torstai 30. marraskuuta 2017

Round II / Missio

Meillä on tänä vuonna ilmeisesti joku missio saada onnistunut joulukuva. Eilen pidimme uusintakuvaukset hieman eri rekvisiitalla. Tälläkään kertaa kaikki ei sujunut ihan niinkuin piti, alkaen salaman pattereiden loppumisesta heti alkuunsa. (Huomio itselle: varmista kaluston toimivuus ennen kuin teet mitään muuta...)

Mimmi ja Alfred pitivät huolen, että kuvaukset jatkuvat tämän toisenkin session jälkeen. Vaikka toki näistäkin kuvista voisi valikoida vähän erilaisen korttikuvan.. ;) 
M: Tää lamppu on vähän vinossa, mä korjaan! Hups. Hei Alfred mihin sä meet??
A: Tässähän mä. Joko niitä herkkuja tippuilee? Mikäs ton kuusen tilanne on, pallot vielä puussa kiinni?
M: Joojoo mut tää lamppu....
M: Okei, sun vuoro. Tee kaikkes!
Pari kuusenkaatoa myöhemmin...
A: Mums.

(Tässä kohtaa palvelijalle tuli kiire saada koriste Alffilta. En suosittele kuusileikkejä mikäli kissa on supernopea ja arvaamaton *toisin kuin Alffis* liikkeissään.)
M: Noniin mä oon söpömpänä ku koskaan täällä, ota se kuva!
A: Kuivattuja lihaherkkuja, nams......
A: Noniin, mä tapitan nyt nätisti täällä, ota se kuva jo!
M: Pah. Mulle riitti.

Kun kamera oli jo sammuksissa, Mimmi palasi takaisin. Kuvaussession saldona oli yksi kappale hajonneita kuusenpalloja (piti repiä siitä katkennut naru irti). Uskalsin heittää pallon Mimmille leikittäväksi, se kun ei suuhunsa mitään normaalisti laita.
 M: No nyt! Mun lempparitouhua!
M: Jee, tarttuu kivasti kynsiin kiinni! Jatketaanhan taas uudemman kerran tätä leikkiä!

Juu, jatketaan. Ainakin niin kauan kun kaikilla osapuolilla on hauskaa. Ja kaikkein hauskintahan on silloin, kun typerät koristeet on viety pois ja jäljellä on enää liukuva päiväpeitto ja pingispallo tai paperitollero.


Tänä vuonna en ehtinyt panostamaan joulukalenteriin blogissa, mutta ehkäpä joku muu sellaisen on väkertänyt. Jännityksellä odotamme huomista, kun ekat luukut kalentereista aukeaa. :)
Ai niin, Mimmi - pian 4v. - maistoi kuvauksissa ihka ensimmäistä kertaa uutta herkkupalaa: kylmäkuivattua beeffiä. Taisi ollakin hyvää, kun saalisti useammankin murusen. ^.^

21 kommenttia:

 1. :D :D Hulvattomia otoksia. Kahta kissaa on kyllä niin tuskallisen vaikea kuvata. Saati sitten vielä joulukoristeiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahta kissaa on mahdoton saada yhteen kuvaan, siksi mulla oli etsimessä yksi kissa kerrallaan ja silloin tietty molemmat änkeää kuviin.. :D <3

   Poista
 2. Kiitos aamun nauruista! :-D Tämä olisi ollut hauska myös videokoosteena. :-D Jos Mimmi on Tiernakattien Mänkki, niin Juju voisi tulla Herootekseksi. Nupusta saataisiin pienellä vaivalla Murjaanien kuningatar - ja vaikuttaa siltä, että Alvleetille jäi Knihtin rooli. Ellei sitten Jujua ala jännittää niin paljon, että se haluaa tehdä viime hetkellä vaihtikset... (Nyt alkaa mennä niin levottomaksi, että pakko lopettaa blogeissa notkuminen ja jatkaa reippaasti työpäivää!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nopeasti luovutin tällä kertaa ja annoin vaan kameran laulaa ilman pönöttämispaineita. Videosta olisi taas pitänyt poistaa äänet, kun mun hirnumisesta ei tullut loppua.. :D
   Alvleet ei ole oikein innoissaan Knihtin roolistaan, eihän pikku babooni voisi tappaa kärpästäkään...eiku. :D Tiernakatit voisi toki muuttaa tarinan oikeaa juonta himppusen ja Herootes ja Murkku (Murjaanien kuningatar) voisivat nauttia kaiken kissakansan suurinta suosiota. Ehkä Jujukin sitten voisi nauttia roolistaan ^.^

   Poista
 3. Voi, teillä on jo monta hyvää kuvaa, ei kissakortti voi olla muuta kuin vähän vinksahtanut 😀.
  Me emme ole moneen vuoteen edes yritetty...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja valmiita kortteja on kyllä kaupatkin pullollaan :) Vähän alkaa näyttää siltä, että näistä jo otetuista pitäisi joku valita, jos ja kun huomenna on viimeinen tilauspäivä. :D

   Poista
 4. Oikein onnistuneita, nauruhermoja kutkuttavia yrityksiä taas kerran! :DDD Söpö Mimmi viimeisissä leikkikuvissa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hienoa :D Mimmi varmaan oli odottanut hetkeä, että pääsee vähän pallottelemaan..

   Poista
 5. Nää piristi mun aamua:Dd voin kuvitella että kahden kissan saaminen joulukoristeiden kanssa samaan kuvaan on mission impossible, joten voimia ja hermoja yritykseen! Pääasia että on hauskaa:D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa meillä ainakin on ollut, kiva että sullakin näitä katsellessa. :D Voi olla, ettei me nyt enempään pystytä kun tuli kuusikin jo piilotettua. Ehkä sitten lähempänä joulua taas uudestaan. :)

   Poista
 6. Voi joulukorttikuvaukset. Mahdankohan eres haaveilla moisesta tänä vuonna yhdeksän kissan kanssa... Mut söpöinä Mimmi ja Alfred näissä kuvissa esiintyy. Mitä siitä vaikkei olekaan joulupönötystä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, yhdeksän kissan kanssa olisi haastetta riittämiin.. Joulupönötykset on ihan yliarvostettuja. :D

   Poista
 7. Hauskoja kuvia kaikki! Meidän suosikki on tuo, jossa Alfred maistelee kuusen koristetta ja tuumaa "mums".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alfredin mietteet näki samantien, kun raahasin kuusen estradille. Odotti vain sopivaa hetkeä napata pallo kitusiinsa..

   Poista
 8. No niin, sitten eiku ammattimaiseksi lemmikkikuvaaajaksi siitä sitten :D

  Aivan ihanat <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehkä mä pysyn kuitenkin vielä "varman" palkan hommissa. Eikä tää olis työnä yhtään näin hauskaa kuin harrastuksena. ;D

   Poista
 9. Hauskoja kaikki! :DD Heti kun toinen katsoo nätisti kameraan, niin toisen takapuoli on edessä, tyypillistä :DD

  VastaaPoista
 10. Me saatiin kuvaukset ourkkiin viime viikolla ja korttitilaukset valmiiksi. Nyt odotellaan kortteja että niitä voi sitten postittaa kavereille. Pitääkin laittaa blogiin vähän meidän kuvauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut! Laita ehdottomasti blogiin juttua kuvauksista. Ruffe ja Kookos käyttäytyy aina(?:D) niin herrasmiesmäisesti ja posetuksetkin on aina kohdillaan. <3

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^