tiistai 8. syyskuuta 2015

Unten mailla

Koska kissat nukkuu (ihmisten mielestä) aika suuren osan päivästä, on Alfredin mielestä kohtuullisen olennaista näyttää, missä hän sikeitänsä vetelee. Aika usein vakipaikka vie voiton, mutta joskus uni yllättää eikä ehdi vetäytyä rauhalliseen paikkaan..

"Alotetaans yöunipaikasta. Täällä mää koisin melkein kaikki yöni. Joskus käyn palvelijan jalkopäässä pötköttämässä, mutta kun tuo palvelija heiluu koko ajan ja heittelee peittoa ja liikkuu, niin ei siinä oikein saa nukuttua. Sillon ihan vauva-aikana nukuin sen pään vieressä, siinä oli kiva nukkua! Miksköhän en oo enää muistanukaan mennä siihen..No okei, nukun mä kopassa melkein joka päivä päikkäritki! Koppa on vaan niin sopivan kokonen, turvallisen pieni. Koppa on siis ihmisten makkarissa ja tykkään olla niitten lähellä yöllä. Ne ei vaan oikein arvosta, kun mun pitää keskellä yötä vähän raapia noita reunoja samalla, ku vaihdan asentoa..Näin mä vedän päikkärit! Selkä pysyy kunnossa, ku on välillä näin päin ja pienellä kierteellä! :) Me brittiläiset viihdytään kuulemma selällään ja ainaki pitää mun kohdalla paikkansa.


Alfred 11.1.2015 vasta hetken meillä olleena
Joskus oon nukkunu myös palvelijan sylissä, mutta se ei oikeen pysy sohvallakaan paikoillaan niin kauaa, ku mä haluaisin. Siks käyn yleensä vaan hetken aikaa sylissä ennen päikkäreitä, tuoksuttamassa palvelijan hajuja ja leipomassa sen mahaa. Siitä pääsee oikeeseen unimoodiin! Se onneks tajuaa tulla sohvalle vähäks aikaa, kun mä oikein kovasti mau´un sille.. Ja oikeesti se tykkää ihan tosi paljon siitä, ku mä kehrään ja tapsuttelen sitä!Ainakin yhet pikkupäikkärit päivässä otan yhdessä Mimmin kans meidän kiipeilypuussa. Se tykkää nukkua näissä pikkusissa tötsissä, vaikka nää on kyllä varmasti tehty joilleki minikissoille! Kumpikaan meistä ei taho mahtua näihin enää, mutta kyllähän tässä olkkarissa on ihan kiva pötköttää silti. Kai me jossain kohti saadaan ihan aikuisten kiipeilypuu?!Joskus sitte vaan käy niin, ettei tiedä mistä herää! Sillon saattaa mennä pasmat sekasin ja oon loppupäivän ihan väsyny. Pitäis varmaan ottaa oppia Mimmistä ja pitää noista rutiineista kiinni. Se nukkuu oikeestaan aina päikkärit tossa puussa ja siitä siirtyy ehkä sohvalle jatkaan, jos haluu nukkua muuten kuin ihan kerällä. Yöks se hipsii aina yläkertaan, palvelijatkaan ei tiiä missä Mimmi nukkuu!
Joku tömähys sieltä iltasin kuuluu, että kai se johonki ylemmäs hyppää, tai sitte seki nukkuu omassa kopassaan siellä. Sillä on vähän isompi koppa ku mulla, tai yhteisiä ne kuulemma on mukamas...

Onko teillä aina samat nukkumapaikat ja onko teille hommattu oikeita petejä sitä varten?"

- Alfred

6 kommenttia:

 1. Voi hyvän tähden miten sieviä kissuja ^_^<3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania tutimiskuvia! :) Voi kun meidänkin kisut kehräisivät unta välillä sylissä, mutta se on valitettavan harvinaista herkkua. Nukkumapaikat vaihtelevat kausittain. Talvella Nuppu uinailee mielellään tassupedissään, mutta nyt kesällä eteinen on ollut paras nukkumapaikka öisin. Päikkäreitä vedetään niin puussa kuin sängylläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi ei myöskään vahingossakaan tule syliin, tai siinä tapauksessa on jo kiire soittaa eläinlääkäriin, jos moinen ihme tapahtuu.. Viimeks taisi steriloinnin jälkeen käydä sylissä.
   Siispä nautin joka hetkestä, kun Alfred haluaa läheisyyttä! :)
   Fiksuahan se onkin vaihtaa nukkumapaikkaa lämpötilojen mukaan :)

   Poista
 3. Oi kun rupesi nukuttamaan!
  Me nukutaan yöt mamin kanssa sen sängyssä. Sillä on niin iso sänky, että me mahdutaan siihen kaikki. Päikkäripaikkoja on paljon: Kirjahyllyn päällinen (Sofi), tuoli tai sohva (Olga), kiipeilypuita (molemmat). Sängyssäkin voi ottaa päikkäreitä, mutta meille ostetuissa pedeissä ei nukuta edes vahingossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei kuulemma petejä ees osteta, kun ei kuitenkaan nukuttais niissä! Fleece-peittoja ollaan kyllä saatu sohvan kulmille, ja niihin tarttuu kivasti karvat! :D Kirjahyllyn päällä on varmasti turvallinen nukkumapaikka, ei tuu kukaan häiritseen.. :)
   -Alfred ja Mimmi

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^