maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannusnahina

Juhannus.
Se, miten Mimmi päätyi tähän kiehnäämään, nähdään ylipitkällä videolla, jonka hyvä kuvaaja olisi kuvannut vähän kauempaa, mutta noh, aina ei voi voittaa..


Videosta ei ehkä uskoisi, mutta alunperin Alfred oli se, joka taistelun aloitti. Mimmi on sen verran pitkävihainen, että hampaankoloon jäänyt häviö piti käydä kuittaamassa, jotta pystyi jälleen rentoutumaan ja rauhoittumaan omalla matolla.

Meillä juhannustylsistyminen pääsi siis aiheuttamaan pienen pientä turhautumista, jonka kissat sitten tietysti purkivat toisiinsa. Yleensä keskeytän nahistelut (säikäyttämällä) siinä vaiheessa, kun otteet menevät liian kovakouraisiksi ja hännät pörhistyvät, eikä kummallakaan/kenelläkään ole enää kivaa. Sähinää tai muuta ääntä näistä kummastakaan ei ole toistaiseksi nahistellessa lähtenyt, onneksi.

Eikös siis Mimmi-mussukan kuulukin naaraana olla se "pomo", luulisin. Alfredin on ilmeisesti nyt vaikea hyväksyä tosiasioita, kun pitää aina välillä käydä haukkaamassa toista niskasta tai kaulasta, ja sitten ihmetellään, kuinka Mimmi nyt noin suuttui... Toistaiseksi Mimmi on kähinöissä kuitenkin jäänyt lopulta voiton puolelle ja Alfred luovuttanut hetkeksi.

Näyttääkö normaalilta vai joko täällä tarvitaan kissakuiskaajaa? :p
Johtaja.

14 kommenttia:

 1. Ei tuo nyt kovin pahalta näytä. Kumpikaan ei pelkää eikä vammoja ole. Omat kissani (nuoret leikatut pojat) painivat myös joskus aika kovakouraisesti. Kumpikaan ei ole vielä ihan täysikasvuinen, ovat jo melkein samankokoiset, mutta vanhempi on ketterämpi, nuorempi taas itsevarmempi. Huomasin heti alkuun, että ymmärrän niiden välistä kommunikaatiota aika huonosti... Blogisi on muuten kiva ja nämä britit sympaattisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samallalailla meillä Mimmi (vanhempi) on ketterämpi ja Alfred toosi itsevarma :) Kissojen seuraaminen ja niiden aivoitusten ymmärtämisen yrittäminen on mun mielestä tosi mielenkiintoista, ehkä vielä ajan myötä tuo ymmärryskin lisääntyy :)
   Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 2. Normimeiningiltä tuo ainakin minusta näyttää. Samanlaista ja hurjempaakin hyökkäilyä ja kyöräilyä meidän tytötkin harrastaa ja karvat vaan pöllyää. Sitten toinen päästää aina jossain vaiheessa rääkäisyn, jos menee liian hurjaksi ja tilanne laukeaa.
  Tuo rinnakkain kulkeminen hännät ja selkäkarvat pörhössä oli hauskan näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin joskus videon oikeasta kissatappelusta ja siihen verrattuna tämä oli ihan kesyä, ehkä siksi uskalsin julkaista tän nahistelun. Myös tuo, että nuolevat itseään aina välissä, vähän rauhoittaa palvelijan mieltä :)
   Alfredkin "pentu-uikuttaa", jos kisailu Mimmin kanssa ei kiinnosta, yleensä Mimmi jättää silloin toisen rauhaan..

   Poista
 3. Kyllä tuo normaalilta vaikuttaa, että ei vielä kannata kissakuiskaajalle lähteä soittelemaan. :)
  Ihana tuo loppusyöksy matolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, näyttää välillä vaan pahalta kun mätkähdetään lujaa lattiaan.. Heh, Mimmillä jäi vielä energiaa käytettäväksi ja matto sai vielä hetken aikaa kyytiä :)

   Poista
 4. Meilläkin näkyy vastaavaa nahistelua aina välillä. Useimmiten Juju vinguttaa Nuppua halutessaan huomiota, mutta välillä Nuppu menee oikein kerjäämään kärhämää. Meilläkin hiivitään tuolla lailla vierekkäin ja vähän pörhistellään. :) Ja sitten taas pestään korvia ja otsaa. Juju ihailee täällä Mimmin säpäkkyyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meilläkin välillä rauha maassa ja nuollaan toista, ja hetken päästä taas painitaan.. Ota tuosta nyt sitten selvää.
   Mimmiltä terkkuja Jupsterille: otetaanko painimatsi? ;)

   Poista
 5. Voittajan on hyvä lepäillä matollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Mimmi taisi pyöriä siinä jonkin sortin voittokiehnäyksenkin, kun oli niin fiiliksissä onnistuneesta suorituksestaan :)

   Poista
 6. Voi höpsöjä, peräpää ihan pölyhuiskana pitää kisailla <3
  Tollasta menoa täälläkin on, Nilsson kiusaa Elliä ja Elli huutaa kuin syötävä. Sitten ne löytyykin ämpäristä nukkumassa yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat Elli ja Nilsson, on niin söpöä kun kisut nukkuu yhdessä :) Alfred harvemmin pörhistelee, yleensä se on vain Mimmi jolla menee hermot.. Näillä on hauskat pörröhännät, kun ne on niin töpöt muutenkin :D

   Poista
 7. Huu mitkö pörröhännät <3 Näyttää kyllä kovin samalta mitä meilläkin että tuskin kissakuiskaajaa tarvitaan ;--) Välillä meillä Ruffe menee liian kovakouraiseksi ja sillon Coco sähisee tai inahtaa :( Silloin pitää mennä väliin. Yleensä Coco kyllä on se joka kiusaa Ruffea painin toivossa :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kyllä tuo, että toinen ensin härnää ja oottaa matsia ja sitteku saa kaverin mukaan, ni sitten "piipitetään" kun jäädään häviölle :D Pörröhännät on kyllä muhkeat, Alfredin liruhännästäkään ei heti uskoisi kuinka paksu siitä voi tulla :)

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^