sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ylpeä kissanomistaja täällä hei!

Kone tursuaa kissakuvia, jotka eivät pääse ihmisten ilmoille. Siinä suurin syy blogin perustamiselle. Halusin myös tallentaa kissojeni elämää päiväkirjamaisesti, ettei myöhemmässä vaiheessa olla pelkästään oman muistini varassa. Myöhässähän olen tietysti sikäli, että kissojeni pentuvaihe alkaa olla jo ohi. Ei kuitenkaan anneta sen häiritä! Saatan julkaista ennen blogin perustamista otettuja kuvia aina välillä, kun uusia onnistuneita kuvia ei ole tullut otettua..

Itse olen noin kolmekymppinen avoliitossa oleva nainen, joka on vasta puolisentoista vuotta saanut nauttia kissa-arjesta ensimmäisten ikiomien kissojensa kanssa. Minut tuntevat ovat jo tainneet ristiä minut hulluksi kissanaiseksi, joten haluan purkaa intohimoani muualle kuin heihin. ;)Mimmi ja Alfred ovat siis blogini päätähtiä. Kissat ovat täysin sisäkissoja, mikä asettaa digikamerani lisäksi pieniä rajoituksia valokuvien laatuun. Näillä silti mennään, ainakin kunnes innostun valjastelemaan kissojen kanssa tai hankin järjestelmäkameran.. Yksityiskohtaisempia tietoja kissoistani löytyy sivupalkista. Tein kummallekin oman sivun, joita varmasti päivitän myöhemmin, kun löydän blogin "punaisen langan".

Mimmin ja Alfredin yhteiselo alkoi tammikuussa. Ensimmäinen viikko tutustuttiin murinan ja sähinän säestyksellä, mutta sittemmin ovat jo pärjänneet yhdessä. Veikkaisin silti, ettei näistä parhaita ystävyksiä tullut, mutta hyvin näyttävät tulevan toimeen ja mahtuvat onneksi samaan asuntoon. Pientä nahistelua saan todistaa joka päivä, mutta olettaisin, että se on kissojen leikkiä. Kissat jahtaavat toisiaan ja painivat satuttamatta toisiaan.


Luonteiltaan nämä brittiläiset lyhytkarvat ovat toistensa täysiä vastakohtia. Mimmi on rauhallinen ja kiltti tyttö, ja Alfred taas vauhdikas ja puhelias jokapaikanhöylä, jota ei kiellot kiinnosta. Saattaa toki teini-ikäkin vaikuttaa käytökseen tässä kohtaa.. :)

Pidemmittä puheitta, tervetuloa seuraamaan meidän kissojen elämää! :)


- Palvelija

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa blogistaniaan! Mekin vasta aloittelemme tätä kirjailua, mutta voidaan jo nyt sanoa, että tosi kivaa on!
  Aivan ihanat kissat! Tuo britin nassu on niin ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Meijänki emäntä on jo kauan miettiny blogin perustamista ja vihdoin se sai tän alulle :D Kiva kun löysitte meijän sivulle! :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa tänne meidän muiden hullujen kissanaisten joukkoon! Tursuava söpösten kissakuvien arkisto on täydellinen syys aloittaa "kissabloggaus"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan näitä kuvasia pakko päästä suoltamaan jonnekin :D Kivaa on ollut jakaa omia ja seurailla muiden kissakuulumisia! ^_^

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^