaa ja Punkkua. Onneksi siis saatiin kaiffareilta yllätyspostia. :)

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^