maanantai 13. kesäkuuta 2016

Lomalla

"Yhtenä päivänä palvelijat otti ja läks matkalaukkujen kans ja jättivät meijät tänne ihan kahestaan! Siitähän ei nyt oo kysymys, etteikö oltais pärjätty, mutta että kehtasivatki! Ihan oltiin ainaki viis tuntia keskenämme ja sitte vasta varapalvelijat tuli.. Niitten kans me ollaan muutama päivä pätsäilty, kunnes palvelijat suvaitsi eilen tulla takas kotiin.

Lomalla me syötiin hyvin, leikittiin ja pudoteltiin karvoja mukamas älyttömästi. Onneks palvelija oli kirjottanu lapulle kaikki oleelliset asiat meijän hoidosta, niinku sen, että tykätään hulluna siitä että keittiön tuuletusräppänä avataan ja että siinä laaservalossa toimii taas ne patterit, ni kaikki meni ihan hyvin.
Salomon-myrsky, vähän niinku salmon mutta ei sinnepäinkään..
Sillon ku palvelijat lähti, ni täällä oli heti kaamee myrsky! Oltiin vähän peloissaan ku ei oo ennen noin paukkunu ja tuullu, meijän pihalta ja naapurista kaatu puita ja kuulemma jossain kylillä oli yhen baarin katto lähteny lentoon, hui! Onneks ei käyny kuinkaan.

Niin. Ni kuitenki joku neljä tai viis päivää myöhemmin nuo omat ihmiset tuli takasin niitten laukkujensa kans ja ne (laukut ja ihmiset) haisi tosi erikoiselta. Pitihän meijän sitten tutkia heti, mistä on oikein kysymys..
Nopeesti laukku tyhjeni, siellä oli vaan jotain tyhmiä vaatteita eikä meille ees mitään hyvityslahjoja! Vähänkö alko kilahteleen päänupissa.
Ei edes pohjalle oltu piilotettu hiiren palastakaan! :O
 Eihän siinä auttanut ku möksähtää...
Ja piiloutua verhon taakse. Mimmin katse kyllä kertoo, mitä mieltä se oli tuollasista reissuista, joilta ei edes mitään tuoda ku vihdoin tullaan kotiin.

Aika nopeesti kuitenki lepyttiin ku oli ehkä kuitenki jo vähän ikävä. Siinä kohtaa ku saatiin ekstra-iltapala ja kunnolliset rapsutukset ja pusutukset, alettiin jo unohtaa että meitä oltiin ikinä jätettykään. Nukkumaanmennessä kävin jo vähän antamassa normaalia mahahierontaaki, että palvelija sai unen päästä kiinni..

Viimeistään tänään Mimmikin antoi periksi ja leppyi, kun sai pikaisen kroppahieronnan tuolla karstaharjalla. Palvelija kiros että karvaa vaan lähtee ja lähtee.. Ehkä meiltä nyt sitte kuitenki saattaa lähtee ihan vähäsen sitä karvaa, oisko se kesä nyt tulossa?! Muhun tuolla tai millään muullakaan harjalla ei kosketa, pölistelen karvani mieluummin ympäri kämppää.
Tervetuloa kotiin äiskä! T.Mimmi
 Huomenna onkin kuulemma taas sitten töihintöihin, tyhmää."

- Alfred

14 kommenttia:

 1. Sama kohtalo on ollut välillä täälläkin: jonnekin hävitään laukkujen kanssa, eikä siellä palatessa ole rotan rottaa tai yhtään mitään muutakaan kisukamaa! :-o Ihan aiheellisia siis nuo Mimmin ja Alfredin tuimat ilmeet. Onneksi kuitenkin yhteinen sävel löytyi taas pian. <3 Kissojen kannattaa nyt pitää palvelijoita tiukasti silmällä, etteivät enää liukene minnekään työpaikkaa kauemmas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alfred on kyllä pitänyt nyt huolen, ettei täältä taas livahdeta karkuun. Viime yön nukkui tiukasti samassa sängyssä, mun tyynyn vieressä ja loppuyön jalkopäässä <3 Tänä vuonna lepyttiin paljon nopeammin kuin viime reissun jälkeen, silloin "halpa-makkara" -katsetta kesti monta päivää.. :D

   Poista
 2. Kauheeta, tolleen lähtee laukkujen kanssa ja unohtaa kissat kotiin! Toivottavasti meidän ihminen ei ikinä tee tolleen.
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti ei! Oli kyllä ihan kauhee järkytys. Ja varsinki ku ei tienny aikooko ne enää ikinä tulla takasin.. -Alfred

   Poista
 3. Selvästi näkee kuvista, että olitte möksähtäneitä ja ihan aiheesta! Lomilta ei sovi palata ilman tuliaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano se tuolle palvelijalle, se ei taas tainnu olla ihan kartalla miten pitää toimia. Huoh. Ehkä se vielä joskus oppii.. -Alfred

   Poista
 4. Jos palvelijat noin vain lähtevät matkaan eivätkä ota kisuleita mukaan, niin kyllä jotain tuliaisia pitäisi ehdottomasti tuoda:) Tokkopa olivat edes lupaa kysyneet matkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kysytty lupaa, ei. Ehkä ne arvas, ettei lentolupaa olis myönnetty.. Nyt on silti jo kaikki unohdettu ja lomasta toivuttu! :) -Alfred

   Poista
 5. Ei tuliaisia! Onpä törkeää käytöstä kissakansalaisia kohtaan! Meille mami on joskus ostanut jonkun lasten lelun lentokentältä, kun muuta ei ole löytänyt/muistanut. Yleensä se kyllä unohtaa senkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, kummallisia nuo ihmiset kun ei muista mitään! On tuo palvelija ajatellu hyvitykseks tilailla sieltä jostain ulkomailta taas meille uuden pahvilaatikon. -Alfred

   Poista
 6. Ooh sana loma saa mun sukat pyörimään ja ehkä vähän myös poikienkin tai ainakin Ruffen, Coco menee piiloon (enää 6päivää niin mökille) :D Mut onhan toi nyt epäreilua että teidät jätettiin kotiin ilman omaa palvelusväkeä ja paikalla oli vaan varapalveliat.. Minäkin olen kyllä sortunut moiseen ja jättänyt pojat kaksin viikonlopuksi. Onneksi leppyivät nopsaa kun antaa vaan kunnolla herkkua ja rapsua <3 Palvelijat olisivat kyllä teille voineet tuoda vähän tuliaisia! Meillä pojilta karvat lähtee ja sitten ne kasvaa kaksinverroin tai siltä tuntuu ovat taas niin isoja pörröpalleroita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, teillä sitä karvaa saattaa olla vieläkin enemmän kuin täällä :D Mökkeilyloma kuulostaa ihanan rentouttavalta, kelpais mullekin! :) Kyllähän kisut keskenään pärjää, mutta ite toki koko ajan silti huolehtii, ettei vaan oo sattunu mitään.. Hyviin vakihoitajiin uskaltaa silti luottaa :)

   Poista
 7. Viisi tuntia yksin - johan oli katala teko :D

  VastaaPoista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^