sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Työnjohtajat

"Jaahas, se on taas se aika vuodesta, kun palvelija pesee noita ikkunalaseja, että me nähtäis paremmin pihatsirppejä! Tapamme mukaan oltiin hyvin pitkälti avustamassa ikkunanpesun kanssa. Oliski kyllä aivan karmeeta, jos tästä kodista löytyis joku paikka, mitä ei oo meijän karvoilla koristeltu!
Tässä kohtaa lasi oli tietysti jo pesty, eihän me nyt likaseen väliin mennä. On kuulemma sellasen palvelijan vuoro pestä ikkunat ulkopuolelta, jonka mielestä noita ritilöitä ei tarvii poistaa pesun ajaks ja se ei kuulemma oo tuo meijän akka, jonka mielestä ritilöitä ei ois ikipäivänä tarvinu keksiäkään...
 Että puhasta tulee, vai tuleeko!?
Hmmh.
Hmmh. No välttää.
No tää on muuten jees, mutta räppänää ei saa laittaa kiinni niin kauan ko linnut laulaa!
Alfred tuumi vaan että on tää rankkaa. Niin rankkaa. Tämä työnjohto."

- Mimmi

"P.s. Me saatiin uusia leikkikaluja! Palvelija on viime viikon huutanu jatkuvasti että ´ei oo sulle, ei oo sulle´, mutta meillehän noi selkeesti on, kun noin herkullisesti roikkuu nuo viheriät! Ja tää raitanen vihree erityisesti on mun, ku Alfred ei uskalla hypätä näin korkeelle."

16 kommenttia:

 1. No eihän mistään ihmisten touhuista tuu mitään ilman kissatyönjohtajia. Olette hyvin tilanteen tasalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei niin! Imuroinnin saavat kyllä hoitaa ilman mun apuja, tarkastan vaan lopputuloksen :) -Mimmi

   Poista
 2. Pitäähän sitä vahtia, että hommat tulee kunnolla tehtyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti! Meinattiin sanoa niistä karvoista mitä jäi lasien väliin, mutta oli sen verran jäätävä katse palvelijalla, että annettiin niitten olla.. :D -Mimmi

   Poista
 3. Voii ikkunanpesua.. Meidänkin pitäs eii jaksaisi!! :D Ihana kukka just teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunanpesu ei oo mun lempparikotitöitä, onneks nää kaks karvakaveria tekee siitä ees himpun verran hauskempaa :D Kukka on yllättävän kestävä!

   Poista
 4. Ainahan työnjohdon pitää olla paikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tulis mitään jos työnjohtoa ei näkyis paikalla sillon, ku jotain tapahtuu :)

   Poista
 5. Hyvin vahdittu! Ei uskalla ihmiset laiskotella ;)

  VastaaPoista
 6. Jännät kissanruohot teillä! 8-) Meillä Mummi Poppanen oli taikonut ikkunat puhtaiksi loman aikana, joten pääsin tänä vuonna vähällä. Täytyykin kysyä, olivatko Hupsut johtaneet operaatiota yhtä hyvin kuin Mimmi ja Alfred.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, teidän Mummi Poppanen sais käydä täälläkin tekemässä taikojaan, vielä olis pari lasia jäljellä :D Veikkaisin, että siellä on kyllä Nöpsteri ja Juipsteri olleet ihan ajan tasalla valvomassa työtä :)

   Poista
 7. Sitten kun meilläkin pestään ikkunat, työnjohtajat ovat varmasti paikalla. Eihän sitä hommia muuten tulisikaan kunnolla tehtyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Surkeaa kyllä, kun kissat suljetaan oven taakse siinä vaiheessa, kun menee tosi jännäks eli kun uloin lasi avataan.. Meillä ainakin kärkyttiin ulos heti, kun ilmaa rupesi virtaamaan sisälle :)

   Poista
 8. Meilä työnjohtajat suljetaan eri huoneeseen ja ovi teljetään kunnolla kiinni, ettei lauman houdini (Börje) suorita jengille omaa prison breakkiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Börje joutuu suunnittelemaan ihan muita pakoreittejä sitten :D Laadunvalvonta onnistuu kuitenkin varmaan myös jälkikäteen, vaikka itse pesuaction jää kisuilta näkemättä.. :)

   Poista

Kurrrnau! - Kiitos kommentista! ^.^