torstai 27. elokuuta 2015

Mimmin lintu

Jos viimeksi laatikon kimpussa oli Alfred, nyt vuorossa on Mimmi.

"Saatiin Zooplussalta ruokapaketti, ja tuo pahvilaatikko on niiin paras! Tällä kertaa palvelija suostuu jättämään sen meijän leikkeihin pitemmäks aikaa ku viimeks. Ehtona oli vaan, että luovutaan yhestä laatikosta, joka on ollu mukana menossa jo kai ..öö kohta vuojen verran... Ihminen höpisi jotain jostain rumasta imurilaatikosta... :D

Mimmi babyface
 Mutta oikeestaan mää tulin kertoon tuosta maailman parhaasta lelusta, minkä mää (taas) sain ruuan mukana! Sehän on mun lintu!! Oon mielestäni tappanu jo monta tollasta, mutta näistä laatikoista ilmestyy aina lisää niitä. Ekan linnun aikana murisin Alfredille vinkiksi, että se oli mun! Nyt se jo aika hyvin uskoo, että mulla on etuoikeus lintuihin.
Palvelija vaan avas laatikon ja meni ite syömään, ni määhän nohevana sitten otin omat lintupussukkani jo valmiiks pois laatikosta. (Sattuneista syistä tästä uroteosta ei ole kuvamateriaalia toim.huom.)


Murinaa 21.3.2015

Tää lintuhan on siis sellasen tosi pitkän kepin ja narun päässä kiinni, ja palvelijaki saa hyvin liikuntaa, kun jahtaa lintua meijän kans tai ainaki se kai yrittää. Mää oon mestari tekemään ilmahyppyjä, hyppään ainaki vähintään sata metriä senttiä kevyesti ja nappaan linnun samalla. Jos lintu lentää yläkertaan kaiteiden välistä, mää kipitän samantien hakemaan sen takas alakertaan! Ryökäle yrittää livahtaa karkuun!

Ja siihen on muuten syy, miks en halua Alfredille lintua antaa: se syö sen heti! Pari purasua linnun niskaan ja se ei lennä enää.. :( Onneks palvelija piilottaa tuon yöks Alffilta, saan sitte aamusin hakea sen aamupalan jälkeen vessasta ihan ite. Leikkihetki on sitte ku tuo ihminen saa myrkkynsä juotua (kahviksi kutsuu, pthyi) ja silmänsä aukastua.


Nää kaks kuvaa oli kyllä jo vanhoja, mutta nyt ei olla annettu palvelijan ottaa kuvia, kun sen on pitäny keskittyä leikkimiseen ihan täysillä. Meitä ei kiinnosta poseerata kesken saalistamisen, vois mennä saalis sivu suun.
Räpsitäänkö kaikista kissoista koko ajan kuvia, nukkuakaan ei saa rauhassa??"

- Mimmi

4 kommenttia:

 1. Joo, kyllä räpsitään! Nukkuessa, leikkiessä, takaa-ajoissa, tiputelkkaria kattoessa ja vaikka missä. Vessassa saa sentään olla rauhassa.
  Meilläkin on tollanen lintu, mut se otetaan esille vaan joskus. Me (=Olga) kuulemma tuhotaan se heti. Höh, eikös se olekaan saalis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki luulin että se on tapettavaks tarkotettu mutta kai tuo palvelija säälii sitä ku aina pelastaa sen meiltä. Mutta arvaas saiko Alfred tänään jo linnun hengiltä?! Vähänkö ottaa pannuun!!
   - Mimmi

   Poista
 2. Onpa kiva lintu!!! Minultakin piilotetaan aina kaikki kivoimmat lelut :( - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosi kiva, mutta tänään viimisetki sulat heitettiin roskiin, höh..
   Mikähän siinä on, että kaikki hauska viiään pois ku ihmiset ei oo kattomassa?!
   -Mimmi

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^