sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Majat

Palvelija on nyt unohtanu napsia meistä kuvia, niin ajateltiin esitellä majoja, joita se on meille tehny tässä kuukausien varrella! Majat on aina hauskoja, mutta ne vaan hajotetaan samana tai seuraavana päivänä. Se on kyllä vähän tylsää, mutta kuulemma aina tulee uudenlainen maja sitte seuraavalla kerralla..

Toukokuu 2015
 Tässä palvelija piti vaan sängyn päiväpeittoo raollaan ja me tietysti hyökättiin sinne väliin vähän piilosta leikkimään. Kahdelle kissalle tuo oli vähän kehnonlainen maja, kun ei tohon rakoon oikein mahtunu kunnolla.. Samaa me harrastetaan aina, kun täällä vaihdetaan lakanoita tai puhtaita viikataan. Kotihommiin menee kuulemma viis kertaa enemmän aikaa kuin ennen kissoja, mitä sitte! :D

Elokuu 2014
 Tää oli kans toisenlainen versio sänkymajasta. Tyynyillä sai hyvin tuettua peiton niin, että syntyi onkaloita, joissa Mimmi viihtyi lämpimikseen jonkin aikaa.

Kesäkuu 2015
 Huippumaja, jossa saatiin leikkiä vissiin pariki päivää! Siinä oli tunnelia ja linnaketta! Leikittiin ihan rauhassa kahdestaan, oli tosi tosi kivaa! Syöksyttiin tuolta tunnelista aina, kun sitä vähiten osattiin odottaa, ja säikäytettiin ihmiset! Niilläkin oli tosi kivaa, kun leikkivät meijän kans!

Helmikuu 2015
 Hätätilassa kelpaa tällaiset vähän minimaalisemmatkin majat. Palvelija laittoi vain maton katkenneen raapimapuun päälle ja kyllä me siitäkin osattiin leikki aloittaa! Tällasii meillä on vähän väliä, mutta aina ne on yhtä mukavia.

Kesäkuu 2015, Mimmi majan sisäpuolella :)
 Maja Grand DeLuxe! Tää oli ihan hulppee rakennelma! Siinä yhdisty pahviloota, pari raapimapuuta ja tunneli. Pysyttiin tuolla piilossa ja hihitettiin hiljaa kauan aikaa ja monta päivää! Pahoitellaan sotkua huoneessa, mutta eikös se oo elämää?! :D Tuolta rakosista me vaanittiin, kun nähtiin, että jotain liikku ulkopuolella. Saatiin kiinni ainaki hiiriä ja yks lintu!

Pitäiskin ehdottaa, että saatais taas tollanen iso maja. Palvelija meinaa ruveta nyt imuroimaan, ni sitte onki hyvä taas levittää kaikki kamat ympäri huushollia!

-Mimmi & Alfred
 
Oikeasti olen tutkinut raakaruokinnan saloja, ja laskenut ravintolisiä. Taidamme siirtyä pikkuhiljaa enemmältikin raa´an ruuan pariin, jos vain Mimmi suostuu laajentamaan ruokarepertuaariaan... -palvelija

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo viimeinen maja! Me tahdotaan kanssa! Tekeekö teidän palvelija teille välillä sanomalehdestä majan? Se on kiva ja rapiseva, mutta rikkoutuu liian nopeasti. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei tuu sanomalehtiä :( Eikä niitä kuulemma ruveta keräyksestä tuomaan meijän takia, yritettiin kinua! Rapisevat jutut on tosi kivoja, varsinki yöllä! -Mimmi ja Alfred

   Poista
 2. Ihan huippuja rakennelmia! :) Tuo viimeinen on tosiaan niin super-mega-deluxe! :-D Täytyy pykätä samanmoinen Nupulle ja Jujulle, sillä nekin rakastavat majoja ja erilaisia ”nukkuma-ansoja”, joita niille virittelen (esim. mun vaatteista muodostettu pesä, jonka reunalla on strategisesti tyyny). On aina tosi hauskaa, jos tunneli onkin sohvalla tai nukkumapeti olkkarinpöydällä. Täytyy käyttää näitä pikku vinkkejä useamminkin aktivoinnissa hyödyksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tänään taas nähtiin, että kun nostaa tunnelin imuroinnin ajaksi sohvalle niin sinne ängetään väkisin, siis imuroinnin jälkeen kun panikointi oli ohi.. :D Ja kiitos, pientä virikettä näille keksin vähän väliä, etteivät vallan tylsisty ;)

   Poista
 3. Kiitti hyvistä majavinkeistä! Me näytetään nää heti mamille, niin se saa ruveta rakennushommiin. On se joskus tehnytkin majan kahdesta jakkarasta ja viltistä, se oli kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, meillä oli kans melkein samanmoinen, se laitto vanhan verhon tuolin (vaan yhen) päälle :) Kaks jakkaraa kuulostaa vielä kivemmalta!

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^