lauantai 30. syyskuuta 2017

Vanhassa lelu parempi

Takkakausi on tällekin syksylle korkattu ja samalla kissat saivat jälleen pääsylipun takan päälle, kämpän parhaalle paikalle. (Mimmi tosin on päässyt privaattipaikalleen koko ajan kiipeilypuun kautta hypäten, mutta Alfredin akrobatiataidot eivät riitä moiseen ilmalentoon.) Yläilmoissa on edelleen hauska leikkiä samoja leikkejä kuin aiemminkin; tällä kertaa kaivoimme linnun jemmalaatikon pohjalta.
"Nuuh, miten lintu voi pölyyntyä?"
Kauaa ei Mimmi kuitenkaan saanut lintua nuuhkia, kun Alfred tuli ja omi leikkihetken itselleen.
"Ei taas tätä..."
Pahin rallitus oli tässä kohtaa jo takanapäin, joten kuvista välittyy "vaihteeksi" brittiläiseen tyyliin rennonletkeää leikkimistä..
"Ei oo pölynen, tää on hyvä!"
Kuinka solmuun voi kissa itsensä saada onkilelun kanssa? :D
"Hyvin solmuun, nähtävästi. Jaaha, mulle ehkä jo riittiki tää leikki."
"Krääh, se oli mun selän takana!"
"Oho, tassut tyhjänä. Ei se naru aina meekään solmuun!"

Tässä kohtaa meno oli sen verran raisua, että Mimmi päätti vain pitää takkaa pystyssä. Olisihan se kamalaa, jos se kaatuisi!
Alfredin leikkihetki alkoikin olla jo loppusuoralla. Selän alle jäänyt lintu ei paljoa häirinnyt, kun unihiekka painoi sitäkin enemmän silmissä..
"Veisitkö linnun jo takas jemmaan, mua unettaa?"
Ja minähän vein. Alfred jäi uneksimaan, kuinka onnistuisi salaa pudottelemaan lelujaan takan rakoseen, sinnehän se lintukin aina menee, vuodesta toiseen... ^.^

24 kommenttia:

 1. Lintua parempaa leikkikalua ei olekaan. Ja ah vielä kun saa leikkiä sillä takan lämmössä.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jemmassa pitää aina olla ainakin yksi lintu! :) -Alfred&Mimmi

   Poista
 2. Hih, kiva takkalintuleikki Alfredillä! Ja Mimmi on urhoollinen, kun piti takkaa yksin pystyssä toisen riehuessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmillä ei tainnut olla vaihtoehtoja, kun halusi takan pysyvän pystyssä.. :D

   Poista
 3. Takka ja lämpö ja kissat! <3 Ja niin tyypillistä, toinen varastaa koko ihanan leikin ja toinen joutuu katsomaan vierestä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkivarkaus on meilläkin jokapäiväistä, joskus ovat sitten molemmat hämmentyneitä, että kumman vuoro nyt oikeastaan onkaan leikkiä (eikä kumpikaan sitten leiki)..

   Poista
 4. Oi, takka! Sitä parempaa ei syysviileille pysty kuvittelemaankaan!

  Toi lelu on varmaan aivan superkiva kissojen mielestä, meillä ainakin eräs nimeltämainitsematon menee tuonkaltaisista höyhenleluista aivan pähkinöiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka on kyllä kiva, vielä kun sitä polttelisikin vähän useammin. :D
   Lintulelu on ollut kestosuosikki siitä asti, kun Mimmi sai ihka ensimmäisensä kasvattajaltaan tuliaisiksi täällä käydessään. :)

   Poista
 5. Ihana leikkihetki ja sen jälkeen onkin hyvä nukahtaa lämpimän takan päälle. Meillä vastaavasta lelusta on vaan keppi ja naru jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimän takan päältä ei poistuta kuin äärimmäisessä (vessa)hädässä. ;) Meilläkin on entisen linnun naru ja keppi jäljellä, sekin on ihan käypä lelu vielä. :)

   Poista
 6. Hih, ihanat leikkijät!

  Meillä tykättiin myös tuosta lelusta paljon, tosin sulat revittiin irti hetkessä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lelu ei tosiaan ole hirveän kestävä, tää viimeisin on ihme kyllä ollut jo kauan aikaa ehjä. Leikitkin on toki vähän rauhallisempia kuin Alffiksen pentuaikoina.. :)

   Poista
 7. Ihania <3 Eläväisiä leikkikuvia! :) Voi kun meilläkin olisi nätti takka, joutuu tyytymään puuhellaan...

  Nuo linnut ovat parhaita meilläkin! Niin kauan kuin kestävät siis. En pysy laskuissa kuinka monta ovat jo hajottaneet :D Saavat Piin murisemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohkaahan se puuhellakin lämpöä <3 Heh, Mimmikin murisi sen ihan ekan lintunsa kanssa. Sitä ennen en edes tiennyt, että kissat murisee :D Parhaita ovat ja tuo pitkä keppi+naru on hyvä, niin kissat saavat liikuntaakin enemmän kuin perusonkien kanssa. :)

   Poista
 8. Voi Mimmi, meillä niin ymmärretään sua! <3 Mymmeli on ihan samanlainen leikkivaras kuin tuo teidan Alfred :D Takka kannattaa pitää pystyssä, saattaa käydä kisulle pahasti, jos sellainen kaatuu niskaan. - Mörkö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olis kellään kivaa, jos takka päättäisi kaatua leikkivän kissan alta. :p Onneksi palvelija keksii sitten mun kans eri leikin, ettei leikkivaras saa varastettua multa ihan kaikkia juttuja.. -Mimmi

   Poista
 9. Hyvä Mimmi että pidit takan pystyssä! Olisi voinut käydä kalpaten jos se olisi kaatunut ja Alfi sitten tippunut. Hyvää työtä! Kivat lintuleikit, meilläkin on tuo lelu mutta se on ollut kaapissa kun Cocoa ei meinaa enää yhtään kiinnostaa, mut ehkä taas joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi treenaileekin jatkuvasti tuota takanpitelyä, että tosipaikan tullen tietää sitten tasan tarkkaan, mitä tehdä. ;) Meilläkin oli pitkä tauko tuon lelun kanssa ja siksi siitä varmaan taas innostuttiinkin pitkästä aikaa. Kyllä Cocokin tauon jälkeen taas riemastuu linnusta :)

   Poista
 10. Jujuun teki aikamoisen vaikutuksen nuo Super-Mimmin voimat! <3 Alfredkin on aikamoinen sirkustaiteilija, kun meni takan päällä ihan umppariin. Ei ihme, jos vähän alkoi nukuttaa, kun sai sen vihdoin setvittyä auki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super-Mimmi on otettu siitä, että Juippuhani (-kissabic-mestari!!) on vaikuttunut hänen voimistaan. <3 Sankariviitta pitäisi kyllä saada päälle aina takkaa pidellessä, on se sen verran vaativaa puuhaa.. Alfred on oikea tirehtööri noitten narujensa kanssa. :D

   Poista
 11. Oi, takan lämmössä on varmasti ihana leikkiä linnulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa leikkiä, rupee vaan tuo lämpö ramaseen aika nopeesti.. :)

   Poista
 12. Birdie!BÖÖRBÖÖDIEBiardieBird!! Parasta ikinä kissan elämässä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepujepujee!!! Ainakin heti ruuan, unen, pahvilaatikoiden ja rallien jälkeen... :D

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^