lauantai 21. tammikuuta 2017

Temppukoulussa

Taisimme vihdoin päästä pikkukärpäsistä eroon. Se vaatikin enemmän ponnisteluita kuin olisin uskonut. "Kädettömiä" ihmisiä kun olemme, kesti vajaan viikon saada lavuaariin uudet tiivisteet edellisten hajottua kummallisesti palasiksi. :D Alfred on suunnilleen asunut vessassa tämän viikon, vaikkei kärpäsiä enää ole näkynytkään. On nuo putkihommat niin kiinnostavia!

Kuvasin pienen videon meidän ylävitos-treeneistä. Ne ei nyt ihan menneet nappiin ja harjoiteltavaa riittää kyllä jatkossakin ja vielä tämän nimenomaisen tempun parissa. :D Alfred on jo jonkin verran jyvällä siitä, mitä sen pitäisi tehdä, mutta kun juuri sillä toisella tassulla annetaan ylävitonen ja tällä videolla näkyvällä tassulla "revitään herkut käsistä". Harjoittelu jatkuu vielä, että saadaan se oikein toimiva tassu käyttöön.

 
"Huh miten rankkaa treenaamista."
Mimmi-mussukka on ollut kiireinen treenatessaan kiipeilylihaksiaan. On aina yhtä hauskaa seurata Mimmin kapuamista tuolin avulla pöydälle tai pöydältä alas. Tällä kertaa tuoli vain oli liian kaukana pöydästä, yleensä kipuaminen kestää kauemmin. Homma näyttää vaivalloiselta, mutta temppuilu on Mimmistä varsin hauskaa, sen verran usein tätä kiipeilyä harrastetaan.


 
"Huh mikä kipuaminen, kylläpä otti voimille."
Kyllä meidän on varmaan jonkunsortin opas näihin treeneihin saatava, mikäli useampiakin temppuja haluamme opiskella. Lähinnä opettaja on pihalla kuin lumiukko. Alfred kyllä tekisi kananamien eteen mitä vain, kun vain joku osaisi opettaa. 


Lisäsin muuten Mimmin ja Alfredin instagramiin (kun "kaikki muutkin" on siellä). Meidät löytää niinkin yllättävällä tunnuksella kuin mimmi_alfred. Nähtäväksi jää, kuinka aktiivisia tulemme siellä olemaan. :)

14 kommenttia:

 1. Nyt on molemmilla ollut tosi rankkaa treenaamista ;)

  VastaaPoista
 2. Wau, Alfred sä oot tosi taitava!!!
  Kuinka kauan oot jo treenannu? Mistä sä aloitit harjoittelemisen? Kuinka usein treenaat? Kuinka pitkät treenit sulla on?
  - sun fanit ♥ -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonki, mutta toi palvelija ei vaan tajuu.
   Ollaan treenattu, öh, kauan aikaa ja siis tätä samaa hommaa vaan. Ilman namuja toki muutaki, niinku jalkojen välistä menoa yms. Tottelen, jos mua kiinnostaa.
   Ekat harjotukset lähti siitä että sain namia ku tulin luokse, ja sitte harjoteltiin sellasta että sain namia ku annoin leikata mun kynnet (saan kyllä vieläki). :)
   Treenaan aina namipäivinä (muutaman kerran viikossa) ja aikaa menee 6-10 namin verran. :D Me ei oteta tätä hommaa niin tosissaan niin siks näin lepsu aikataulu ^.^ -Alfred

   Poista
 3. On rankkaa! Mutta onneks kissat osaa tuon lepäämisen ja rentoutumisen myös. Ja Mimmi hei, muista venytellä kiipeilytreenien jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu venytelty on, se on kans tosi tärkee laji! :) -Mimmi

   Poista
 4. Hyvältähän tuo temppu näyttää! Vähän samalta kuin Sepon vitonen, tassu sinne kämmenen sivulle osuu mutta osuu kuitenkin. Siitä on hyvä jatkaa. :)

  Mimmi on aivan hömppä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jätetään jo palkitsematta tuo "väärällä" tassulla läppäisy, kun toinen tassu antaa jo ihan oikean ylävitosen. :) Videota kuvatessa mikään ei tietystikään onnistu niinkuin suunnittelee.. :D Jatkamme siis tuota oikean tavan palkitsemista. :)
   Ja Mimmi on <3

   Poista
 5. Hienot treenit! :) Hyvä, Alffis! Ja Mimmi on aikamoinen kiipeilijä. Juju olisi katsonut mielellään pidemmänkin pätkän. <3

  Me opeteltiin naksutinkoulutusta Elina Väyrysen "Kissan aktivointi" -nimisestä kirjasta. Siinä on tosi selkeät ohjeet ja paljon temppuideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeiden aika ei ilmeisesti ole ohi, kun sattui kerrankin olemaan kamera valmiudessa juuri kun Mimmi rupesi kapuamaan pöydältä alas. Ehkä vielä joskus onnistun taltioimaan pidemmänkin version.. :) Oonkohan mä vuoden vai ylikin pohtinut aktivointikirjan hommaamista, enkä vieläkään ole saanut aikaiseksi.. :D

   Poista
 6. Hienot treenit, varsinki tuo tuolilla kiipeily! Meillä on treenaaminen jäänyt lähes kokonaan, kun ei itellä, eikä pojilla toi kärsivällisyys oikein tahdo riittää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän seuraava treeni vois olla "kynnet piiloon"-temppu, sen verran ahnaasti Alfred noita namuja kahmii itselleen.. Palvelijan kärsimättömyys yhdistettynä osaamattomuuteen on täälläkin se suurin haaste :D

   Poista
 7. Hyvin Alfred antaa läpyt! Ruffekin osaa antaa läpyt mutta se on kans vähän semmosta hakemista, mut kuhan jotain huitoo niin hyväksytään :D Mimmin kiipeilyt <3 Se yks kuva!! Naurattaa edelleen :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei oo niin tarkkaa tuo temppuilu meilläkään, lähinnä ajanvietettä ja pientä aivopähkinää.. Mimmi tietty saa herkut tekemättä mitään, jos vain kelpuuttaa jotain hyvää :D Mimmi on sellainen ilontuoja-höpsöttelijä <3

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^