lauantai 5. syyskuuta 2015

Saalis

Mimmi huomasi yhtäkkiä jotain jännittävää...


"Mikä siellä luuraa?? Nyt jännittää! Jos oon hiljaa ja vaanin hetken, niin ehkä saan napattua tuon lurjuksen..


Siinä se illistelee ja ilkkuu "lälläslää, et saa kiinni, et saa kiinni!"... Mutta minähän näytän tuollasille, kuka täällä määrää!


Kiinni jäit! Mutta...


SE KARKAS!!! Oon nyt tässä valmiina, jos se hyökkää vielä päin. Rauhassa vaan, kyllä se sieltä tulee...


NÄIN! Kyllä mä osaan tän homman! Nyt mä painun tonne pöydän alle tappamaan tämän. Ei kerkii selostaa enempää, pitää vahtii ettei se taas karkaa!"

- Mimmi

8 kommenttia:

 1. Sinulla on Mimmi hyvä ilme ekassa kuvassa :D Huiskat on tosi kivoja! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki! En ymmärrä miks mamma aina nauraa tai hihittää kun vaanin! :D -Mimmi

   Poista
 2. Toi on sen verran vaarallisen näköinen otus, että ehdottomasti sitä pitää kurittaa. Aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin pitää! Ja päivästä toiseen... Meinaa vaan nuo heinäset jo irrota, kun kuritan niin perusteellisesti (ja Alfred kans). :) - Mimmi

   Poista
 3. Onpa teillä kiva blogi, ja ihan upouusi! :) Luin heti kaikki postaukset, ja tutulta kuulostivat lähtökohdat blogin perustamiselle. Mimmi ja Alfred ovat niin söpöjä, että jäimme heti koukkuun. Tämän postauksen lelu on niin ikään tutun näköinen – Nupulla ja Jujulla on samanlainen, ja sitä jahdataan lähes yhtä ovelasti kuin Mimmi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja kiva, että jäätte seuraamaan :)
   On jännä, miten jotkut lelut saavuttaa supersuosion ja toiset taas sivuutetaan ihan täysin, vaikka ite olis voinu luulla lelua mielenkiintoseks.. ja tää on tosiaan niitä parhaita, mitä meillä on tällä hetkellä. :)
   -palvelija

   Poista
 4. Hei,
  Löysin tänään teidän blogin. Ihanaa. Minullakin kaksi brittiä. Toinen Silver tipped poika. Tulen varmasti seuraamaan teidän juttuja.
  OH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan meidän juttuja! :) Brittiläiset (ja kissat ylipäänsä) on kyllä valloittaneet tämän palvelijan sydämen ihan tyystin..

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^