sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Loppuhaaste ja haasteen loppu

Aktivointiviikon päätteeksi oli luvassa vielä leikkipäivä ja lisää raksujen metsästystä. Alun perin suunniteltu oikea treenihetki peruuntui Alfredin motivaation puutteen vuoksi, teemme "anna tassu"-videon sitten joskus myöhemmin. Ehkä temppu muutenkin kaipaa vielä hieman treeniä ennen videointia ;)

Sunnuntain leikkihetkiä videon muodossa (ehkä vielä joskus opin kuvaamaankin):

Oli pakko poistaa äänet, kun omasta naurustani ei tullut loppua Alfredin villikoidessa :D Koukkuhäntä-Alfred näyttää heti alussa myös vilauksen kissaparkouria, jota yleensä Mimmi harrastaa enemmänkin. Huonekaluista vauhdin hakeminen ja vauhdikas suunnan vaihtaminen on niin hienon näköistä! Mimmikin peräti innostui apinoimaan uudessa kiipeilypuussa.

Maanantaina vuorossa oli namipuu. Tätä meillä on myös harrastettu jo silloin, kun Mimmillä ei vielä ollut kissakaveria. Uusi puu tarjoaa hieman vähemmän paikkoja nameille (=raksuille) kuin vanha, mutta kelpaa aktivointiin kuitenkin. Mimmikin suostui muutaman raksun syömään lattialta ennenkuin muuta jännittävää kuului jostain.


Koska palvelijan hyveisiin ei kuulu järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus tai suunnitelmissa pysyminen (varsinkaan vapaa-ajalla), haaste loppuu meidän osaltamme tähän. Pienestä jäi kiinni viikon loppuun asti vieminen, mutta jäipähän se viimeisen päivän yllätysaktivointi nyt vielä myöhemmälle toteutettavaksi. Haastavinta viikossa oli palvelijalle tämä dokumentointi :D Loppuun vielä aktivointiviikolta pari kuvaa, joita ei tullut aiemmin laitettua.
"Ihan ku tässä ois jotain outoa nyt.."
"Mä oon jo ihan aktivoitunu, näättekö?!"
Ihan vaan haaveilua <3
Me jatkamme pääsiäisen viettoa levon ja leikin merkeissä, vielä huominen lähestulkoon vapaata! :)

12 kommenttia:

 1. Alfred taitaa tykätä hiirulaisesta. :D Hyvin jaksoitte raportoida aktivointi viikon ajan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkää, edelleen :D Hiiret vaihtuu mutta aina on silti yhtä hauskaa :) Kiitos, nyt ollaankin pidetty parin päivän tauko kamerasta :p

   Poista
 2. Hyvin aktiivisia olette olleet. Mielenkinnolla jäämme odottamaan, koska se viimeinen aktivointitehtävä julkistetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata pidättää hengitystä :D Ei vaan, eiköhän me jossain vaiheessa jotain uuttakin keksitä :)

   Poista
 3. Namipuu sujui hyvin, kaikki namit taisi löytyä. Olette kyllä olleet aktiivisia, saas nähdä miten meidän käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namipuu on aika helppo, pitänee lisätä vaikeusastetta sen kanssa, kun näyttää tuo kiipeily jo sujuvan vähän paremmin kuin puun tullessa :)

   Poista
 4. Alfredilla oli selkeästi keskittyminen päällä raksuja etsiessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli! Herra vaan mietti yli minuutin tuossa alatasanteella, että viitsiskö etsiä kaikki herkut, ja piti sitten vähän editoida sitä mietiskelyä vähemmäksi :D

   Poista
 5. Hihi miten ihana Alfred on tuossa ensimmäisessä videossa, oikea villikko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alfred on huvittava noissa villeyspuuskissaan, sillon mennään eikä meinata, ei voi ku nauraa hölmölle rakkaalle :D

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^