torstai 4. huhtikuuta 2019

Herra A. kakkonen

Jos tapasin kissanäyttelyssä kaksoisolentoja muiden kissoista, jokunen hetki sitten tapasin moisen ihka omasta karvapörreröisestäni. Kävin tutustumassa Astoniin, joka on Alfredin tyyliin silver tipped -brittiläinen, 9:n kuukauden ikäinen.
Hämmentävää, mutta silti niin kovin selkeää. Samanlainen, mutta siltikin ihan erinäköinen! Ja niin pikkuinen!
 Aston osaa poseerata.

 Ja leikkiä. 
Aston on cool naistenmies, joka asustaa kauniissa kodissa yhdessä kahden kissa- ja kolmen koirasiskon kanssavipinää talossa siis riittää. ^.^
(Astonin jengin löytää instagramista @biitiy)

Oli ihana nähdä pitkästä aikaa brittipentu ja leikittää uusia tuttavuuksia! Sitäkin ihanampaa oli silti palata kotiin, jossa odottivat kaksi aikuista omaa hanipöppelinallukkaani. Mimmi ja Alfred saivat läjäpäin hajuterveisiä niin Astonin jengiltä kuin myös samana päivänä Mustissa ja Mirrissä rotuesittelyssä olleelta Albus -ragdollilta. En vain saa kyllikseni noista sinisistä silmistä!
Albus (M&M siis, köh) tarjosi ihailijoilleen Nutriman kuivaruokanäytepusseja, joista saatamme kertoa myöhemmässä vaiheessa mielipiteemme. Lähinnä kissat kertovat, itse taidan olla raksulakossa toistaiseksi.

6 kommenttia:

 1. Niin söpö kisu! Alfredin näköinen muttei sitten kuitenkaan. :D

  Nutrima-mielipidettä odotellaan. :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, mikä pikku A-juniori vekkulien ”lelukoirien” veljenä! <3 Ihana jengi – ja upea Albus! Edelleen kannustan jatkamaan sinisten silmien ihailua täällä meilläpäin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo koirat oli kans aika ihania vöyhöttäjiä, ei ollut pulaa rapsutuskohteista. ^.^ Pidetään mielessä kutsu, vaikka harmillisen harvoin siellä asti vieraillaan..

   Poista
 3. Eikääää miten ihanat!! :D Tuo on kyllä niin kiva kun Mustit ja Mirrit järkkää rotuesittelyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astonin hulinajengi on ihan huippu! <3 Joo, pitää aina keksiä jotain asiaa eläinkauppaan, kun siellä on rotuesittely :D

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^