perjantai 21. lokakuuta 2016

Lovee sulle, lovee mulle

Meidän iltarutiinit on vähän kaavoihinsa kangistuneet, mutta eipä haittaa, pikemminkin päinvastoin. Palvelija ainakin rakastaa näitä jokailtaisia hellyyshetkiä..

Lovee palvelijalle <3 
Alfred olisi varmaan valmis ylentämään palvelijan Emoksi, mikäli uskomme väitettä siitä, että ihmisen vatsaa leipova kissa pitää tätä ihmistä emonaan..
  

Lovee Alfredille <3 <3 <3 


Tässä rakkauspuuskassa toivotamme lovee myös teidän viikonloppuunne! <3 

_ _ _ _
Rupesin nyt katsomaan Alfun suupielien karvattomuutta (jälkimmäinen video) ja järkytyin, onko meillä nyt allergikko-kissa vai mistähän tuo johtuu. Ennen siinä on kyllä ollut karvoja. Myös ohimot näyttää harventuneen karvoista. Apua. Ja tämä taitaa olla aihe, joka vaatii vähän kissoihin perehtyneemmän eläinlääkärin. :(

16 kommenttia:

 1. Kiitos lovesta ja paljon takaisin! - Kassinen ja Seppo

  Yritin katsella kakkosvideota tarkasti mutta vähän on rakeinen... Aika karvattomilta suupielet näyttävät, mutta Kassisellakin on mielestäni kaljut huulet kun niitä nyt syynäsin! Ja eikös Alfredilla ole suu tuossa vähän raollaan ja kait tuossa asennossa huulten ero turkkiin vain korostuu jotenkin liikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurhur -Alfred

   Puhelinlaatu on hämärässä mitä on, tuossa tilanteessa ei ikinä ole oikeaa kameraa lähellä :/
   Kuulin parilta "kissatukihenkilöltäni", että niidenkin kissoista toisella on vähän kaljua suupielissä (ei tosin noin pahasti) ja toisella ei. Mimmilläkin tuossa kohti on kyllä karvoitus. Pitänee tarkkailla tilannetta...

   Poista
 2. Paljon lovea teille sinne <3 Mörkö ja Mymmeli

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset iltarutiinit ovat ihan parhaita, ja niihin kannattaakin jumittua! :) Mä olen ylentänyt itseni Emoksi juuri tuolla verukkeella. Mieskin taitaa olla meidän karvaturreille Emo... :-D Hmm, mä en edes huomannut mitään omituista Alfredin suupielissä. Hyvä varmaan tarkkailla niitä, mutta jos ei kovasti rapsuttele tms. niin ei varmaan ole mitään ihmeellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmille mää oon selkeesti Palvelija ja mies on varmaan se Emo, jännä miten nämä on kiintyneet selkeästi vain toiseen ihmisistä. Alfred taas on selkeästi "mamman poika". :) Tiirailin itse varmaan liian kauan ja liian tarkkaan tuota videota ja Alfun suuta, ja heti alkoi mielikuvitus vilistä kauhukuvia kaikista mahdollisista taudeista..

   Poista
 4. Jos ei rapsuttele kamalasti itseään niin tuskin on mitään kamalaa. Ruffe ainakin allergiarektaioissa rapsuttaa niin lujaa että on ihan verillä.. Silloin aina huolestuu! Alfred on kyllä ihana lovepoika ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että täällä taas palvelija ylireagoi :D Hyvä kuitenkin kuulla muittenkin (ja varsinkin allergiakisujen omistajien) mielipiteitä asiasta. :) Ei täällä noin kiivaasti raavita, kuulostaa kyllä hurjalta tuo Ruffen kutina. :/

   Poista
 5. Ihana pieni leipuri! Meillä leivotaan vaan ihmisen leukaa ja kaulaa, kynnet ojossa tietty.
  En olis noissa suupielissä huomannu mitään outoa, mutta kannattaahan sitä tilannetta tarkkailla, jos omaan silmään näyttää jotenkin harventuneelta tuo karvoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin kynnet ojossa, niin täälläkin. :D Ja aina siinä "taikinana" ollessa muistaa unohtaneensa leikata ne kynnet.. Juu me tarkkaillaan, josko olis talvikarvat tulossa.

   Poista
 6. Pusipusi söpöläiset leipurit ja rapsuttelun kohteet ❤️

  VastaaPoista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^