lauantai 2. heinäkuuta 2016

Yöpyöriäiset

"No nyt on todistusaineistoa, että ei me ihan koko aikaa nahistella! Palvelija otti yömyöhään kännykällänsä kuvan, ku ihan vaan mietiskeltiin syntyjä syviä, sattumoisin palvelijan yöpöydällä, just sillon kun se olis ollut valmis nukkumaan.. Hännät ristikkäin istuskeltiin kauan, ihan ilman mitään ongelmia tai nahinoita ja palvelijalta meinas kuulemma syjän sulaa.
Me ollaanki nyt käännetty elämisrytmiä enempi yöpainotteiseks ku on niin kuuma. Ei ees oo nälkä päivällä! Yöllä on ihan mukava jo vähän riehua. Se vaan meinaa sitä, että päivisin ollaan aika poikki ja halutaanki lähinnä pötkötellä
 ...ilmapatjan päällä,
 matkalaukun päällä
 takan päällä ja
Ehkä ihan vahingossa myös kiipeilypuun tason päällä.
On ollu sisällä jopa niin lämmin, että palvelija kasas tuon tuuletinpömpelin. Jännittävä tuulenvire! Mimmi oli ihan kieseissä, kun Alffiksen ruohonkorret heilui ekaa kertaa tuulessa olkkarin pöydällä. Vähän meijän teki mieli maistaa tuota johtoo, mutta kun ei olla muitakaan johtoja saatu pureksia, niin ei tuotakaan (paitsi sillon ku palvelija ei nää).
Ja tärkein juttu viimisenä: meijän uusi laatikko! Pitkulamalli tuliki just sopivasti, ku meijän tunneli on kadonnu johonki.
Just sopiva ryömimisen ja peruuttamisen harjottelemiseen!
Korvat alassuin, etteivät vaan osuisi mihinkään :)
Siis Mimmi ryömii, Alfred peruuttaa. Eihän sitä nyt molemmat molempia tee! ^_^ "

- Mimmi & Alfred

8 kommenttia:

 1. Olipa kyllä liikkikset nuo ristikkäishäntäkuvat! <3 Sydän meni velliksi täälläkin. Ja tuo Mimmin viimeisen kuvan ilme! :-D En kestä. Ihania paikanvaltaajia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei siinä illalla pystynyt mitään valoja sammuttaa, kun nämä kaks niin somasti patsastelivat <3 Mimmillä on kyllä nuo ilmeet aina kohdillaan :)

   Poista
 2. Teillä on onneksi asiallinen määrä lepäilymestoja, mutta kuinka tollainen vahinko on päässyt käymään? Että vallan kiipeilypuussakin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, aikamoinen pään käännös! Päätin siis lopulta kelpuuttaa tuon harmaan tason (joka tuli riippumaton tilalle) ku haistoin et se on mun hajonneesta pentuajan puusta alunperin.. Siinä on ihan hauska keikistellä ^.^ -Mimmi

   Poista
 3. Voi mikä ihana ilme tuossa viimeisessä kuvassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryömiminen vaatii tarkkuutta.. Nuo korvat pysyi noin vielä hetkisen tunnelista poistumisen jälkeenkin :D

   Poista
 4. Tuuletin se hyrrää meilläkin koska on vaan niin KUUMA! Kaipaan jo mökissä nukkumisen viileyttä kun tuntuu että aamuisin on ihan nihkeä.. Ruffenkin bongaa aina aamulla vessanlavuaarista koska se taitaa olla meillä viileinpaikka nukkua :D Olisipa ihanaa kun olisi kotona kunnon ilmastointi.. Nuo ekat kuvat on ihania ja vika myöööös ja kaikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se niistä tuuletinkeleistä, nyt sataa taas vettä :p Mekin ollaan haaveiltu (viilentävästä) ilmalämpöpumpusta, lottovoittoa odotellessa :D Ragdoll taitaa täyttää lavuaarin vielä brittiläistäkin paremmin :) <3

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^