tiistai 20. marraskuuta 2018

Pitkästä aikaa

Kävin pitkästä aikaa moikkaamassa Jallu-kissaa kameran kanssa. Jallun mielestä parasta oli, että isäntänsä ei tällä kertaa ollutkaan lähtenyt livohkaan, vaan olimme paikalla kaikki kolme.
"Täällä oli herkkuja, haluun lisää!"
"Kettu vieköön, kuka mun namit piilotti??"
Tuliaisena vein Jallulle Alfredin lempinamuja, Cosman kuivaherkkuja. Tuli tilattua niitä vähän yli oman tarpeen, kun uutuusmaku lohi yllätti ja oli Alfredista jopa vielä parempaa kuin muut maut. Mimmikin on lohta maistellut, mikä on jo melkoinen saavutus!

"Kohta sieltä tippuu beeffiä!"
Jallua hoidin viimeksi keväällä, kun isäntänsä oli reissussa. Silloin ei tullut mieleenkään ottaa kuvia, koska Jallu oli aikamoisen laihassa kunnossa mahapöpön jäljiltä. Ruoka on sen jälkeen onneksi maistunut ja Jallu on jo paljon paremmassa kunnossa. Kyllä 11:n vuoteen mahtuu tauti jos toinenkin siinä missä kolttonen tai kaksikin..
"Mitä kolttosia muka. Nätin sukan toit mulle, kiitos."
"Mä sulle kolttoset näytän..."
Ehdotin Jallun isännälle, jos kieputtaisimme Jallulle joululahjaksi uudet narut kiipeilypuuhun. Saa nähdä mitä siitä tulee, jos saamme aikataulut natsaamaan projektin parissa. Jallu on ollut sopivan kilttinä tämän(kin) vuoden, joten lahja on jo moneen kertaan tienattu. ^.^ 

"Mä tykkään mun isistä ja mun isi tykkää musta."
 Kotiinpaluu on joka kerta samanlainen Jallun luota tullessa. Onneksi mikään ei muutu.

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jallu on. Harmi kun kuviin ei saa näkyviin eloisaa luonnetta.. <3

   Poista
 2. Hienon värinen vanhaherra; toivottavasti edessä on vielä monia vuosia ja mahapöpöt eivät pääse iskemään uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mekin toivomme. Jallun häntä on muuten samanlainen piiska kuin Sepolla ja hyvin on pärjäillyt siitä huolimatta tai sen ansiosta. :D <3

   Poista
  2. Ohuthäntäisyys kunniaan! :D

   Poista
 3. Hieno sylkkypoju! <3 Hurmaannuimme! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Jallu. Kyllä kuvista paistaa se eloisuus, silmissä on vähän petomainen villi katse ja olemuksessa räjähtävää energisyyttä.

  VastaaPoista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^