lauantai 28. heinäkuuta 2018

Lahjomaton

Meille on ilmaantunut epäilyttäviä lahjoja. Mitähän se palvelija taas juonii...
Tänä vuonna tällaisia ylenpalttisia hankintoja ei ole juuri tehty, eli miksi juuri nyt?!
"Emmä tiiä, mutta ai että on ihana lelu!"

Hetkeä myöhemmin:
"TAAS se kasteli mun pään! En ala! Sitä ei ylety ite nuolemaan ja nyt se on märkä. Yääh!!"
Arvasin! Mun naamaa ei kyllä kastella.
"Taas menin lankaan! Mitähän seuraavaksi!?"

Ainakin palvelijan mielestä saisi tulla jo vähän viileämpää. Se hyvä puoli näissä helteissä on ollut, että nyt on varmistunut päätös ilmalämpöpumpun hankinnasta. Asiaa on jahkailtu monta vuotta lämmityskulujen pienentämisen kannalta, mutta kyllähän se viilennystoimintokin olisi täydellinen tällaisilla keleillä. Kissat ovat lähinnä nukkuneet päivät ja niin nukkuisin minäkin, jos voisin. Öisin sentään on ralliteltu.
Mr. Cool ei kaipaa pesua, kylmäkalle riittää.

20 kommenttia:

 1. Me tykätään täst lämmöstä, mut silti ihminen tekee meille kaikkia ärsyttäviä viilennystaikoja!
  -Pena

  Mä kyl tykkään siit tuulijutusta, sen edessä on kiva kuvitella olevansa siellä jossain arolla jahtaamassa hiiruja niin lujaa, että turkki vaan hulmuaa tuulessa.
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, meki halutaan heti nyt kohta kuvitella arojuttuja turkin hulmutessa! Hyvä Punkku! -Alfred&Mimmi

   Poista
 2. Iso peukku ylöpäin ilmalämpöpumpulle! Varmasti loistava hankinta.

  Peukku alas kastelluille kissarukille, käskevät Kassinen ja Seppo. ;) Alfred on _todella_ epäileväisen näköinen ensimmäisessa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kastelu ei ole kivaa, mutta Mimmiä on pakko viilentää, kun se alkaa muuten läähättää ja hoiperrella.. Kumma kun eivät itse tajua mennä esim. kylppärin kylmille kaakeleille viilentymään. :(

   Poista
 3. Ilmalämpöpumput on parhaita. Meillä.ei kämpällä ole mutta täällä lomapaikassa on. Ei tartte huolehtia kissojen ylikuumenemisesta (vaikka toki onnistui Ame siinä jo kerran tänä kesänä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin tuosta Amen kuumenemisesta jo :/ Tulee siinä itsellekin hätä toisen puolesta, kun ovat täällä kuumuudessa vuorokauden ympäri. Itse pääsee sentään kaupan maito-osastolle viilentymään aina välillä.. ;) Kiva, että te pääsitte raikkaampaan ilmaan lomailemaan :)

   Poista
 4. Aika ikävä väijytys tollanen että ensin lahjotaan ja sitten tapahtuukin tollanen kauhistus! Täällä on pitkin kuumia hellepäiviä harrastettu täysin samaa joten kukaan muu ei voi tuomita (paitsi noi kissat 😄)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kissat kyllä tuomitsee :D Väijytys oli kissojen mielestä täysin asiatonta, mutta nyt onneksi jo anteeksiannettu, kunnes taas kastellaan.. ;)

   Poista
 5. Onneksi meitä on vaan halittu sillä kylmällä (lue kostealla) pyyhkeellä. Ei mitään kasteluita. Meillä kans ne touhuaa ilmallämpöpumpusta jotain... Mut se puhaltava jutska on meidän mieleen!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meki ollaan jonku verran ton propellin edessä, mutta ihmiset ei uskalla jättää sitä päälle kun lähtevät töihin. :( Ilmapumppu alkaa kuulostaa hauskalta! -Alfred

   Poista
 6. Jujulla pyöri sukat tassuissa (vaikkei meillä ole edes tuuletinta), kun se näki kuvassa kaksi i-ha-naa asiaa: Mimmin ja Yeaoouuuw-fisun! <3 Meillä pysyy kämppä yleensä varsin pitkään viileänä (vanha talo, ei suoraa auringonpaistetta, alakerros), mutta nyt alkaa olla vähän turhan lämmintä täälläkin. Ehkä voisi kokeilla Juitsillekin vesikampausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi on hyvillään, että Yeeooooouv-kala on Jujustakin ihana. Ehkä pari voisi perustaa kahdestaan yeaowi-akvaarion, josta voisi napata aina päivän kalan.. ^.^ <3 Vanhat talot on huippuja tuon lämmön suhteen, pysyvät tosiaan kauan viileinä ja ovat helteistä huolimatta edelleen viileämpiä kuin uudet rakennukset. :)

   Poista
 7. Ilmalämpöpumppu on niin kissojen kuin ihmistenkin mielestä luxusta näillä keleillä kuin myös talvipakkasilla 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmalämpöpumppu on saanut nyt blogissakin sen verran kannatusta, että pitää laittaa sen kanssa töpinäksi. (Kunhan kiireisimmät hommaavat sen ensin.. Me laitetaan sitten syksymmällä, koska nyt noihin laitteisiin on monen viikon jonot) :)

   Poista
 8. Meidän Mimmi on lähestulkoon ollut kateissa koko tämän kuuman kauden. Sitä voi nähdä vilauksen joko vessan kaapin alta tai sängyn alta. Ei oo helppoa olla Mimmi näillä keleillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi meidän Mimmejä <3 Koita säkin toitottaa mussukalle, että enää pari päivää, sitten pitäisi helpottaa. Sillä tiedolla täällä nyt pysytään tolpillaan.. :p (Rakas varapalvelija oli juuri eilen illalla jo pökrännyt kuumuuden johdosta, hui! :( )

   Poista
 9. These pictures are so adorable of your cats, the quality and clarity of these photos are amazing! Thanks for the share, have a fantastic rest of your week. Keep up the posts!
  World of Animals

  VastaaPoista
 10. Noi kalat oli Ruffen lemppareita <3 Ruffe tuhkattiin myös tuommoisen kalan kanssa ja myös porkkanan! Coco ei oikein välitä kissanmintusta, outo katti! Coco ei ole onneksi tarvinnut viilennystä, kun se tykkää kuumasta muutenkin. Ruffelta olisi varmaan pitänyt kyllä ajaa maha karvat kun se oli aina niin tuskaisena kesäisin. Onneksi mökillä oli viilempää kuin kaupungissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että Ruffe sai rakkaat lelunsa mukaansa viimeiselle matkalleen <3 Outoa kyllä, jos Cocolle ei kelpaa edes nämä yeowwwin mintut. On sen verran voimakasta kamaa kuitenkin. Mutta ei oo pakko tykätä, jos ei taho. ;)
   Mimmi oli kans jo tosi tuskainen helteillä ja pahin oli yksi ukkospäivä, kun kosteutta ja lämpöä oli sisällä kamalasti, eikä Mimmi lopettanut läähättämistä vaikka mitä teki (pelkäsi kaiken lisäksi jyrinää).. :( Nyt onneksi kaikki hyvin!

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^