keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Järkkykamera

Tiiättekö mitä täällä nyt tapahtuu! Tuo palvelija on hommannu tänne jonku räiskintävehkeen, jolla se osottelee meitä koko ajan. Ärsyttävä ääni siitä mötisköstä lähtee, ja palvelijaki kumma kyllä lähinnä kiroaa sen kans. Järkkäriks se sitä sanoo, mutta käyttää nyt toistaseks kuitenki automaattiasetuksia, että saa vähän tuntumaa tohon möhkäleeseen..

Alfred ja purulelu
Se tuli keskeyttään mun suunpuhdistustuokionkin! Pitää mukamas jotain harjotella kovasti. Eikö sillä muuta harjottelupaikkaa just nyt ollu! Pitäiski muuten saada uusi pallo, ku tuo on menny jo littaan kun oon niin pureskellu sitä...

Jo riitti, kiitti!
 Joku tarkennus sillä on kuulemma aina pielessä. Syytön minä siihen oon! Tän maailman epäedustavimman kuvan ottamisen jälkeen annoin palvelijan ymmärtää, että menis kiusaan Mimmiä välillä ja jättäis tältä erää mun pommittamisen tähän.


Mimmi otti vähän tyynemmin tuon mööpelin, vaikka mää luulin että se säntäis yläkertaan piiloon tuota naksnaks-ääntä. Siitä on kuulemma otettu kuvia tollasella joskus ennenki, kauan sitte, ni ehkä siks se oli noin tyyni..


Kyllä mun mielestä se vanha pieni hiljanen masiina oli kivempi, mutta ehkä me joskus totutaan tähän uuteenki? Onneks se ei sentään sitä salamointia laita meihin! Sellanenki uloke tuohon on vielä joskus kuulemma tulossa, että saadaan iltasinkin nähdä tuota mustaa mötisköökkeliä. :P

- Alfred, mötisköön tympääntynyt

6 kommenttia:

 1. Hyvän oloinen kamera ja kiva katsoa järkkärillä otettuja kuvia! Meillä on sellainen puolijärkkärivempain, josta loppuu kyllä tehot ja asetukset välillä ihan kesken, mutta saa sillä silti vähän parempia kuin puhelimella. Järkkäriä ei kyllä voita mikään, vaikka tuollaisen kameran käyttä on kyllä välillä haastavaa. Onneksi on se automaattiasetus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameran pitäis olla kyllä ihan käypä peli, nyt saa kattoa peiliin, jos ei kuvat onnistu ;) Mulla oli ihan perus-digikamera tätä ennen, niin on tosissaan hakemista noitten asetusten kanssa.. Ehkä se tästä pikkuhiljaa ja tosiaan onneksi on automaattiasetus (ja vanha kamera varalla).
   Teidän blogissa on kyllä huiman hienoja kuvia! :)

   Poista
 2. Mäki ostin jonkun aikaa sitten järkkärin, ja en tiedä onko vika mun muistissa vai missä, mutta vieläkään ei oo ihan aukot ja suljinajat hallussa. ;D Seuraavaksi pitää hankkia ulkoinen salama :D

  Mutta hienoja kuvia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tähän mennessä melkeinpä ainoot vähänkään onnistuneet kuvat :D Namiskoitten opettelu vaatii kyllä aikaa.
   Mulla on kans ulkoinen salama ensimmäisenä ostoslistalla, kämpässä on niin pimeetä koko ajan varsinkin nyt talvee kohti mennessä..

   Poista
 3. Onnea uudesta kamerasta! Hienoja kuvia tuli - ja mallitkin edustavia, vaikka naksutusmöhkäle vähän ihmetytti. :) Meidän blogin kuvat eivät häävejä ole, mutta ehkä mäkin vielä joskus ehdin asiaan vähän paneutua. Olisi kiva oppia kuvaamista ja kenties joskus maailmassa järkkärikin hankkia, mutta toisaalta en millään jaksa keskittyä mihinkään tekniseen. Niiden asetusten pitäisi toimia niin, että saisi sanoa esim. ”Nyt kohdistus kissan nenän tietämille ja taustaa sillä lailla trendikkään sumeaksi”... Sitten mäkin osaisin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hupsulan blogihan on täynnä suloisia kuvia Jujusta ja Nupusta :)
   Itekin yritän nyt ekaksi keskittyä vaan siihen, että sais tärähtämättömiä ja ees sinnepäin kohdistettuja kuvia ja opettelen sitten myöhemmin ajan kanssa noita syväterävyyksiä ja muita hienouksia.. Tuurilla ne laivatki seilaa :D

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^