tiistai 13. syyskuuta 2016

Ohops

"Meinas yhtenä päivänä käydä vahinko. Näin siinä kävi:"
 "Sinnekö se valo nyt karkas? Otan kiinni!"
 "Siis hetkinen..."
 "Määhän oon kiipeilypuun pedissä!!"
"Juu ei käy."
 "Että oli lähellä ettenkö ois vahingossa pötkähtäny tuonne petiin!"
M: "Alfred puussa?? mitä!?!
"Tilanne ohi, ei mitään uutta auringon alla."


- Alfred, laservalon höynäyttämä

"P.s. Palvelija hommas kaupanpäällislahjana Litter Lockerin Mustista ja Mirristä, eikä enää tiedä, miten on aiemmin pärjännyt ilman sitä! Vaihtokasettien hinta sitä vähän arveluttaa, sellainen pussipötkö kuluu meidän käytöllä varmaan kuukaudessa..."

12 kommenttia:

 1. Menkää lakkoon! Älkää suostuko höynäytettäviksi! Tai no, voitte te näytellä aina välillä palvelijan mieliksi... Niin meki tehdään.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ei! Joo! Siis, joo! Kai sitä sitte joutuu välillä vähän näytteleen, ihan vaan palvelijan mieliks... -Alfred

   Poista
 2. Ohhoh olipas paha höynäytys. Onneksi kuitenkin tajusit eikä palvelijattaresi onnistunut huijaamaan sinua! - Mörkö ja Mymmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli ja kyllä mä oonki viksu ku tajusin silti homman juonen! :D -Alfred

   Poista
 3. Voi Alfred, niin suuria tunteita kiipeilypuusta. Tuo Natural Paradise XL on vielä ihmissilmään niin hienon ja tukevan näköinen, luulisi ettei moittimista ole. Mutta tietysti jos se on liukas ja tuntuu vaaralliselta niin ei tee kissan mieli käyttää. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, pitääkin laittaa tuosta puusta kunnollinen kuva nyky-lookissa, se ei ole enää liukas tai vaarallinen (eikä ehkä esteettisesti miellyttävän näköinen) ^.^ Kissat ei vaan oo vieläkään ihan täysin ottaneet sitä omaksi paikakseen, varsinkaan tuota petiä..

   Poista
 4. Aiai, mitenkäs se palvelija tolleen yrittää huijata pientä kissaa! Onneksi tajusit ajoissa, että nyt on väärä paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Ei meitä noin helposti saa vedettyä höplästä :) -Alfred

   Poista
 5. Huh, pötkähdysten kanssa kannattaa olla varovainen. Täälläkin retkahdellaan välillä ihan miten sattuu - ja joskus on joku palleroinen neiti kempsahtanut sängystä lattialle. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, on nuo kisulaiset ketteriä, meilläkin joku on joskus saattanut pudota sohvan selkänojalta lattialle ^.^

   Poista
 6. no kymppi kuukaudessa ei oo paha! Meillä taitaa kyllä mennä joku 1,5kk ennenkuin se loppuu siis ne pussukat! Ruffe on ilonen et otit palloradan kainaloosi ja kellahdit lattialle, puut on tylsiä pallorataan verrattuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sen kympin voi maksaa siitä, ettei jätökset haise enää keittiön roskiksessa :) Yritin kyllä Alffikselle kertoa, että jos olisi pötkähtänyt toisinpäin pallorataan, ni pyllykin ois mahtunut paremmin radan sisäpuolelle.. :D

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^