torstai 11. tammikuuta 2018

Poks, räks ja kääk

Sellaisia ääniä kuului (tai sitten ei), kun läppärin näyttö simahti. Katsoin "kissojen salaiset elämät" ja sen jälkeen koko näyttö vilkkui sinisenä. Kuusi vuotta elämää koneelta toiselle ja taas jatketaan. Uusi näyttö on ihan erilainen kuin edellisessä iänvanhassa rouskukoneessa, joten kuvien kanssa on vähän kriiseilty. Suorastaan voisi väittää, että kävin läpi pikaisen blogikriisin suttuisten ja tummien kuvien takia. No, toivotaan, että tästä lähtien kuvien laatu paranee eikä heikkene entisestään (kummassa koneessa näyttö onkaan oikeassa?!) ja positiivinen juttu oli se, että ainakin koneen hajottanut kissaohjelma oli hyvä. ;)
Mimmi oli taas "Schbibi-tuulella" ja keikisteli hyväntuulisena leikin tiimellyksessä. Tähän asemaan päädyttiin tietenkin saalistamalla..
M: "Mikäs se siellä piileksii?"
 Kyyry - perän hetkutus - pupillien laajentuminen ja... Zyppy!!
Ohhoh miten pitkät kynnet, mutta huomaa myös viikset ;)
M: "Tsädäm! Se on kiinni ja pysyy! Paitsi palvelija, viittisiks heittää sen lattialta mulle uudestaan..."

Myös Alfred joutui kuvanmuokkauksen koekaniiniksi.
"Voihan sen epätarkkuuden näinkin yrittää korjata.."
Koekaniini ei ole tyytyväinen työnjälkeen ja vaatii roimaa palkankorotusta, jos joutuu jatkossakin esiintymään julkisesti epäedukseen.
Neuvottelut jatkuvat, koska mitään ei voida taata.

17 kommenttia:

 1. Eihän se kuvanlaatu ole kiinni ihmisen kuvaustaidosta vaan malleista! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi on totta! Meidän ihminen on ihan pönttö. -M&A

   Poista
 2. Tummia ja suttuisia, missä maailmassa?!? Teillä on aina hyvät kuvat (ainaki näin läppärin näytöllä). Joskus tuli huomattua, että meidän blogin kuvat näkyy joillain koneilla tosi oransseina ja joillain samanlaisina kuin tällä läppärillä ja nyt ei uskalla ajatella, kumpi näkymä on oikeassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on just tuo sama, että esim. miehen koneella blogin kuvat näyttää liiloilta ja omalla tummilta. Päätin sitten tyynesti, että miehen koneessa on vika ja muokkaan kuvia vain vielä astetta vaaleammiksi kuin ennen, väreihin en koske. :p Oman koneen näyttö on tietenkin Aina oikeassa! :D

   Poista
 3. Voi tietokonetta, herääkö se kuitenkin
  henkiin toimenpiteillä vai onko uuden hankinnan aika?

  Hyvälaatusia teidän kuvat on, katsoi sitten kännykän ruudulta tai läppäriltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä entinen läppäri oli entinen. Viimeinen vuosi oli sen kanssa jo tekohengitystä ja ehdin pelastaa kaikki tiedostot ennen tilttaamista, kun hajoaminen oli jo vain ajan kysymys. Outoa, kun uusi läppäri avautuu nopeasti: ei ehdi edes kahvia keittää ja juoda ekaa kuppia käynnistymistä odotellessa. :D
   Vähän vaikuttaa nyt siltä, että "vika" on sitten täällä päässä. Näytön kirkkautta ei voi enempää säätää. :/

   Poista
 4. Kyllä nämä mun silmään on oikein loistokkaita kuvia, ihan kuvinakin. Sisältö luonnollisesti on parasta laatua.

  Blogger itsessään myös muuten tuhrii kuvanlaatua ihan kamalasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja unohtui sanoa, että noi Mimmin viiksityynyt <3<3<3

   Poista
  2. Syytän siis bloggeria ;) Ei vaan, on nuo kuvat tummannäppejä jo suoraan kamerasta otettuna. Katsotaan, miten tilanne kehittyy. :)

   Viiksityynyt on muhkut <3

   Poista
 5. Schbibiii! ❤️ Hän oli, on ja tulee aina olemaan yhtä kaunis näytöllä kuin näytöllä - ja Alvleetin komeutta ei mikään kuvankäsittely uhkaa, joten ei kun säätöjä kaakkoon vain - niin mekin tehdään, ja se on tosi hauskaa! (Toivottavasti kenenkään lukijan simmuja ei särje.)

  Onneksi olit valmistautunut hyvin pokskrääkskääksiin, niin sait kaiken talteen ennen viimeistä simahdusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Schbibi ja Alvleet huokaisivat helpotuksesta, ehkä tämä tästä taas suttaantuu kun saadaan vauhti päälle. :) Edellistä edellisen koneen kanssa en ollut yhtä fiksu eli jotain on opittu läppärien kanssa tuuskaamisesta. ;)

   Poista
 6. Kyllä teiän kuvat on aina hyviä ja niistä välittyy hienosti Alfredin suloisuus ja Mimmuskan kauneus <3 Harmi että kone meni mäsäksi, sei oo ikinä kivaa. Mulla taas omassa läppärissä värit on huonot, mutta onneksi miehen koneella jossa on tuliteränäyttö pystyy paremmin muokkaamaan. Värit on tässä läppärissä ihan kummat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, että välittyy <3 Ärsyttävää tällainen värien vaihtelu koneiden kesken, eikä koneen vaihtokaan mikään hauska projekti ole. (varsinkaan kun nyt joutuu opetella openofficen käytön :D)

   Poista
 7. Upeat mallit = upeat kuvat! Ei se muuksi muutu 😀

  VastaaPoista
 8. Onneksi ehdit ottaa tiedostot ajoissa talteen! Töissä joutuu päivittäin kuulemaan tuskaisia tarinoita tiltanneista koneista, joihin jäi kuvat ja kuitit ikuisesti menetettyinä.
  Kuvat on kauniita, ei näistä malleista muuta voi tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuli kerrankin oltua fiksu ;) Ja viimeisimmät valokuvat oli vielä kameran muistikortilla, kun en ollut niitä vielä tallentanut muualle. Minä ja mallit kiitämme ^.^

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^