lauantai 6. tammikuuta 2018

Laiskamadon matoleikki

Palvelijan tarjoamat aktivoinnit eivät tällä hetkellä kiinnosta pätkääkään. Vielä vähemmän, jos kamera käy. Kamera onkin käynyt viime aikoina toivottoman vähän. Asiaan kaivataan muutosta pikimmiten, viimeistään luonnonvalon lisääntyessä.

Joulun kohokohtana olivat tietysti Mimmin ja Alfredin saamat joululahjat. Kiltteinä olivat taas olleet, kuinkas muuten.
"Hoohhoiii, pitäskö sitä herätä hetkeks.."
Innostunutta porukkaa
Lahjapaperin sisältönä kissinminttuuu ja virmajuurta
Kissat saivat varapalvelijoilta joulupukilta ruokaa ja meiltä tontuilta leluja ja herkkuja. Täydellistä. :)
"Täydellistä joo paitsi herkkuja ei oo herunu sen kalenterin jälkeen. :("

Vuosikin vaihtui totuttuun tapaan. Kissat eivät olleet rakettien poksumisesta millänsäkään, kunnes naapuritalon asukkaat räjäyttelivät pomminsa tuossa kadulla. Mimmin piti sitä päästä katsomaan ja kuuntelemaan puolen yön jälkeen, toki turvallisen välimatkan päästä yläkerran kaiteiden välistä. Onneksi naapurit eivät tällä kertaa osuneet meidän kattoon...

Vuoden 2018 tavoite olisi vähän seurailla kissojen kuluja ja mahdollisuuksien mukaan vähän pienentää ruokakuluja. Pikaisen laskutoimituksen tein ja sen mukaan meillä menee pelkkään märkäruokaan n.50e/kk per kissa, eikä meillä ole edes mitään erityisruokavalioita. Siihen kuivaruoka ja hiekat plus muut härpäkkeet päälle niin alkaa kuulostaa suurelta summalta. Zooplus taitaa kutsua enenevässä määrin.
Kaikesta huolimatta on väistämätöntä, että tässä mennään jo valoisampia aikoja kohti, mistä olemme todella kiitollisia. Parempaa ja leppoisampaa tätä vuotta odotellen ja kaikille toivottaen,

Mimmi & Alfred ja palvelija

(Oliver voi jo paremmin, kun lääkitys saatiin kohdilleen. <3)

14 kommenttia:

 1. Ihanan paljon lahjoja kilteille pikku briteille! <3 Kyllä on virmanjuuret ja herkut tuolla söpöisyydellä ansaittu! Meilläkin kamera on omiaan jäädyttämään leikkihetket, ja linssin läpi näyttää siltä, ettei täällä muka ikinä tapahdu yhtään mitään. Juju ihailee Mimmin rohkeutta! Ei sekään onneksi raketteja pelkää, mutta en tiedä, miten kävisi, jos ihan pihaan tultaisiin paukuttelemaan! Iloista uutta vuotta teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salama varsinkin tekee sen, että kissat keskittyy tuijottamaan sitä räppivää punaista valoa ja lopettavat sen, mitä olivatkin tekemässä.. Me ollaan hiukan ylpeitä Mimmistä ja Alfredista, kun ottavat poksumiset noin lunkisti. Voisi olla huonomminkin. :)
   Heeetkinen! Ehkä Mimmi odottelikin puolenyön kieppeillä sitä Jujun lupaamaa pusua!!! <3 Ja minä torvi menin keskeyttämään nuorenparin suunnitelmat pelätessäni Mimmin rakettireagointia. :O Äh.

   Poista
 2. Lahjat on joulussa parasta! Meillä ei käynyt joulupukkia, mutta saatiin silti lahjoja. Eikö olekin hassua?
  Ette pelänneet pamauksia, olette tosi rohkeita! Me oltiin vaatekaapin perillä pahin aika, mutta ei kuitenkaan saatu traumoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekään ei nähty sitä pukkia, kun oltiin sikeessä unessa. Silti se oli paketit tuonu. On kyllä hassua! ^.^
   Onneksi ette saaneet traumoja! On tuo pamauttelu ja poksauttelu meistäkin aika turhaa touhua, vaikka ei pelätäkään niitä ääniä. -M&A

   Poista
 3. Iik, tulite osunut katolle 😲 Minä en tulisi viikkoon ulos piilosta sellaisen jälkeen, nyt tulin jo seuraavana päivänä, mutta kävin vielä monta kertaa siellä keräämässä rohkeutta - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Pepsi, ei ne raketit sisään tule vaikka katolle osuisivatkin. (Mitään kauhukuvia ei tässä nyt haluta edes miettiä.)
   Kuningattaren on toki suotavaa piiloutua hätätilanteissa, koska olet niin korvaamaton! <3

   Poista
 4. No mut ei toi oo ollenkaan laiskamatomaista leikkimistä, ihan just hyvää tollasta vähän kevyempää jumppaa.
  Hyvää vuotta 2018 teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just, kevyttä jumppaa näin vuoden aluks! Ehtii sitä hikoilla myöhemminki. -Alfred
   Kiitos! -me kaikki

   Poista
 5. Ihana matoleikki, näyttää oikein rentouttavalta puuhalta! :D

  Ruokakulut 50 e/kk/kisu tuntuvat aika isoilta... Mistä te siis yleensä ostatte ruoan, kivijalkakaupoistako? Toivottavasti zooplussasta löytyy samoja merkkejä sitten. :)

  Oliverille silityksiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matonen löytyi, kun siivosin vaatekaappia. Olin jo unohtanut sen olemassaolon eli ainakin jemma oli hyvä. :D Rentoa leikki oli, jos ei muuta. ;)

   Pääasiassa käytetään M&M:ä ja raakalihat on n.9€/kg markettien "ihmisosastolta" ostettuna. Kyllä siitä vaan kertyy, vaikka en ole suostunut niitä kalleimpia merkkejä enää ostamaan (1,60e per 80g purkki täydennysravintoa menee yli mun ymmärryksen ja kipurajan).. :p Saa nähdä miten meidän kirjanpidon käy!

   Poista
 6. Ooh se hauska punainen naru on tullut sinne teille siitä pelistä taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin tuli! Se oli niiin hyvässä jemmassa, ettei kukaan ees muistanu sitä enää! -Alfred

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^