tiistai 6. lokakuuta 2015

Liebster Award

Meidän blogi sai ihka ensimmäisen haasteensa! Kiitos Tassulinna-blogin Pepsille, Maxille ja emännälle huisin jännästä tehtävästä! :) Saa nähdä, kuinka meidän käy... Ollaan niin ummikkoja näissä blogihommissa, ettei varmaan tiedetä haastettavia tarpeeksi. 
Meillä on jo viisi seuraajaa! Suuri kiitos teille siitä, että olette kiinnostuneita meidän vipellyksistä! ^_^ (Palvelijan pitäis perehtyä bloggeriin, että saisi sen seuraajalistan tuohon sivupalkkiin..)


Tässäpä vielä säännöt Liebster Award- haasteeseen:
1. Kiitä sinut haastanutta blogia ja linkkaa hänen bloginsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 liebster award-haasteen ansainnutta alle 200 lukijan blogia.
4. Keksi 11 kysymystä haastetuille.

Tässäpä vastauksia meidän saamiin kysymyksiin:

1. Mitä sinun kissasi tekevät juuri nyt?
- Molemmat nukkuu päiväunia olohuoneen matolla - tai nukkuivat, kunnes menin kameran kanssa häiriköimään ja Alfred siirtyi sohvalle jatkamaan komeusuniaan..
Just nyt :)
2. Jos kissasi joutuisi kanssasi autiolle saarelle, mitä se mahtaisi haluta mukaansa?
- Alfred haluaisi varmasti mukaansa kasan herkkutikkuja, Mimmille mukaan otettaisiin suoja- ja turvapaikaksi pahvilaatikko! Seikkailumieltä molemmilta taitaisi löytyä roppakaupalla saaren tutkimiseen. Saattaisi käydä niin, ettei palvelijaa saarelle edes tarvittaisi.. :D

3. Katseleeko kissasi televisiota kanssasi?
- Eipä juuri, itsekään en paljoa telkkarin ääressä vietä aikaa. Alfred tulee kyllä kaveriksi sohvalle syliin nukkumaan, jos satun siinä olemaan.. Tietokoneelle kyllä tullaan tassuttelemaan näppäimistölle ja jahtaamaan näytöllä näkyvää hiirtä.

4. Mikä on kissojesi paras herkku?
- Alfred: Coucou!:n lohenmakuiset herkkutikut ilman epäilystäkään! Niin ja juusto, jota voi varastaa ihmisten leiviltä!
Mimmi: Broilerin fileesuikaleet ja harvinaisena tosiherkkuna jäätelö.
Alfred ja koirien kanamakkara
 5. Jos kissasi saisi valita olisiko se: kinkku, huiska, paperitöllö vai tirppatv?
- Mimmi olisi varmaankin tirppatv, jota voisi ihailla ja tuijotella esteettömästi vuorokauden ympäri, mutta koskemaan ei pystyisi. Alfred taas olisi huiska, jolla joku leikkisi maailman tappiin asti. Huiskassa olisi ikuiset sulat!

6. Mikä sinusta on syksyssä parasta?
- Ruskan kaunis väriloisto ja pimenevät illat, se että saa viettää illat rauhassa kotona ja odotella lumentuloa. Kesän kuumuus on vihdoin ohi! Selkeästi oon enemmän syys-talvi-ihminen kuin kesän lapsi. Kynttilöiden polttoa tosin on vähän ikävä, se kun on kissojen myötä tullut jätettyä vähemmälle jostain kumman syystä.

7. Montako tassua/jalkaa kodistasi löytyy?
- Yhteensä tassuja ja jalkoja meidän kodistamme löytyy 12.

8. Pitävätkö kissasi kengännauhoista?
- Ei löydy sen suurempia intohimoja kengännauhoja kohtaan toistaiseksi, muut narut kyllä on parhaita leikkikaluja. Pitäisköhän kokeilla irrottaa yksi kengännaru vinkiksi, mitä kengilläkin voi tehdä. :P
Palloradan syvin tarkoitus
9. Löytyykö hyllystäsi kissakirjoja?
- Tällä hetkellä vain John Bradshawin Kissan mieli, seuraavana ostovuorossa on Kissanhoidon käsikirja.

10. Saatko seuraa kun kokkaat itsellesi?
- Puolisoni hoitaa enemmälti nuo kokkaushommat, joten en saa :D Silloinkin, kun satun jotain ruokaa tekemään, pitävät kissat viisaina eläiminä pientä turvaväliä minuun ja hellaan..

11. Mikä oli parasta tänään?
- Ehdottomasti se, kun isäni pääsi sairaalan sydäntarkkailusta kotiin ilman, että tarvittiin välittömiä toimenpiteitä! <3

Mimmi ja Alfred haastavat kaikki lukijansa, vähintään tämän blogin kommenttikentän kautta! :) Helpottaaksemme hommaa kysymyksistä voi myös valikoida vain sen parhaimman ja vastata vain siihen.


Meidän kysymykset tulee tässä:
1. Kissasi herkkuruoka?
2. Mitä kissasi pelkää?
3. Mihin kotityön tekoon kissasi osallistuu mieluiten?
4. Ymmärtääkö kissasi hellittelysanoja? Mitä ne teillä ovat?
5. Paras piilo, johon kissasi on mennyt?
6. Tekeekö kissasi mitään kiellettyä?
7. Kauanko kissallasi kestää saada kärpänen hengiltä?
8. Jos kissasi ei olisi kissa, mikä eläin se olisi?
9. Saunooko kissasi?
10. Oletko aina ollut kissaihminen?
11. Päivän polttavin puheenaihe?

* En sitten ehtinytkään päivällä tehdä tätä valmiiksi, joten kissat eivät kyllä enää nuku päiväunia! Iltarallia täällä vedetään parasta aikaa.. :)

10 kommenttia:

 1. Hienot vastaukset!
  Pepsi ja Max haastoivat meidätkin ja mami lupasi vastata viikonloppuna. Me voidaan poimia teiltä kans muutama kysymys ja vastata sitten samalla kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma ja kiitos! Tämä haaste oli kyllä mukava toteuttaa :)

   Poista
 2. Super hienot vastaukset! Hienoa että isäsi pääsi sairaalasta! - Emäntä

  Huiska, jossa ikuiset sulat... Kuulostaa niiiiin hyvältä - Max

  Jäätelö on kyllä hyvää! Minä saan yleensä nuolla kippoa/kääreitä. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^
   Meillä jätskit syödään äiskän kans samasta lusikasta, ei malteta oottaa kipon tyhjentymistä.. :D Harmi vaan kun sitä ei oo tarjolla kovin usein, vilukissa kun tuo palvelija muutenki on. -Mimmi ja Alfred

   Poista
  2. Ps. Lukijat saa tuohon sivuun, kun menee tekemään gadgettia, niin valikossa "muita laajennuksia" se on ainakin minulla heti ensimmäisenä. - emäntä

   Poista
  3. Paljon kiitoksia vinkistä, en olis ite ihan heti hoksannut! :)

   Poista
 3. Kivoja vastauksia! :) Juju kuulemma katselisi Mimmiä iät ja ajat sekä kissana että tirppa-tv:nä! :-D

  Me vastataan nyt täällä kysymykseen 4: Molemmat ymmärtävät hyvin hellittelynimiä. Juju tietää olevansa Juippi, Juide, Juicy Fruit, Pikkukissi, Kössykkä, Puikula, Mammanpoitsu ym. Nuppu taas tulee luo nimillä Nyp Nyp, Öp öp, Pöpperö, Nömpäre, Nöpperssön, Nembo-Embo jne. :-D En voi olla keksimättä joka päivä uusia nimiä rakkaille lapsille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania hellittelynimiä! ^_^ Meillä saattaa välillä lempinimet olla kaikella rakkaudella vähemmänkin mairittelevia, esim. ms Karvanakki ja mr. Mankuperse :D

   *Mimmi punastuu*

   Poista
  2. :-D Noooh, on meilläkin noita vähemmän mairittelevia. Karvanakkia on käytetty viittaamassa Jujuun, ja se on myös Pissipoika ja Naukupylly. Eilen kuulin miehen sanovan Nuppua Pörppänaamaksi. Viittaa siis tötteröön. Ja säälihellittelynimenä Nupusta käytettän myös Neppanareppanaa ja Nepporetaletta. :-D Eli vähän nuo nimitykset aina heijastavat kulloisiakin olotiloja...

   Poista
  3. Pörppänaama :D Ei sais nauraa, neitillä on varmasti jo muutenkin rankkaa tassunsa kanssa. Ja täällä kans nuo lempinimet kertoo jotain meneillään olevista tilanteista..

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^