torstai 16. kesäkuuta 2016

Pinkki ötökkä ja jotain höpinää

"No ok, saatiin me just ennen reissua uus tapettava. Surenkorento, tai joku semmonen. Sen peräsiivet läpsättää hauskasti ja sitä on vaan pakko jahdata, vaikka vaaleenpunasia ötököitä ei varmasti oo oikeesti ees olemassa, en oo ainakaan nähny.
Voitteko arvata kuinka hauska tuo on viiä takan päälle ja tukkia se sinne rakosiin?! Kerran palvelija päästi jo vahingossa kepinki irti ni oli aika hilkulla etten saanu tukittua koko hökötystä sinne väliin ikiajoiksi!! Kyllä mä vielä joskus onnistun, ihan varmasti!
Onnistuu onnistuu....
Haha, Mimmi pääsi poseeraushommiin. Tässä nyt sitte palvelijan tuliaiset, ihan itteensä vaan oli ajatellu ku lentokentältä hädissään halus jotain muistoa. Että jos kerran kissablogia pitää ni pitää olla kissatuliainenki sitte ;) Mimmi taas arvosti ihan hirveesti tuota mallinhommaa...
"No mikä tää muka on"
(Heh, neitin olkalaukku :D)
"Ootsä tosissas."
Lisäks sillä oli kamerassa jotain kuvia, mitkä mukamas jotenki kaukaisesti ehkä saattaa liittyä kissoihin, en tiiä. Tuikataan ne nyt tähän, ni on sitte loma purkissa ja arki koittaa taas.. Annetaan nyt palvelijan pölistä loput, mä jatkan korennon jahtaamista."

- Alfred
Kalastajan kissa (tai jotain) Spinola Bay, Malta
Kissille tarjotaan kohta pikkukalaa verkosta ;)
Cat village
Kissakylästä en tiedä muuta kuin sen, että tarvitsevat apua kodittomien kissojen hoidossa, ja koska tämä paikka oli ihan hotellimme vieressä, oli pieni lahjoitus "pakko" tehdä. Aamuisin paikalla oli kissoja sapuskaa odottelemassa ja kyllä ne sitä sitten saivatkin :) Myöhään iltaisin saman kadun varrella olleiden kerrostalojen alaovien lähistölle oli muuten myös laitettu aina vesikuppeja ja kuivaruokaa kissoja varten, tällaista ei muualla ole ollut (tai sitten en ole kiinnittänyt asiaan huomiota). Myös hotellimme pari kissaa näyttivät oikein hyvinvoivilta ^.^

12 kommenttia:

 1. Ihana tuliainen :)
  Matkoilla pitää aina bongata kissoja, se on selvä, eikä tuollaista Cat villagea voi varmaan millään ohittaa antamatta lahjoitusta. Hienoa, että on joitakin, jotka huolehtivat kodittomista. Toivottavasti niillä on resursseja myös kissojen leikkaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin toivon, että pystyvät kissoja myös leikkauttamaan. Tuolla kadulla kyllä iltaisin pyöri kissejä ihan kiitettävästi, mikä on myös tosi surullista..

   Poista
 2. Kiva tuliainen!
  Hienoa, että tuollakin on paikka, jossa noista kodittomista huolehditaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin ihan yllättynyt, että törmättiin heti tuohon paikkaan ja ihan mahtavaa, että edes joku välittää. :)

   Poista
 3. Ihana kissakylä, onneksi kisut saa maailmalla myös hyvää huolenpitoa <3 Ihana tuliainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tutkimassa paikan fb-sivujakin, vähän veti surumieliseksi ihmisten kylmyys ja julmuus ympäri maailman.. Tuo pikkualue kyllä toi joka päivä hymyn huulille, kivat koristelut laitettu :)

   Poista
 4. Kissoillakin on loma tuolla ulkomailla :) Hieno patsaskin, ihan ymmärretty miten kissojen kanssa kuuluu toimia! Ja tuo sudenkorento näyttää toooosi kivalle! - Max

  Ps. Tarkistakaa Facebookin viestinne, vaikkei me kirjoitettukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, tuo patsas oli niin spesiaali! Sudenkorento on ihanan iljettävä! -Alfred

   (Kiitos huomautuksesta, en olisi muuten hoksannut käydä lukemassa sähköposteja! :) Vastasinkin postiin jo.)

   Poista
 5. Jee, pakko siis päästä Maltalle! Ihanat karvaposket poseeras kuvissa :D Meilläkun on vaan niitä laihanaamoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kissat on kyllä ihan täydellisesti toistensa vastakohtia :D Ihania silti kaikki karvoihin katsomatta :)

   Ja Maltan matkaa suosittelen, hieno paikka! (Kissojen lisäksi myös paljon muuta nähtävää ;) )

   Poista
 6. Sydäntä lämmittää kyllä aina, kun näkee ihmisten auttavan kodittomia. Sitten sitä samaista sydäntä kyllä kylmää heti sen jälkeen, kun kodittomia on niin tuhottoman paljon, aivan liikaa :/

  Onneksi teillä kaverit on hyvä koti ja tuliaisiakin tuli. Ja se korento, selvästi hyvä saalis ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, hyvin sanottu!

   Korento on aika viheliäinen ja ällö, eli nappiostos (kerrankin)! :)

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^