keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Vanhempia herrasmiehiä

"Miespalvelija on ollu jo yli viikon kadoksissa! Tai käy se täällä vähän sillon ja tällön mutta lähtee taas sitte meneen. Ja viikonloppu oli kaikkein pahin, ku toi mammukkaki oli koko ajan menosa, mitä ihmettä ne puuhaa?!!"
"Kato ny misä mä oon, nääksää mua enää!"
"En tiiä, mutta musta tuntuu, että viikonloppuna palvelija kävi taas Jallun luona! Ainaki kotiintullessa sen laukku haisi siltä." -Mimmi

Mimmi on erittäin oikeassa, kävin ruokkimassa Jallua viikonlopun ajan:
*Isiä ikävä*
"Leikitäänkö?"
"Ai joko sää lähet?"
Miespalvelija on hoitamassa vanhempiensa perhoskoiraa, mutta huomenillalla päästään taas jatkamaan normaalia elämää. 
Kaunis poika ja poskikutva
Oliver, juuri herkkutikun syöneenä, rintapanssari kuolassa
Vanhempia herroja, Jallu ja Oliver. Molemmat taitavat olla jo kymmenen ikävuoden ylittäneitä. Pisimmän aikaa Oliver oli meillä hoidossa, kun appivanhemmat lähtivät aikoinaan kuukaudeksi Thaimaan aurinkoon. :)
"Joojoo mutta määki oon olemassa!"
Kaikennäköisiä karvaturreja on viikkoon mahtunut. Jos Oliver sietäisi muita eläimiä edes hieman paremmin eikä tarvitsisi pelätä koiran sydämen puolesta, olisi sen voinut totuttaa meidän kissoihin, että hoito onnistuisi yhdessä paikassa.

Menihän se "lomatuuraus" näköjään silti näinkin :)
"KOIRA? MISSÄ??"

15 kommenttia:

 1. Ihania hoidokkeja! Sulo ottaisi tänne koiran koska tahansa, Namu ei ole siitä niin varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo tuleekin niin nätisti toimeen koirakaverinsa kanssa! Luulen, että meidän kissat olis enemmän samaa mieltä Namun kanssa.. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On. Oliver onkin mun ensimmäinen (ja ainoo) koirarakkauteni <3

   Poista
 3. Jänniä tuoksuja kulkeutuu mukana! Pitääpä kertoilla taas meidän kuulumisia kun nähdään miten "serkkujen" tapaaminen viikonloppuna sujuu... Ollaan menossa mökille ja korviin on kantautunut huhuja, että siellä olisi miehen siskon koira!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti kuulumisia mökkireissulta! :) Alfred ei antanut rapsuttaa itseään ennenkuin olin pessyt koiran hajut pois käsistäni.. :D

   Poista
  2. No hyyyyi, eipä tietenkään :D

   Poista
 4. HYI KOIRA HYI ÄKKIÄ KOIRA POIS HYI!!! Isit ♥♥♥♥ -Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat fiilikset ja varsinki isit <3! -Mimmi (Jallukin komppaa kotoaan :))

   Poista
 5. Onneksi palvelijat palaavat aina takaisin eivätkä jää vieraisiin asumaan! - Kassinen ja henkilökunta, joka on entinen satunnainen ja nykyinen aktiivinen lukija. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja koska me tiietään, että ne tulee takasi, niitä voi sitte vähän aikaa kattoa ku halpaa makkaraa aina ku ne vihdoin kotiutuu.. -Mimmi

   Tervetuloa lukemaan meidän juttuja! :)

   Poista
 6. Onpahan ollut kilpailevia karvakuonoja, mutta hyvin te vedätte! =) Nuo Oliverin korvat ovat kyllä aikamoisen mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä upeat, ja olis ollu vielä upeammat, jos olis jaksanut vähän harjata karvoja ojennukseen ennen kuvausta ;)

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^