torstai 7. huhtikuuta 2016

Vasen tassu, oikea tassu

Pelkästään uteliaisuudesta päätin testata Mimmin ja Alfredin tassuisuuden. Idea tähän tuli Youtube-briteiltä, Chris&Even Turbolta ja Jetiltä, joita seuraan harvakseltaan. Heidätkin testattiin tuossa linkkivideolla, ja oli sen verran kivaa touhua, että pitihän meidänkin päästä testaamaan tätä. Jatketaan vielä hetken verran kippolinjalla... ;)

Ajatuksena siis oli laittaa namunen kerrallaan astiaan, jonka pohjalle kissan pää ei ylety ja tarkoituksena tietenkin, että kissa kaivaa namun tassullaan astiasta. Viisi namua, viisi tassukauhontaa ja enemmistö tassuisuuksia ilmeisesti voittaa. Kuinkahan meille käy..
Mimmi:

1. Vasen tassu
2. Vasen tassu!
3. Vasen tassu!!!
"Homma bueno."
Enempää raksuja ei kuppiin eksynyt, mutta eiköhän lopputulos ole kuitenkin jo selvä. Mimmi on vasentassuinen, aivan kuten palvelijansakin on vasenkätinen. :) (Raksuthan toki pulautettiin heti kuvausten päätyttyä, koska ei ollut ruoka-aika. :P )
"Tyhmiä raksuja, muka ´herkkuja´..."
Olisikin ollut liian yksinkertaista, jos molemmat olisivat halunneet testauttaa itsensä samana päivänä. Uusin testin Alfredin osalta seuraavana päivänä, kun olin ostanut Alfredin ultimate-herkkua, kuivattua kananmaksaa.
Alfred:

1. Vasen tassu
2. Oikea tassu
3. Oikea tassu
4. Vasen tassu...
5. ja ratkaiseva namu: OIKEA tassu!

Jännittävien hetkien jälkeen totesimme, että Alffis taitaa olla molempitassuinen oikean puolen ollessa ehkä hiukan hallitsevampi.
"Siinäkö se oli, se testi?"
Kumpistassuisia teillä ollaan, oletteko kokeilleet? :)
"Anna pusu!" <3

12 kommenttia:

 1. Hienoa että teitte testin! Nyt ei tarvitse enää elää epätietoisuudessa.. :D Minä olen vasentassuinen - se on jo huomattu monen monta kertaa. Mutta Max pitäisi testata, pitääpä puhua emännälle :) - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasen tassu on hyvä! Oispa kiva tietää, onko Maxkin vasuri :) -Mimmi

   Poista
 2. Eipä oo tehty testiä, mutta tehdään lähipäivinä! :D

  VastaaPoista
 3. Eipä olla testattu, tarttiskohan ?

  Alfred ei tainnut innostua testistä. Sennäköisesti katsoo mukia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti tarttis :) Alfred ei tosiaan jaksanut heti innostua vaan vaati palvelijalta vähän enemmän panostusta asiaan :D

   Poista
 4. Mekin ollaan tehty tämä, Ruffe taisi olla oikea ja Coco vasuri :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää :) Mimmi oli tässä selkee vasuri, mutta esim. ruohoo kyllä täpsytellään oikeellakin tassulla :)

   Poista
 5. Ei olla testattu, mutta testaan varmasti. Sofi tosin on todettu jo aikaisemmin melko varmasti vasentassuiseksi, kun hiirtä täpätään aina vasemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrohan sitten tuloksista :) Tää oli sopivan leppoinen testi.. :D

   Poista
 6. Oo, hauska testi! Testattiin heti: Ilmo työnsi ensin päänsä kuppiin ja sai herkkupalat ongittua kielellä :D Pienemmällä kupilla vaikutti siltä, että molemmat ovat vasentassuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa vasentassuisuus olla kissoilla yleisempää kuin ihmisillä :) Heh, Ilmo mietti varmaan ensin, että olipahan helppo tehtävä :D

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^