lauantai 24. maaliskuuta 2018

Pinkki ötökkä osa 2

Ikivanha sudenkorento päätti tiputtaa siipensä ja korennosta kuoriutui toukka. Ei välitetä siitä, mitenpäin muodonmuutoksen tulisi oikeasti tapahtua. ;) Alfredin mielestä toukka on maailman paras lelu, miljoona kertaa parempi kuin alkuperäinen surenkorento!
Se lähestyy!
HAHAA!
Leikki jatkuu ja jatkuu...

 
Pakollinen välikaaputus

"Mihin mä tän kuskaan ettei se karkaa"
ja jatkuu..
 kunnes voimat ehtyvät, mutta ei millään malttaisi lopettaa.
"Viimeisillä voimilla...Äängh."
"Ok. Valmis."
Tässä kohtaa pinkkinä pysynyt toukka painelee jemmalaatikkoon, josta sitä on monta kertaa päivässä mau'uttava ajojahtiin. :)
"Oisko pinkin ötökän ulostuloaika?"

Joskus niillä pienimmilläkin muutoksilla on valtavan suuri merkitys.

(Mimmi on samaa mieltä muutoksista, eikä niin hyvässä mielessä. "Miksi ihmeessä ihmiset menee vaihtelemaan huonekalujen paikkoja, siinä menee kissaparan pää ihan pyörälle ja on pakko mököttää viikko tai pari. Ainakaan en suostu valokuviin. :("

16 kommenttia:

 1. Kummasti noi lelut muuttaa muotoaan, mutta silti pysyy yhtä rakkaina, tai tulee vielä vaan rakkaammaksi näille karvapalleroisille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja kaikista rakkaimpia ne on siinä vaiheessa, kun ihmisen mielestä ne olis valmiita roskiin.. :D

   Poista
 2. Selkeästi mieluinen lelu, että viimeisinkin voimin pitää vielä koittaa tarttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisillä voimilla pitää tosiaan vielä yrittää ja senkin jälkeen pitää maukua, että ihminen heiluttaisi toukkaa, vaikkei itse jaksa enää liikahtaa. :D

   Poista
 3. Alfred, onko se varmasti toukka? Ettei se vaan olisi karvamato?!
  - Eppu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tällä toukalla karvojakin, mutta emmä karvamadosta tiiä. Ei aavistustakaan! -Alfred (aukko yleissivistyksessä)

   Poista
 4. Surkean näköiseksi on sudenkorento muuttunut! :D Hyvä että käyttökokemus vain parantuu. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa miltä se tänä päivänä näyttää :D Mutta vielä jaksaa toukka vipeltää karkuun..

   Poista
 5. Biologisevoluutiollisesti kovin arveluttava postaus, mutta pääasia on, että lopputulema on kissakansalaisen mieleen! :-D Katsoin ensin kolmoskuvaa, että onpas Alffenduudelilla hempeän värinen kieli, mutta ei nyt sentään ihan noin pinkki. :) Toivottavasti Mimmin mökötys menee pian ohi. Jujua jäi vähän harmittamaan, kun katsekontakti jäi tällä kertaa saamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt takerruttu pikkuseikkoihin toukkahommien kanssa. :D Mimmin mökötys on onneksi jo päättynyt pienten lahjomisten myötä ja homman kruunasi pääsiäisruohot (-ohrat), joiden kanssa saa luvan kanssa leikkiä. Syömäkelpoisiahan ne ei edelleenkään ole.. ;) Mimmi lähettää Jupsterille kananakin höyryisiä terveisiä! :p <3

   Poista
 6. Kivan energisiä kuvia! :) Näyttää olevan mieluinen lelu. Harvemmin lelut kelpaavat alkuviehätyksen jälkeen enää uusiin leikkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma täälläkin, lelu oli unohtunut alkuviehätyksen jälkeen jemmalaatikkoon ja sieltä sen pitkästä aikaa kaivoin esiin. Tuo siipien menetys oli jymymenestys. :D

   Poista
 7. Hyvinhän tuo on kestänyt, kun jo melkein kaksi vuotta vanha lelu :) Voi Mimmi parkaa. Toivottavasti uuteen järjestykseen sopeutuminen tapahtuu nopeasti. Meillä vaihdettiin just raapimispuun paikkaa ja sekin on aiheuttanut kissojen kesken pientä kinaa siinä, kumpi saa olla milloinkin parhaalla ylätasanteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Alfredilla on ollut uusi tatsi leluun ja toisia kahta vuotta se ei tule näkemään. :D Oon kuumeisesti etsinyt uutta vastaavaa, mutta eihän noita enää myydä missään. Mimmi alkaa onneksi olla toipunut sohvansiirrosta, vaikka menettikin siinä yhden hyvistä näköalapaikoistaan. :/ Toivottavasti teilläkin toivutaan pian raapimispuun siirrosta. :)

   Poista
 8. Niin. Nyt se vaan on ehkä sopivimmillaan ;). Voi kissat <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan sillä kesti muuttua sopivimmillaan olevaksi, mutta parempi myöhään... ;) <3

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^